Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 ban na czat w ciagu tygodnia trzeba coś z tym zrobić

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Już wcześniej pisałem w tej sprawie ale czas na nowe wieści.Odrobiłem dziś swojego 2 bana gdy nadszedł czas na 3.Dodam iż wszystkie te bany są za free ponieważ ani razu nie napisałem nic brzydko żeby była chociażby cenzura NIC jeżeli już to w stylu "nice feed children" Ale to nie możliwe żebym dostawał słuszne raporty i bany.Wyczytałem gdzieć na forum że to podobno wina trybunału który aktualnie jest niedostępny.To najprawdopodobniej przez to.Skoro to przez to dlaczego my gracze mamy ponosić darmowe kary.Napisałem aktualnie do tego jebaneg* riotu czekam na odpowiedz.Faktycznie 1 ban MOŻLIWE że jest słuszny ale kolejne 2 od razu po odrobieniu to już żart i nie żadne flame,wiele osób ma ten sam problem.Ktoś ma propozycje co zrobić aby poskutkowało ? Mam tu na myśli ruszenie zafajdanych piz* durnego riotu.

Dodam iż aby rozwiązać ban za free wyczytałem że :

Np. jeżeli mamy nie ważne którego bana z rzędu np. na 25 gier należy :

Rozegrać 24 gry i czekać aż włączą trybunał a trybunał włączą podobno jak wejdzie nowy S`s

Opublikowano

to jest żadne rozwiązanie, bana dostajesz po zarobieniu kilku reportów po grze (jeżeli Cię zreportuje Twój i enemy team to już można podobno wyłapać) za verbal asue/negative attitude/offensive language - po nich przydziela Ci bana na randomową ilość gier. Napiszesz do riotu to dostaniesz wiadomość od automatu "bla bla bla trybunał nie działa działa automat rozdający bany który działa dobrze". Co zrobisz - nic nie zrobisz. Tyle.

Opublikowano

No ziomek jesteś udupiony. Nic z tym nie zrobisz tak jak kolega wyżej napisał sam nie zaradzisz, a jak napiszesz do Riotu to gówno zrobią. Witamy na EUNE.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

masowy spam to oni mają cały czas, dlatego mają automat. Na razie z tym sie nic nie da zrobić, sond było w 3 dupy, chuja zdziałały. pozdro

Opublikowano

Ostatnio do nich pisałem to mi odpisał riot i nie z automatu.Napisałem wczoraj i aktualnie czekam.Pomyśl logicznie dlaczego k***a mam mieć przejebane przez to że p********y riot wyłączył trybunał szczerze to mnie to gówno obchodzi oni mają k***a to naprawić i jeszcze przeprosić graczy !!! Jak by gracze informowali że jest bug na rp to skurwysyny od razu by zlikwidowali a jak się pisze że dostaje się free bany bo od automatu które nie są słuszne ja też tak mogę dawać k***a każdemu raporta za obelgę której ktoś nie stosował bo np. ten ktoś mnie wkurwił bo feedował ale riot tego nie rozumie sądzi że każdy raport jest słuszny.W sumie to nic dziwnego...Sorry za te przekleństwa ale to jest już jakiś żart i kpina.Może jeszcze kilka ograniczeń i ban :D

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo że bany z automatu lecą, trochę to dziwne bo miałem bana na 20 gier. Po tym jak rozegrałem te 20 gier to przez jakieś 3 dni flejmiłem bobów w yoloq i nie dostałem jeszcze bana xD. W sumie to po każdej grze jak jakiegoś boba mam to zawsze daje reporta za flame, ban gwarantowany :D

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Riot jest tak leniwy że jak im powiesz by sprawdzili gry twoje ostatnie. To odpisują coś w stylu bla bla, albo w ogóle...

Opublikowano

Proponuje przestać flejmić i obrażać ludzi. Wszyscy tak piszą, że "niby" są aniołami w ogóle nie flejmią, pełna kulturka, a jak przychodzi co do czego to wiadomo jak jest. Bana za nic się nie dostaje, btw. jeśli system byłby zbugowany to każdy by dostawał bany, a ja na przykład nie mam żadnej blokady. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Proponuje przestać flejmić i obrażać ludzi. Wszyscy tak piszą, że "niby" są aniołami w ogóle nie flejmią, pełna kulturka, a jak przychodzi co do czego to wiadomo jak jest. Bana za nic się nie dostaje, btw. jeśli system byłby zbugowany to każdy by dostawał bany, a ja na przykład nie mam żadnej blokady. :)

Tu bym mógł się z Tobą kłócić, bo ja przykładowo nigdy nie flejmuje, zawsze jestem pozytywnie nastawiony do innych, a dostałem nawet ostatnio restrykcje czatu na 20 gier. ;) Coś tu jest nie halo.

Opublikowano

Tu bym mógł się z Tobą kłócić, bo ja przykładowo nigdy nie flejmuje, zawsze jestem pozytywnie nastawiony do innych, a dostałem nawet ostatnio restrykcje czatu na 20 gier. ;) Coś tu jest nie halo.

Ty też? :D Ja jakiś czas temu ostrzeżenie dostałem a siedzę cicho jak mysz pod miotłą, tylko raz napisze mid lub coś ten deseń. ;)

Riot jest za leniwy by sprawdzać reporty, a nadużywane są zgłoszenia dotyczące verbal abuse...

