Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam serwer myhard.pl!

kamcio96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.avaterys_ Zrób taki serwer i sprzedaj go ;) Zobaczymy na ile wycenisz swoją prace.

Kamcio, czytaj oczami a nie dupa moje posty... Mozesz wycenic swoja prace nawet na 30.000 zl, ale nie dostaniesz takich pieniedzy. Tak samo jak przy sprzedazy samochodu, mozesz wlozyc w swojego ukochanego malucha 15-letniego wlozyc mase pracy, serca, myc to auto codziennie to i tak dostaniesz za to auto tyle, co cala reszta. Mysl logicznie. Sprzedawaj osobno (nawet kilkukrotnie, innym ludziom) strony, pluginy - wyjdziesz na tym trzy razy lepiej, bo za 7000 zl nikt Ci nie kupi serwera, gwarantuje. ;)

BTW: serwer moze i jest dobry, ale przy odrobinie znajomosci, umiejetnosci osiagniesz ten sam poziom pod wzgledem ilosci graczy w miesiac.

Mysl racjonalnie, to jest Polska.

- Wyklikane z iPhone'a, sorry za literówki! ;)

Opublikowano

podaj ceny pluginów, strony itp osobno to może coś z tego kupie... całego nie..

41099282381060526874.png

Opublikowano

Cóż serwer na pewno nie jest wart obecnie 7k. W czasach swojej świetności kiedy był 3 hc w polsce był wart nawet 20k+ ale obecnie po tym jak w grudniu upadł jest mało warty. Jedyne co tu ciekawego widzę to pluginy i strona. Serwer wart jest 2k. @_const i @kamcio96 nie piszcie że to spam bo to jest temat do dyskusji na temat oferty., Od tego jest na forach giełda.

Opublikowano

@w Jest jakiś inny kontakt niż skype? Jedyne co mi się podoba to strona, serwer jest c*****y. (Może dla backendowego usera fajny)

Awateryj jesteś gównem. Twój serwer to gówno.

Opublikowano

@w Jest jakiś inny kontakt niż skype? Jedyne co mi się podoba to strona, serwer jest c*****y.

Awateryj jesteś gównem. Twój serwer to gówno.

Best jesteś świadom tego co napisałeś? Nie ładnie tak obrażać "gówna".  Gówno też ma swoje uczucia i może poczuć się urażone gdy ktoś porówna go do awateryja.

Opublikowano

za 7k to samemu można lepszy serwer postawić, który będzie przynosił spore zyski.

Opublikowano

za 7k to samemu można lepszy serwer postawić, który będzie przynosił spore zyski.

Dokładnie. Za taką kwotę można kupić kilka reklam na YouTubie, wynająć programistę oraz kupić stronę, itp.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Proszę o dodanie zdjęć weryfikujących.

Czas do 19:00.

Z tego co wiem, na forum obowiązuje zakaz handlu.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...