Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca sie grać na FunMT2?

greg456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca sie grać na FunMT2 to jest serwer niby easy/4fun i właśnie nie wiem czy się opłaca grać w game playu można było w sklepie kupić kostiumy i inne takie ciekwe itemy'sy i chce pobrać serwa i nie wiem czy sie opłaca na nim grac stronka:

kilk lub

http://funmt2.pl/

A i jak sie robi na nim KD elitarne i czy można ulepszyć je do +5 czy tylko mogą być do +0

opłaca sie ogólnie grać czy nie .Mógłbym w tydzień zrobić pro eq wbić max lvl i ulepszyć wszystko na perfekt?

A jak nie w tydzień to w ile czasu?

A i mam słaby internet ściąga mi gdzieś pliki 15-25 k/bs to mało i czy mam ściągać ten plik z strony MEGA czy patcherem?

Opublikowano

Ten serwer powinien nazywać się PvPMT2. Nic tylko ciągle PvP i robienie eq. Jak chcesz zapłacić 5zł zarejestrację po to, żeby robić perfekt eq do pvp switch botem przez 2 tygodnie a potem przez 1 dzień mieć frajdę z tego że jesteś pro po czym znudzić się do reszty to polecam serwer !

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

To jest serwer 4fun, płacisz tak naprawdę za to, żeby pobawić się z losem - wejdzie kryt, czy nie wejdzie.

Moim zdaniem, serwer mógłbyś odwiedzić jak nie żal Ci piątki na rejestrację.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

odwiedziłem serwer i teraz sie zmieniło że za free rejestracja jest i to powinno sie nazywać HardMt2 bo ciężko sie ulepsza ogólnie wszystko a ten bonus switcher wgrany to totalny badziew zawalił mi całe eq zmiankami i nic ogólnie wbijasz 5 lvl bierzesz skile body robisz se full eq na hp 6/7b tez na hp i idzesz na 5 lvl na loch pająków v2 i wbijasz tam 75 lvl masz z 70kk i to tyle tak mozesz dropić 70k bo reszte to gówno to twój majątek a wszystko to chodzi po 20kk i lipa nie polecam tego

temat do zamknięcia.

Opublikowano

Ten serwer to gówno... bije się tam po miliard ze skila jak na xenoxie i zasada jest taka, komu wejdzie kryty w pvp ten wygrywa nie polecam chyba, że lubisz takie coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...