Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] LC Vanilla - najlepszy serwer ever! xD

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego najlepszy? Nie dość, że administracja nie grzeszy inteligencją to jeszcze masa pięknych bugów ♥

PKu3DTc.jpg

Kto by nie chciał mieć tylu hp? xD

Nie, nie miałam tam GM'a by dać sobie tyle hp. Wystarczyła jedna rzecz aby je mieć ^^

Poza tym, najlepsze - levelowanie w tym Belfist z petem 165lv, jak wiadomo, z bugu :)

A najlepsze - ustawienie DCS przez gracza, odbicie jego z petem w/w + z bugiem na hp (gracz widział, że mamy tyle hp i zapewne reportował). Do tej pory nie ma bana xD

Widać serwer postawiony po to, żeby można było robić wszystko, co się chce xD

Ale uwaga! Za hacki można dostać bana xD

Ps: wstawiłam to dla beki -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dlaczego najlepszy? Nie dość, że administracja nie grzeszy inteligencją to jeszcze masa pięknych bugów ♥

509381405888487797731.jpg

Kto by nie chciał mieć tylu hp? xD

Nie, nie miałam tam GM'a by dać sobie tyle hp. Wystarczyła jedna rzecz aby je mieć ^^

Poza tym, najlepsze - levelowanie w tym Belfist z petem 165lv, jak wiadomo, z bugu :)

A najlepsze - ustawienie DCS przez gracza, odbicie jego z petem w/w + z bugiem na hp (gracz widział, że mamy tyle hp i zapewne reportował). Do tej pory nie ma bana xD

Widać serwer postawiony po to, żeby można było robić wszystko, co się chce xD

Ale uwaga! Za hacki można dostać bana xD

Ps: wstawiłam to dla beki -.-

No ciekawie, czy wychodzi na to, że póki nie ogarną bugów, można się bawić z pro statami. xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Oni ich nie ogarna nigdy :D Na pewno wiedza, ze to jest bo ja latalam po juno z tym, poza tym ciezko im bedzie na to wpasc w sumie xD

A jak chce wiedziec co daje tyle hp to moge zdradzic, ale wybranym osobom xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To ja jeszcze pokuszę się o wstawienie SS-a, dostałem go od jednego z użytkowników forum, fajną grafikę ma gra, prawda? Normalnie jak w realu :O

04715-f0e24b90-013f-4757-8c46-9eb29cdf9c

zSCFQrN.png

Opublikowano

Oni ich nie ogarna nigdy :D Na pewno wiedza, ze to jest bo ja latalam po juno z tym, poza tym ciezko im bedzie na to wpasc w sumie xD

A jak chce wiedziec co daje tyle hp to moge zdradzic, ale wybranym osobom xD

Podejrzewam, że dzieje się to samo co na Dynasty - czyli, że konsola admina nie jest zabezpieczona ^^ Po prostu muszą ogarnąć w Game Serverze i tyle... To chyba jakoś leciało /statpoint 0 0 0 1000000000000 0 jeżeli się chciało mieć dużo hp, a jeżeli powiesz, że to nie tak (w co nie wierzę, bo nie widzę innej drogi na zbugowanie tego) to aż ściągnę ten serwer i sprawdzę. ;)  

Jeżeli działa Ci ustawienie bitew i kreowanie własnego peta, to raczej jest to tylko Konsolka. 

@Neoxyh ja chyba tam kiedyś byłam XDDDD' 

Odkrywca
Opublikowano

a jeżeli powiesz, że to nie tak (w co nie wierzę, bo nie widzę innej drogi na zbugowanie tego) to aż ściągnę ten serwer i sprawdzę. ;)

Nie kłopocz się droga koleżanko, bo to nie tak jak mówisz co do tego hp, reszta to również słodka tajemnica. Skoro istnieją takie możliwości na tym serwerze a GM twierdzi ze to nie jego kłopot, także samowolka!

Opublikowano

Nie cover :) cos, czego nie widac na ss.

I ja bym uzywala konsoli? Nie potrafie sie poslugiwac takimi rzeczami :) to jest po prostu bug, ktory odkrylam nie chcaco :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Podejrzewam, że dzieje się to samo co na Dynasty - czyli, że konsola admina nie jest zabezpieczona ^^ Po prostu muszą ogarnąć w Game Serverze i tyle... To chyba jakoś leciało /statpoint 0 0 0 1000000000000 0 jeżeli się chciało mieć dużo hp, a jeżeli powiesz, że to nie tak (w co nie wierzę, bo nie widzę innej drogi na zbugowanie tego) to aż ściągnę ten serwer i sprawdzę. ;)

Albo jestes slepa albo udajesz glupia :O

Nie widzisz ze wartosc stat w nawiasie rowna sie wartosci stat za nawiasem? Co z tego wynika ze cos to dodaje..

