Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] LC Vanilla - najlepszy serwer ever! xD

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ^^ W sumie, fajnie było się tu pobawić, nie powiem  :D Bug hp, bug z petem, bug z expem...  xD

@Karyvlea nie, bo tam za takowy post dostałabym ostrzeżenie znając was. Po to otworzyłam ten temat aby można było porozmawiać o bugach na tym serwie.

Hmm że tak od siebie dodam Bez obrazy Tak cwaniaczysz a wszystko ci Bloody zrobił ...

Ja tylko się dziwie takim osobą które bugują takie rzeczy zamiast pomoc chłopakom w zrobieniu serwera żeby można było normalnie sobie pograć 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Strasznie wyniosły się zrobiłeś. o.O

Ogólnie spoko, serwer to chyba jeden, wielki bug. Dziwne, że w ogóle udało się komukolwiek zalogować. Btw. to zdjęcie mostu FTW.

o.O Zdaje Ci się, po prostu staram się zachować kulturę wypowiedzi. :P Poza tym nie lubię, gdy ktoś oskarża bez sensownego powodu.

Jeżeli chodzi o serwer, to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest zamknięcie go i naprawienie wszystkiego po kolei, jednak nie oszukując się, powinno zostać to zrobione, zanim wyszedł 'live'.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dokładnie ^^ W sumie, fajnie było się tu pobawić, nie powiem :D Bug hp, bug z petem, bug z expem... xD

@Karyvlea nie, bo tam za takowy post dostałabym ostrzeżenie znając was. Po to otworzyłam ten temat aby można było porozmawiać o bugach na tym serwie.

Temat bugów też możesz przecież poruszać w prezentacji serwera, jeżeli tyczy się danego serwera. Tutaj powinna toczyć się dyskusja na temat danych screenów a nie "serwer zostanie zamknięty, fajnie było się pobawić, a kit z tym serwerem, a i tak nic im to nie da, ojej powiedzieli że mam starego klienta bo nie widzę npców hehehahahihi." - żaden z tych postów nie odnosi się do danych screenów. Za te posty powinny też się posypać ostrzeżenia, ale żeby siebie nie zamęczać napiszę tylko tyle: koniec zbędnego offtopowania bo następne tego typu wiadomości będą odpowiednio karane. Jeżeli chcecie sobie podyskutować o zamknięciu serwera i powodów dla których zostało to zrobione to tak jak mówiłam możecie to zrobić w temacie wyżej przeze mnie podanym. A jeżeli nadal nie wiecie jakie posty są dozwolone, a jakie nie to zapraszam do przeczytania regulaminu działu: http://www.mpcforum.pl/topic/326353-regulamin-dziau-last-chaos/

Opublikowano

a ja mam z was najwiekrza beke hahaha lol nobki mysleliscie ze jak mi powiedzieliscie na poczatku ze ja nie ogarne bazy ze servera nie postawie i wogole teraz gadacie ze nie odbugoje to sie podziwicie ahaha banda frajerow wymondrzalskich a ja i tak to ku waszemu zarozumialstwu ponaprawiam malo to xtrapa zaloze wąchajcie mi pięty frajeży a żeby taka banda oszolomów nie przeszkadzała to server jest wygaszony w momęcie jego dopracowywania widzicie osły zafajdane ja srake wale na wasze opinie wielkie gówno i p******e zasady NARA BANIAKI

Opublikowano

a ja mam z was najwiekrza beke hahaha lol nobki mysleliscie ze jak mi powiedzieliscie na poczatku ze ja nie ogarne bazy ze servera nie postawie i wogole teraz gadacie ze nie odbugoje to sie podziwicie ahaha banda frajerow wymondrzalskich a ja i tak to ku waszemu zarozumialstwu ponaprawiam malo to xtrapa zaloze wąchajcie mi pięty frajeży a żeby taka banda oszolomów nie przeszkadzała to server jest wygaszony w momęcie jego dopracowywania widzicie osły zafajdane ja srake wale na wasze opinie wielkie gówno i p******e zasady NARA BANIAKI

Urzekła mnie Twoja historia.

Opublikowano

Na twoim miejscu ja bym nie wypisywał na polskim forum z taką polszyzną.Znajdź sobie jakiegoś małolata co za GSa będzie Ci pisał patchologi i nie pisz tu,bo tylko siarę robisz  jako admin serwera cebulaku xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...