Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7115914061462291025399.png

Witam wszystkich !
Dnia dzisiejszego mam przyjemność opublikować zacnego cracka do iBota - Tibia 10.75. Całość została stworzona po to aby ominąć dość drogą licencję, na którą nie wszystkich stać. Oczywiście w tym momencie pojawią się zwolennicy praw autorskich którzy będą twierdzić iż używanie cracka to "grzech", ale z całą pewnością można stwierdzić, iż sam autor bota również nie do końca ma czyste ręce, ponieważ cipsoft nie zezwala na produkcje i używanie takiego oprogramowania. Tak więc korzystanie z niego pozostaje kwestią własnego sumienia. Do rzeczy !

1. Gdzie pobrać ?

Aby pobrać wersję iBot Crack - Tibia 10.75 - [ Kliknij TUTAJ ]
Skan wskazuje dokładnie to samo co niezcrackowana wersja iBota - [ Zobacz SKAN pliku ]

2. Jak korzystać ?

1. Pobierz plik z linku na forum w przypadku wersji Easy, lub za pomocą linku otrzymanego po zakupie.
  2. Po pobraniu pliku rozpakuj go winrarem.
  3. Znajdujący się tam plik iBot.exe, wrzuć do folderu z iBotem.
  4. Następnie wystarczy odpalić ibota używając podstawionego pliku i GOTOWE !

O ile to możliwę proszę o sprawdzenie pliku przez moderatora, lub użytkownika który zna się na bezpieczeństwie.

Z chęcią wysłucham wszystkich opini oraz odpowiem na pytania. Proszę jednak nie spamować bzdur typu "Kolega pobrał i go hackneli pomimo iż 5 minut przed pobraniem robił formata...."

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało kto używa ibota, każdy używa wind,xeno,bbot :P chcecie sprzedać crack'a ale one są dostępne za darmo na niektórych stronach ;p

piszecie:

Easy Crack - Jest to darmowy crack pod auktualną wersję iBota. (tibia 10.50). Jednak posiada oczywiste wady, których nie warto ukrywać:

• iBota można jedynie używać na 1 cliencie. Multiclient w tym wypadku ODPADA
  • Działa jedynie pod aktualną wersję i przy update, będzie aktualizowany z DUŻYM OPÓŹNIENIEM
  • Nie działa na wszystkich systemach operacyjnych
  • Nie ma pomocy technicznej z naszej strony, oraz informacji na temat użytkowania

W takim razie po co to w ogóle udostępniacie ? specjalnie będziecie go wolniej aktualizować, a wersje PRO od razu żeby zarobić ...

Po co udostępniacie skoro nie ma co liczyć na pomoc techniczną z waszej strony ?  No i reklama na forum ...

Opublikowano

Mało kto używa ibota, każdy używa wind,xeno,bbot :P chcecie sprzedać crack'a ale one są dostępne za darmo na niektórych stronach ;p

Każdy używa bbota ?

Przez ostatnie 60 minut na tym popularnym według ciebie bocie, było online 70 osób. Na ibocie w tej chwili jest dostępnych około 300 userów.

W takim razie po co to w ogóle udostępniacie ? specjalnie będziecie go wolniej aktualizować, a wersje PRO od razu żeby zarobić ...

Po co udostępniacie skoro nie ma co liczyć na pomoc techniczną z waszej strony ?  No i reklama na forum ...

Wersja darmowa niczym się nie różni od tych udostępnionych w internecie (Tutaj moderatorzy mogą potwierdzić że plik jest bezpieczny). To czy będziemy wolniej go aktualizować to tylko i wyłącznie nasza prywatna sprawa. Zawsze możesz sam tracić czas na robienie cracka, którego można używać na multicliencie i wrzucić go za darmo w internecie.

Udostępniamy go dla tych którzy korzystają z ibota a nie mają ochoty płacić za licencję, a jeżeli dodatkowo ktoś chce zapłacić i mieć na bierząco aktualizację za to symboliczną sume, będzie miał dodatkową pomoc techniczną na gg + aktalizacje do niego przy updacie tibi . Skoro używasz innego bota, to nie rozumiem po co w ogóle wchodzisz w ten temat.

Opublikowano

to jest ten sam crack który został 2 czy 3 dni temu upubliczniony na tibiafacil, więc nie wiem dlaczego piszecie, że jest on waszego autorstwa.

ale ogólnie crack jest czysty i działa.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

to jest ten sam crack który został 2 czy 3 dni temu upubliczniony na tibiafacil, więc nie wiem dlaczego piszecie, że jest on waszego autorstwa.

ale ogólnie crack jest czysty i działa.

