Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 ban na czat w ciagu tygodnia trzeba coś z tym zrobić

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie zrobisz ludzie ostatnio dają reporty za flame jeśli im za cokolwiek zawiniłeś... Ja raz dostałem ostrzeżenie po grze w której nasz adc flamił wszystkich poprostu wszystkich na koniec napisałem tylko ,, don't flame all, that lose is your fault too" po grze nagle ostrzeżenie za flame ^^

Tak szczerze dziwne że ludzie z tymi banami po kilka razy ( nie wszyscy ale większa część...) pisze, klnie, wyzywa i próbuje udawać aniołki na koniec... Może system h*jowy ale ostatnio troche mniej tych flamerów spotykam ;d

Opublikowano

Ale z was dekle... ja nic nie pisze na czacie i nie mialem nigdy zadnego bana na czat. Nice feed children czy report xxx to tez juz jest zaliczane do offensive language. Moze czas w koncu przejrzec na oczy i przestac sie zachowywac jak malpa w zoo?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ban na czat dostajesz jak ktos zreportuje cie po grze wiec musiales sobie na to zasluzyc spróbuj ograniczyc flame

Opublikowano

Czas na nowe wieści ^^ odrobiłem 3 bana po czym zagrałem 1 mecz wszystko ok mogłem pisać na all gram next mecz ban 46 gier pozdrawiam.J****y riot zajebał bym tam tych gnoi i przestane chyba grać w lola wyjebane na taką grę po 1 debile w nią grają po 2 p********y riot.Pozdrawiam.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...