Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheNitroZyniak - Nowe konto i nowy ban?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma szans by po jednej takiej akcji dostał bana. Bo po prostu mogło mu tak wyjść. By nitro znowu dostał bana musiałbyś przedstawić więcej solidnych dowodów.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Nie masz szans by po jednej takiej akcji dostał bana. Bo po prostu mogło mu tak wyjść. By nitro znowu dostał bana musiałbyś przedstawić więcej solidnych dowodów.

Żartujesz sobie? Jasno widać że na bolu jedzie.

Mi też tak evadee flashuje przed ultem sony, więc sry ale wiem co mówie :)

Opublikowano

Nie masz szans by po jednej takiej akcji dostał bana. Bo po prostu mogło mu tak wyjść. By nitro znowu dostał bana musiałbyś przedstawić więcej solidnych dowodów.

Już raz dostał bana więc nie będą już przez palce patrzeć tylko od razu mu bana walną jak będą skargi :)

Opublikowano

No i co z tego jeśli gra na Bolu, ci do tego, btw. musisz mieć więcej dowodów. Jebani frajerzy, nienawidze takich typów tak ty 

Opublikowano

No i co z tego jeśli gra na Bolu, ci do tego, btw. musisz mieć więcej dowodów. Jebani frajerzy, nienawidze takich typów tak ty 

Idź obierać cebulę, od tego jest support by  POMAGAĆ graczom, w tej sytuacji zbanować "frajerów" co cheatują, a jeżeli uważasz, że to frajerstwo to widzę, że ładnie cie omamiły te gimbusy.

@topic

To nie nowe konto, zmieniony nick, BoL na dłoni.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

mNqOvPi.pngpls.

Co do dostania bana, to już co innego. 

Po jednym takim "wybryku" napewno nie dostanie żadną kare ponieważ jest za mało dowodów.

Jak dla mnie to może już grać na tym bolu, tylko żeby sie do tego przyznał a nie udaje święcioszka.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Nie ma szans by po jednej takiej akcji dostał bana. Bo po prostu mogło mu tak wyjść. By nitro znowu dostał bana musiałbyś przedstawić więcej solidnych dowodów.

@turbocheat Więcej dowodów? :O To jest 100% bol evadee czy jak to się pisze ( nawet nie wiem ) A poza tym już raz dostał bana za bola od dissa, teraz odemnie <3

Po mojemu to całkiem normalny flash, bo ulti sony było do przewidzenia

@GallAnonim1429 Było do przewidzenia? nikt by nie flashował w taki sposób tylko by próbował ją zabić, ale spacja robi swoje.

No właśnie.

Już raz dostał bana więc nie będą już przez palce patrzeć tylko od razu mu bana walną jak będą skargi :)

No, o tym mówiłem. Ban poleci.

@Boteku Co mi do tego? Gra na niedozwolonym programie który robi wszystko za niego, nie chciałbym na niego trafić w soloQ. A ty pewnie też nie, chyba że robisz to samo

Idź obierać cebulę, od tego jest support by  POMAGAĆ graczom, w tej sytuacji zbanować "frajerów" co cheatują, a jeżeli uważasz, że to frajerstwo to widzę, że ładnie cie omamiły te gimbusy.

@topic

To nie nowe konto, zmieniony nick, BoL na dłoni.

@Mrostry0407 No właśnie. Ale to jest drugie konto, na pierwszym bana dostał.

359881405955606486615.pngpls.

Co do dostania bana, to już co innego. 

Po jednym takim "wybryku" napewno nie dostanie żadną kare ponieważ jest za mało dowodów.

Jak dla mnie to może już grać na tym bolu, tylko żeby sie do tego przyznał a nie udaje święcioszka.

Tyle z mojej strony.

Ehh, nie dostanie bana za niedozwolony program jak są na niego skargi? Za mało dowodów? bol na dłoni jest. Po jednym wybryku? już jednego bana miał za bola. 

@ 卿SeleX  Dlaczego nie dostanie bana za Evadee? przecież to jest niedozwolony program który ułatwia mu gre.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

A tego to nie wiedziałem że evadee też tak potrafi :D To zmienia postać rzeczy.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Nick zmienił :) Coś jest na rzeczy.

Nowy to Anka Wenerka.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnguser1337

Popieram. I tak ma dalej bana na czatxD

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Chyba będzie na odwrót, gość powie, że jest znanym YTuberem, i trollują go widzowie, tyle, No bannarino.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

K***a cebule, zmienił nick bo Ciastko aka Bieda zmienił mu wcześniej na Rudy Anorektyk - idealnie go opisuje :D A co do jechania na BoL'u to c**j wam do tego. Pewnie większość was nakurwia rankedy z BoL'em, że aż szumi. 

Opublikowano

Japierd...

Ogarnijcie się normalna reakcja. 

W Bolu nie ma takiego czegoś tak przewidywanie flasha.

Skad wiecie ze moze on chciał sie do przodu flashnac a nie wyszło mu

Do Autora 

Jesteś poprostu noobem i tak nie umiesz.

NIEZBITYM DOWODEM NA TO ZE TO NIE BOL

JEST TO ZE BOL DZIAŁA OD 21 CZYLI DZIŚ.

Opublikowano

^ idź z tym gold tierem gnić. 1ebany przydupasie.

@top

No szkoda nitrusia, ale na błędach się jeszcze nie nauczył. Tak za 1h napiszę ticket do suppa.

Opublikowano

Japierd...

Ogarnijcie się normalna reakcja. 

W Bolu nie ma takiego czegoś tak przewidywanie flasha.

Skad wiecie ze moze on chciał sie do przodu flashnac a nie wyszło mu

Do Autora 

Jesteś poprostu noobem i tak nie umiesz.

NIEZBITYM DOWODEM NA TO ZE TO NIE BOL

JEST TO ZE BOL DZIAŁA OD 21 CZYLI DZIŚ.

jakby miał vipa to by mu normalnie dzialalo nawet teraz, ale mimo wszystko widac ze to nie bol ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...