Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwutygodniowe bany/Permabany za celowe feedowanie i rasistowskie teksty! Eksperyment Rito

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WTF? Rasistowskie teksty, czyli najazd na nasz naród Polski nadal będzie bezkarny? Tak z tego wnioskuję, dla mnie to chodzi bardziej o czarnych.

Co do celowego umierania, nie chciałbym aby ten system przeszedł. Od tego jest raport słaby gracz dzięki któremu dobiera Tobie słabszych graczy, więc jeśli ktoś ma 3/8 i dostanie takiego bana to pozdrawiam, co innego mowa o 0/20.

raport slaby gracz nie dziala przy rankedach, niestety.

@topic

fajnie, ja akurat dzisiaj nie gram, ale i tak nie flame'uje wiec mam wywalone. ciekaw jestem tylko jak beda sprawdzac te specjalne feedowanie.

Opublikowano

Wczoraj koniec bana  na czat 18 meczy . dzis rano nowy na 34 + do tego problemy z polaczeniem i bug w meczu . Za co sa te glupie bany na czat za to ze powiem kolesiowy ze jest gownem ma 1/12 , a on na mnie zgoni bo to ja mam dodatnie staaty ? On jest premade wiec dostane 2 reporty ... To samo w innym meczu report jungler bcs i lose my line .... robiac 2/10 . Inny przypadek z polski to wyzywanie mnie w meczu przez premade z polski . W czym nie moge im odszczekac bo 1 wiadomosc na 4 minuty i poemeczu pewnie znowu doszly 2 reporty za negatywne nastawienie , bo to przeciez ja przegrałem ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...