Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheNitroZyniak - Nowe konto i nowy ban?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierd...

Ogarnijcie się normalna reakcja. 

W Bolu nie ma takiego czegoś tak przewidywanie flasha.

Skad wiecie ze moze on chciał sie do przodu flashnac a nie wyszło mu

Do Autora 

Jesteś poprostu noobem i tak nie umiesz.

NIEZBITYM DOWODEM NA TO ZE TO NIE BOL

JEST TO ZE BOL DZIAŁA OD 21 CZYLI DZIŚ.

dziecko drogie ty sie dzisiaj chyba szaleju najadłeś. przy twoim twierdzeniu, że 'bol działa od dzisiaj' wyczuwam że żadnego skrypta nigdy nie pobrałeś tylko jedziesz na defaultowych xD  co do tematu, widać że to Evadee ale wątpie, żeby po jednej akcji go zbanowali, więcej musiałoby tego być.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płakać mi sie chce po prostu.

Jeżeli np jakiś brąz używa Evadeee i zrobił perfekcyjny flash to czemu Nitro tak nie może zrobić?

Nie dostanie bana.

Opublikowano

Słuchajcie, to jest program który ułatwia rozgrywke, a w tym filmie dokładnie widać Evadee. Czyli ban zasłużony.
+ Po flashu, powiedziałby "Ja p******e co ja zrobiłem o k***a" a normalnie była cisza, już pewnie w główce miał " Mam przejebane ".

A dla fanów nitrusia i JP ARMI, wasz ukochany youtuber, który przeklina co 2 słowo, obraża ludzi itp, dostanie bana za bota.
Poza tym, co mu da to że jest YouTuberem? NIC, jakoś ostatniego bana dostał. Poza tym, już go pewnie za 2 h zarobi, a ja jestem jednym z pierwszych którzy napisali supportowi ticketa, w sprawie bana. 

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

K***a, gdyby za to, że jakieś pokurwy sobie napiszą do supportu, że gość gra na bolu bo "flash", to Faker już by 150 permów miał na konto.
Ps. Nitro > Imba, czekam na hejty Kappa

2d82fcx.jpg
Opublikowano

359881405955606486615.pngpls.

Co do dostania bana, to już co innego. 

Po jednym takim "wybryku" napewno nie dostanie żadną kare ponieważ jest za mało dowodów.

Jak dla mnie to może już grać na tym bolu, tylko żeby sie do tego przyznał a nie udaje święcioszka.

Tyle z mojej strony.

Wytykasz komuś, że jest z bronze, a sam grasz na koncie, które kupiłeś, brawooo, brawoooo.

btw. Twój gold to też zerowe osiągniecie na tym eune.

@top

imo może być to zarówno przypadek ten flash, więc zaraz tam bol, niekoniecznie.

Budowniczy
Opublikowano

Sorry flash po pierwsze w tej sytuacji nie byl worth po drugie pamietajmy wszyscy ze to j****y gold east u mnie w diamencie by tak nie zagrali a ta k***a nazelowana na golda nie zasluguje.

Opublikowano

Imho całkiem normalny flash, a może chciał flashnąć za hecą. 

Gdyby to był fail flash to by klnął, że zjebał itp. A co zrobił? siedział cichuteńko tak jak większość osób w LoLu gdy jest w dupie i nawet nie chwalił się jakiego to mu flasha zrobił Evadee ;]

Opublikowano

Gdyby to był fail flash to by klnął, że zjebał itp. A co zrobił? siedział cichuteńko tak jak większość osób w LoLu gdy jest w dupie i nawet nie chwalił się jakiego to mu flasha zrobił Evadee ;]

a może brał przykład z fejkera który jak tak flashnie to trzyma d*** cicho, hę?

Opublikowano

Zakładam sie o stówe że perma ni3 dostanie.

Btw jp armia górą, jebać disa, tyle ode mnie.

Opublikowano

K***a, gdyby za to, że jakieś pokurwy sobie napiszą do supportu, że gość gra na bolu bo "flash", to Faker już by 150 permów miał na konto.