Opublikowano

Witam.Już wcześniej pisałem w tej sprawie ale czas na nowe wieści.Odrobiłem dziś swojego 2 bana gdy nadszedł czas na 3.Dodam iż wszystkie te bany są za free ponieważ ani razu nie napisałem nic brzydko żeby była chociażby cenzura NIC jeżeli już to w stylu "nice feed children" Ale to nie możliwe żebym dostawał słuszne raporty i bany.Wyczytałem gdzieć na forum że to podobno wina trybunału który aktualnie jest niedostępny.To najprawdopodobniej przez to.Skoro to przez to dlaczego my gracze mamy ponosić darmowe kary.Napisałem aktualnie do tego jebaneg* riotu czekam na odpowiedz.Faktycznie 1 ban MOŻLIWE że jest słuszny ale kolejne 2 od razu po odrobieniu to już żart i nie żadne flame,wiele osób ma ten sam problem.Ktoś ma propozycje co zrobić aby poskutkowało ? Mam tu na myśli ruszenie zafajdanych piz* durnego riotu.

Dodam iż aby rozwiązać ban za free wyczytałem że :

Np. jeżeli mamy nie ważne którego bana z rzędu np. na 25 gier należy :

Rozegrać 24 gry i czekać aż włączą trybunał a trybunał włączą podobno jak wejdzie nowy S`s

No jak dla mnie wystarczy przestać flejmić w ten czy inny sposób. Ja jeszcze żadnego bana na czat nie dostałem... i jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności kilku moich znajomych też nie dostało(oczywiście tych którzy nie flejmią) 

Opublikowano

Gimby jak im gra po prostu nie pasi, reportują za nic(Verbal abuse, albo coś) i dostaje się bana

Opublikowano

Ty też? :D Ja jakiś czas temu ostrzeżenie dostałem a siedzę cicho jak mysz pod miotłą, tylko raz napisze mid lub coś ten deseń. ;)

Riot jest za leniwy by sprawdzać reporty, a nadużywane są zgłoszenia dotyczące verbal abuse...

No tak bywa..

Wy debile jesteście xD

Ban nie zależy od flame, tylko od raportów -masz przeciwne tobie premade- masz ost / bana

Ja tyle flamie i nic jeszcze nie dostałem :D

Dlatego w tym problem... Niektórzy czasem raportują tak O za nic.

Opublikowano

ja pier*ole 3 ban w ciagu tygodnia tak jak ty .. j****y system k***a nie da sie juz grac normalnie w lola bo k***a nie mozna sie juz komunikowac z teamem

Lubie to

Opublikowano

Poczekajcie to wam zniknie ;] Ja dostałem na 20 gier, odpracowałem i od razu następne 80 gier dostałem. Nie grałem z wkurwu 2 dni i wchodzę po tych 2 dniach i BAANG - nie ma bana na czat.

Opublikowano

HALO POLICYJA. NAPISAŁEM DO RITO. Odpisali mi tak

Witaj, Adison!
W ostatnim czasie otrzymałeś bardzo dużą liczbę zgłoszeń w stosunku do gier, które rozegrałeś. Z tego powodu nałożyliśmy na Twoje konto serię restrykcji na chat, by pomóc Ci w poprawie Twojego zachowania w grze.
Trybunał jest obecnie tymczasowo wstrzymany, by dać naszym deweloperom czas na wprowadzenie poprawek do systemu. W międzyczasie będziemy korzystać z restrykcji chatu by moderować zachowanie w League of Legends.
Pamiętaj proszę, że jeżeli nie poprawisz swojego zachowania, możesz spodziewać się kolejnych ograniczeń chatu oraz, w przyszłości, zawieszenia konta.
By dowiedzieć się więcej o restrykcjach chatu, zajrzyj tutaj:
https://riotgames.zendesk.com/entries/23456798-Tryb-ograniczonego-chatu
Pozdrawiam / Kind Regards
JzL Kapitano
"Though Blitzcrank may batter anything that stands in his way, he really has a heart of gold..." 
Riot Games Player Support 

odpisałem po raz kolejny

To niema sensu w takim razie. Co z tego jeśli dany gracz otrzyma dużą liczbą zgłoszeń. Jeżeli pracownicy waszej firmy nie sprawdzają kto co pisze w grze . To są tzw. trolle które mają przysłowiowy "ból dupy" za to co się działo w grze, np. ja grając na jungli nie pomogę top lane;owi. Gdzie tutaj sprawiedliwość z waszej strony, Proszę o wprowadzenie poprawek do waszego "nie idealnego" lekko to ujmując systemowi zwanego Trybunałem.
Pozdrawiam Adrian

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Tak tu się zgodzę ludzie dają reporty za free chociażby że im się nie pomoże.Faktycznie przyznam się że od około lvl 1 :) do 10 były z mojej strony flame wiadomo :) więc zostałem ukarany gdy zostałem ukarany siedziałem naprawdę jak mysz pod miotłą prawie nic nie pisałem na czacie !!! a kolejne 2 bany z dupy dodam że nie jestem graczem nowym gram w lola już kilka miesięcy.Polski Support obiecał mi pomoc ze strony odrębnego zespołu zajmującym się sprawami związanymi z zachowaniem graczy więc myślę ze w końcu się to skończy.

Opublikowano

Ja dziś rano dostałem reporta za to, że przypadkiem zakosiłem buffka jaszczura Tristaną Lee Sinowi. xD To jest to co mówiłem, Riot nie sprawdza tego wszystkiego tylko na odwal się załatwia to wszystko...

Btw... W moim przypadku też odnoszę wrażenie, że z automatu pisali, mam jeszcze gdzieś te emaile to mogę wrzucić by pośmiać się. :D

Btw2. Zauważyliście że polityka Riotu jest przez czasopisma typu CD-Action wychwalana? Tak samo było z przegiętymi ocenami ME2 i ME3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...