Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podziel się swoimi osiągnięciami

Bambucza666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Zarax

Poważnie grasz insejny na standardowym skinie?

Żeby nie było offtopu - fajnie wygląda ta jednocyfrowa liczba przy fladze

CGINEbb.png

A różnie gram. Najbardziej ogarniam na tym standardowym,  musze znaleźć sobie jakiś skin dla siebie.

7IV2dYW.jpg

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=JwX3I0oF9S0

Wystarczający poziom jak na 4 dni od rozpoczęcia?

Trochę lamisz jak każdy, kiedy rozpoczynał grę w osu. :D Graj graj, przed Tobą dużo nauki. Nie zniechęcaj się, jeżeli gra Ci nie pójdzie na szybszych mapach, bo pierw ogarniaj normale, potem hardy i insejny. Graj cały czas szybsze mapy, ucz się celności. Póki co nie ma co oceniać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu nie, chociaż i tak słaby gameplay.

@Bambucza666

Za jakiś czas zobaczysz. Może jutro, ale dobrej jakości nie oczekuj, bo mam tylko przeciętną kamerkę w telefonie, i nie mam żadnego stojaka

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

@Bambucza666 mi właśnie nie idzie na myszce, bo za długo na tablecie grałem. Tak na marginesie ile czasu zajęło ci z powrotem, żeby przyzwyczaić się do myszki?

@maVxx to ćwicz ćwicz, bo na insejnach zaczyna się prawdziwa gra. B)

//dawno nie grałem.

YoVgshz.jpg

Opublikowano

Na myszce gram jakieś 1,5 miesiąca, wcześniej pogrywałem kilka map raz na tydzień-miesiąc. Różne przerwy miałem

Szybciej przyzwyczaiły mi się o dziwo palce do streamowania, już pobiłem swój stary wynik na ascension to heaven.

Na tablecie grałem lewą ręką, a klikałem prawą, teraz mam na odwrót :D

gFVsS.jpg

Opublikowano

A ja mam rank 34k+ i nadal Insane'ów nie mogę przejść, a przynajmniej tych 4.5+ gwiazdek. Jakim cudem jestem wyżej od Ciebie Zarax?

Bo gracie tylko mapy rankingowe, nie zapominaj, że rank nie oddaje skilla danego gracza, np. Ja mam rank #52k a przechodze insane + HR. Nie ma sensu cisnąć ranku skoro i tak on nic nie daje, najlepiej najpierw zrobić skilla a dopiero później wystrzelić z rankiem. 

Opublikowano

Bo gracie tylko mapy rankingowe, nie zapominaj, że rank nie oddaje skilla danego gracza, np. Ja mam rank #52k a przechodze insane + HR. Nie ma sensu cisnąć ranku skoro i tak on nic nie daje, najlepiej najpierw zrobić skilla a dopiero później wystrzelić z rankiem. 

Jest dokładnie tak jak mówisz. :) Jakoś tak mnie naszło podbić ranking, bo gram lepiej od ludzi przy rank 20k-40k zazwyczaj. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...