Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam serwer myhard.pl!

kamcio96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: MyHard.pl 
Metoda kontaktu: skype: kamkamkam11
Opis rzeczy: Chcę sprzedać cały serwer myhard.pl (domena, strona www, pluginy łącznie z source, fb oraz jak ktos chce to akutalnego TeamSpeaka)
Cena: do ustalenia 
Zdjęcia/inne informacje: w razie pytań proszę o kontakt na skype

Oferta jest jak najbardziej poważna ;) ja już nie mam czasu na to, a może ktoś inny się tym zajmie

@Edit
Zdjęcia w załączniku

post-360960-0-42406400-1406045172_thumb.jpg

post-360960-0-86159800-1406045183_thumb.jpg

u5niwrQ.png

Opublikowano

Może jakaś cena minimalna?

I na jakim hostingu stoi serwer :)

Jakieś dane? Hosting, cena?

Cena: 7k, hostingu brak - dedyk wygasł.

Opublikowano

7 tysięcy za serwer + www + ts3 o.O Życzę powodzenia że ktoś wam to kupi, szanse są 0,0000001%

Lepsze to niż maszyna za 30k w piwnicy, Leper ;)

7 BANI ZA SERWER!?!?!? WHAT THE F**K!?!??! Posrało chyba kogoś....

Myślisz, że rok czasu poświęconego na serwer jest darmowy? Proszę Cię ;) Dolicz do tego fanpage z 2,5k like, ogromną społeczność graczy a przede wszystkim prestiż. Zresztą - po co udzielasz się w temacie, jeśli rodzicie nie dadzą Ci i tak takiej kwoty? :)

Opublikowano

2,5k like to grosze...

Może i grosze, ale jednak - zresztą, nie kupujesz, nie wypowiadaj się. Nie znasz wartości serwera, więc Twoje posty to czysty spam ;)

Opublikowano

Nikt wam nie zapłaci wiecej niż 1 - 2 k, bo sie wogole nie opłaca. To nie jest nawet tyle warte, wydałbym 1k na server i bym wyszedł na wiekszy plus (przykład).

Wyklikane z MyPhone.

Opublikowano

Nikt wam nie zapłaci wiecej niż 1 - 2 k, bo sie wogole nie opłaca. To nie jest nawet tyle warte, wydałbym 1k na server i bym wyszedł na wiekszy plus (przykład).

Wyklikane z MyPhone.

Głupi jesteś ;O ? Takie 7 k to się zwraca na tyle szybko na tak znanym serwerze, że sobie tego nawet nie wyobrażasz ;) Pewnie w 2/3 edycje wyszedłby już na niezły + 

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

Lepsze to niż maszyna za 30k w piwnicy, Leper ;)

Myślisz, że rok czasu poświęconego na serwer jest darmowy? Proszę Cię ;) Dolicz do tego fanpage z 2,5k like, ogromną społeczność graczy a przede wszystkim prestiż. Zresztą - po co udzielasz się w temacie, jeśli rodzicie nie dadzą Ci i tak takiej kwoty? :)

2,5k like to jest nawet kwestia jednego dnia prawdziwych fanów.

Mam fanpage 20k i to nie jest dużo warte :)

Nikt wam nie da na start 7k, 3-4 tak ale nie 7 tysięcy. To jest Polska.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Spam spam spam, proszę was przestańcie. Jak ktoś jest zaintersowany to proszę o kontakt na skype.

u5niwrQ.png

Opublikowano

2,5k like to jest nawet kwestia jednego dnia prawdziwych fanów.

Mam fanpage 20k i to nie jest dużo warte :)

Nikt wam nie da na start 7k, 3-4 tak ale nie 7 tysięcy. To jest Polska.

20k na cyckach też potrafię nabić :*

Dzięki za warna, ujowe MPC ♥

Opublikowano

Kamcio, East - praca pracą, serwer ma wyrobioną jakąś renomę, ale żyjemy w Polsce, a realia w Polsce są takie, że połowa osób dorosłych, utrzymających własne rodziny zarabia 2000 PLN na rękę, więc nawet dorosła osoba nie jest w stanie kupić. Kolejna sprawa, większość osób grających w Polsce w Minecrafta to 12-16 latki, z kieszonkowego nie kupią serwera.

Praca pracą, ale trzeba myśleć realnie, dobra cena byłoby to 1500-2000 PLN, lub najlepiej sprzedaż osobno pluginów, domen i innych - wyjdziecie na większy plus niż sprzedaż razem czegoś takiego za 2 kafle, bo nie oszukujmy się - za 7000 zł nikt nie kupi serwera Minkraft, panowie... ;)

Jeżeli ktoś kupi za 7000 zł ten serwer, to ja dorzucam od siebie 2000 zł na jeszcze większe rozkręcenie serwera, czy kupienie pani do towarzystwa (innymi słowy dziffki) od siebie. Żeby nie było, że obiecuję a nie mogę zaoferować mogę na PW dać screen stanu konta, jeżeli ktoś naprawdę to kupi i przedstawi mi dowód ręczę za to, że kwota zostanie przesłana.

Myślmy realnie. To nie USA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...