Btw. serwer ma mnostwo bugow i masa takich ss moze tu byc, ale to kwestia czasu kiedy to naprawia (o ile im sie uda).

Opublikowano

Na destiny był podobny bug wystarczyło wsadzić kamyk aragonite7lvl on bł zbugowany i dawał kosmiczną ilość punktów kondycji więc czuję że tutaj tak samo jest:) jeśli tak to otto cała historyja;p

Opublikowano

Rising Star panowie i panie. :)

Gratulacje xD

Tylko jest jeden minus, czasem zamiast dawać hp, to buguje Ci się i masz 1/1 hp oraz -x kk many i trzeba się relogać. Tak niech każdy sobie biega w tym, może ten syf upadnie xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Albo jestes slepa albo udajesz glupia :O

Nie widzisz ze wartosc stat w nawiasie rowna sie wartosci stat za nawiasem? Co z tego wynika ze cos to dodaje..

Btw. serwer ma mnostwo bugow i masa takich ss moze tu byc, ale to kwestia czasu kiedy to naprawia (o ile im sie uda).

Ani nie jestem ślepa, ani głupia. Daruj sobie te teksty. Po prostu uwagi nie zwróciłam, lol. 

Serwer ma mnóstwo bugów, bo nie został przetestowany. Ludzie chyba tam grają tylko, żeby się pobawić w bugi i hacki... 

A co to Rising Star xD? :)

Tytuł, który się dostaje na 50 lvlu, wydaje mi się, że trzeba sobie mistrza znaleźć... ale mogę się mylić. :P 

Opublikowano

Tak, trzeba mieć mistrza.

To chyba jest jasne, że każdy korzysta z okazji, żeby pobawić się w bugi :) A jeszcze gdy administracja ułatwia wszystko, to serwer marzenie.

Poza tym, przed chwilą dowiedziałam się, że na prawdę admin nie grzeszy inteligencją xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Też tak sądzę. Jak byli tak inteligentni wypuścić serwer z masą bugów bez bety, to raczej nie sądzę, żeby udało im się cokolwiek naprawić.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dokładnie ^^ W sumie, fajnie było się tu pobawić, nie powiem :D Bug hp, bug z petem, bug z expem... xD

@Karyvlea nie, bo tam za takowy post dostałabym ostrzeżenie znając was. Po to otworzyłam ten temat aby można było porozmawiać o bugach na tym serwie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dokładnie ^^ W sumie, fajnie było się tu pobawić, nie powiem :D Bug hp, bug z petem, bug z expem... xD

@Karyvlea nie, bo tam za takowy post dostałabym ostrzeżenie znając was. Po to otworzyłam ten temat aby można było porozmawiać o bugach na tym serwie.

Ostrzeżenia dajemy tylko i wyłącznie za posty łamiące w mniejszym lub większym stopniu regulamin. Mogłabyś sobie darować mówiąc 'znając was', bo to jest bezpodstawne oskarżanie nas - moderatorów. Jeżeli uważasz, że ostrzeżenie zostało nadane niesłusznie, to zgłaszasz się do osoby, które ostrzegła na PW i wyjaśniasz to. Jeżeli rozmowa nie pomoże, sprawa nie zostanie wyjaśniona, a jesteś przekonana, że masz rację, to kierujesz się osoby z wyższą rangą.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ostrzeżenia dajemy tylko i wyłącznie za posty łamiące w mniejszym lub większym stopniu regulamin. Mogłabyś sobie darować mówiąc 'znając was', bo to jest bezpodstawne oskarżanie nas - moderatorów. Jeżeli uważasz, że ostrzeżenie zostało nadane niesłusznie, to zgłaszasz się do osoby, które ostrzegła na PW i wyjaśniasz to. Jeżeli rozmowa nie pomoże, sprawa nie zostanie wyjaśniona, a jesteś przekonana, że masz rację, to kierujesz się osoby z wyższą rangą.

Strasznie wyniosły się zrobiłeś. o.O

Ogólnie spoko, serwer to chyba jeden, wielki bug. Dziwne, że w ogóle udało się komukolwiek zalogować. Btw. to zdjęcie mostu FTW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...