Ps. Nitro > Imba, czekam na hejty Kappa

hejt

@topic: też wysłałem wiadomość, odpowiedź z automatu czyli gówno, nic nie zrobimy. a niech sobie boluje.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

hejt

@topic: też wysłałem wiadomość, odpowiedź z automatu czyli gówno, nic nie zrobimy. a niech sobie boluje.

A nie mówiłem? xD

Opublikowano

A nie mówiłem? xD

Oczekiwałem na odpowiedź, że coś z tym robią, a nie, że "Przekażę to zgłoszenie w ręce zespołu dochodzeniowego", bo dla mnie to znaczy "Przekażę to zgłoszenie w dupę i nic z tym nie zrobię"

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jak niby maja to mu udowodnic? Czy wy wogole myslicie? Jak ktos uzyje spella to od razu bol? Ja nienawidze nitra i bolowcow, ale ja jestem pewien ze on nie dostanie bana. Na tym filmie nie ma czarno na bialym ze to bol, flashnac moze kazdy gracz. Gorzej jak rzuca E z plecow.

Imba>nitro huehue

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Widać evadeee, dlatego ezevade better <3.

Dla tych co wysyłają tickety do supportu:

Po pierwsze, nie dostanie bana po jednej akcji, jeszcze takiej..

Po drugie, 75% tych co wysłało ticketa do supportu sami używają BoL'a więc się k***a zastanówcie, prawdziwi Polacy : "Ja nie mam to on też nie może mieć" "Mnie zbanowali, to jego też muszą"...

Zawistne gówna.

QUhIR7.png

Opublikowano

to jest bol.... evadeee wraz z innymi tego typu skryptami dokładnie tak samo flashują.... aa i wiem co mówię po ponad 300 gier przegranych cassio ze wszystkimi niezbędnymi skryptami....

Opublikowano

Ciekawe że znów zmienił nick, hmmmmm...

bo idioto czarny mial Rudy Anorektyk bo mu ciastko zmienil i teraz zmienil na cos co obrazilo matke isamu...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

dziecko drogie ty sie dzisiaj chyba szaleju najadłeś. przy twoim twierdzeniu, że 'bol działa od dzisiaj' wyczuwam że żadnego skrypta nigdy nie pobrałeś tylko jedziesz na defaultowych xD  co do tematu, widać że to Evadee ale wątpie, żeby po jednej akcji go zbanowali, więcej musiałoby tego być.

Mi bol nie potrzebny. cieniasku. Dajesz wyjedziemy na 1 vs 1 :D

@Edit - moge nagrać nawet ten mecz by pokazać ci że jesteś zwykłym noobkiem.

Opublikowano

Pomijając to, że nitro i cała ta jp armia to kompletny idiotyzm, niech sobie używa BoLa, jeśli chce. Wiele osób to robi, więc czemu on by nie miał?

Opublikowano

Dlaczego jestescie takimi cebulakami? on nie dostalby nigdy bana za bola przez glupie filmiki, dowodem bylo to ze  na jego wlasnym byl napis welcome to bot of legends.

to po 1 a po 2 zanim zaczniesz go reportowac, pomysl chwile nie odpisal ci pracownik riotu tylko ''automat'' ktore odpisze takimi slowami kazdemu.

po 3 za skrypty nie da sie zbanowac, ktos moze miec nadludzki refleks ;) nawet jesli  gra cassio i innymi, po prostu nie dostana za to bana bo bol wykonuje czynnosci ktore w stanie jest wykonac czlowiek, tylko bez bledow.

Ostatnie co chcialem powiedziec cebulaki to bany nie leca za skrypty tylko za EXPLOITY, czyli to co sprawia ze robimy rzeczy ktorych nie da sie zrobic bez exploitow np. rzucac skille z plecow.

dziekuje dobranoc i polecam przed zalozeniem kolejnego tematu o reporcie jakiegos bolowca POMYSLEC CHWILE czy masz dowod na exploity. Jezeli nie masz to chodzby gral na cassio + evade bez exploitow bana nie bedzie

Specjalista
Opublikowano

I dobrze cheater i niewychowany debil, dostał raz bana? Nie przestał? I dobrze, jednego cwela mniej... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...