Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podziel się swoimi osiągnięciami

Bambucza666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie gram w osu! dla rankingu :D. Pp wskakują od tak :D. Tylko dziwi mnie to, że za granie starych map można więcej wycisnąć niż z tych Waszych Insane'ów :D

Tak można wycisnąć więcej pp, ponieważ stare mapy no są po prostu stare (takie masło maślane) i mało kto w nie gra ze względu na specyficzny układ notów. Większość osób ich nie lubi bo są takie troszke "regularne". Dlatego dostaje się więcej performance points'ów za nie, cała filozofia.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stare mapy dają dużo pp, bo ostatnio zbuffowali mapy powyżej CS 5, a każdy wie że stare mapy mają bardzo małe kółka

Ale nie martwcie się, wkrótce ma się to zmienić

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Koniec offtopu, nie temu służy ten temat. :P

///Muszę chyba popracować nad celnością, chociaż mapka sama w sobie łatwa nie jest. ;__;

CXNiAOU.jpg

tzqlVM3.jpg

+ bonus (A/S) xD

#osu

741471428239362179206.jpeg

Opublikowano

Pogrywam sobie troche w osu! od miesiąca i dopiero co do harda doszedłem, a gram może 2 piosenki dziennie

Render mi sie cos spieprzył

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że nie ma się czym chwalić, lecz postanowiłem że to tutaj wrzucę.
Kiedyś coś tam próbowałem z osu lecz kompletnie tego nie ogarniałem, dzisiaj postanowiłem znowu zagrać.
Grałem max 20min, wiem że słabo jak na taką mapę lecz jestem kompletnie nowy, będę wrzucać co jakiś czas moje postępy w nauce :D.

https://www.youtube.com/watch?v=PVxPKBT8ACo

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

@denis6300

Nie klikaj myszką tylko Z albo X. Najlepiej na przemian. Rób też mniejsze kółka przy spinach

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...