Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postacią zacząć grać?

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może chung? o.O

DC walczy także na zasięg, IP to typowy tanker, a TT... TT po nerfie według mnie nie jest wart uwagi.

Możesz także spróbować Arą, chociaż aż taka łatwa do ogarnięcia może nie być :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może chung? o.O

DC walczy także na zasięg, IP to typowy tanker, a TT... TT po nerfie według mnie nie jest wart uwagi.

Możesz także spróbować Arą, chociaż aż taka łatwa do ogarnięcia może nie być :P

Również polecę Ci postać chung.

df3eca6886da0.png

Opublikowano

do PvP  BM jest dobry, EM ( spam xxx ), ogolnie każda postac jest dobra jak sie nia ogarnie :), to kwestia gustu. Ale na poczatek polecam EM i BM'a . ( chodz dla niektórych BM jest trudna do ogarniecia postacia do pve ). poczytaj sobie na głównym forum elsworda, tam jest masa takich tematów.

Opublikowano

Coraz bardziej mi się te forum podoba, a co do BM to jest spk, jak bd chciał to weź ten build, sam z niego korzystam na moim :  http://brokendisc.web.fc2.com/elsword/skillsimulator/English/revamp/st.html?700001010000000000000000002020000016001400120001011108000007070006000402   chyba niczego nie zapomniałem, jedyne co w tym zmienię to chyba shockwave-divider na to 2  :)

elsword_raven___signature_by_berserker43

Opublikowano

RF - Reckless Fist
Postać ogólnie łatwa do ogarnięcia, Dmg mega szybko wbija, tym bardziej jeśli masz Archenemy (skill na 55lvl).
Exp też jest dosyć łatwy, gry masz potki many to praktycznie ciągle walisz Nuclear'em (skill na 40lvl).
A już GoD bardzo łatwiutko na RF'ie. :D

Opublikowano

Ja bardzo lubie RF'a ale na 1 zm. klasy wcale mi się nie chce nim expić, dopiero po 2 chce zacząć nim coś działać :)

elsword_raven___signature_by_berserker43

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...