Ten darmowy crack, który udostępniony jest tu w temacie nie jest naszego autorstwa. Mowa tu o wersji płatnej która działa z Multiclientem.

Opublikowano

Z czego wyciągasz te statystyki? 30 graczy i 300? Z forum? Hahahaha, bo innej opcji nie ma.

Jak tej darmowej wersji nie opłaca się w ogóle instalować, bo jest do dupy. Pełny crack jest na internetach. Pozdrawiam.

Opublikowano

Z czego wyciągasz te statystyki? 30 graczy i 300? Z forum? Hahahaha, bo innej opcji nie ma.

Ilość zalogowanych użytkowników na stronie czy też forum świadczy w dużej mierze o jego popularności.

Nikt w każdym bądź razie nie zmusza Cie do używania iBota. Ten temat jest tylko i wyłącznie dla osób które z niego korzystają. Jeżeli jedziesz na innym oprogramowaniu to pytanie brzmi co robisz w tym temacie ?

Jak tej darmowej wersji nie opłaca się w ogóle instalować, bo jest do dupy. Pełny crack jest na internetach. Pozdrawiam.

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PEŁNY CRACK NA  "INTERNETACH", ten który jest ogólnie dostępny to właśnie ta darmowa wersja którą wstawiłem. Nie działa wszystkim, oraz nie odpalisz go na multicliencie (+ 95% tych cracków w google to keyloggery).

Największym plusem płatnej wersji którą już kupiło 11 osób, jest to że można używać go na multicliencie. Nikogo nie zmuszam do zakupu za symbolicznego sms'a i gwarantuje Ci że nie znajdziesz go za darmo w internecie, bo jest zrobiony przez nas i wymaga posiadania loginu i hasła.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do popularności IBot, ja nie używam tego bota, bo według mnie jest do dupy i stary, a jednak i tak wchodzę na ich forum. Dużo starych skrypterów musi też tam wchodzić, żeby nadal pobierać hajsik za skrypty. Więc Twoje porównanie, że tu jest tyle osób online, a tyle tu jest słabe. A czemu wchodzę na forum IBot? Bo Converter IBot to WindBot jest kozacki :D

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Faktycznie z tego co wiem windbot jest dość popularny i raczej częściej używany od iBota.

Ale twierdząc że bbot jest pupularniejszy od iBota jest troche zabawne. (There are currently 477 users online.) No chyba nie powiesz że oni tam siedzą żeby sprzedawać skrypty. (Większość tematów jednak dotyczy bota). Można też przejrzeć fora i zobaczyć ile tematów dotyczy bbota a ile iBota.

No i to wciąż nie zmienia faktu że ten temat nie ma nikogo nakłaniać do używania iBota. Takie nabijanie postów przez Killer1918, ze są lepsze boty jest dość żałosne

Opublikowano

Widać, że jesteś ogarnięty koleś :D

Jak tylko mi się licencja na bota skonczy przetestuje Twojego ;) (Pro oczywiście :D )

#Edit

Jeszcze się tak zapytam. Jest możliwość ujawnienia tych 40 skryptów?

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

No to dziwne bo ja na innym forum dorwałem cracka 100% safe i lecę teraz na 4 multi bo mi się nie chce więcej odpalać. Podpowiem, że jest na torg... :)

Opublikowano

No to dziwne bo ja na innym forum dorwałem cracka 100% safe i lecę teraz na 4 multi bo mi się nie chce więcej odpalać. Podpowiem, że jest na torg... :)

dokładnie.

ten crack dostępny u brazoli, ten tutaj jak i na torgu to jest ten sam crack. działa na mc.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

No to się trochę zbłaźniłem bo jak testowaliśmy to nie działał na MC.

Edytuje temat wieczorem i skasuje płatną wersję, bo jak działa na mc darmowy to co za sens jest brać opłatę za prawie identyczny.

Opublikowano

Dziwna sprawa wcześniej pograłem kilka godzin i pisało iBot v2,4.5 - nazwa postaci, teraz niby chodzi ale pisze iBot v2.4.5 - Loading  :)

Opublikowano

Dziwna sprawa wcześniej pograłem kilka godzin i pisało iBot v2,4.5 - nazwa postaci, teraz niby chodzi ale pisze iBot v2.4.5 - Loading  :)

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem to co napisałeś. Pobrałeś cracka, a używając go miałeś nazwe iBot v2,4.5, i ciągle używasz tego samego cracka, tylko teraz nazywa się iBot v2.4.5 ?

Jest tylko jedno wytłumaczenie na to ... Musisz szybko wyrzucić komputer i zmieniać hasła u kolegi ! Jeżeli plik sam zmienia nazwę, to wiedz że coś się dzieje ;D

A teraz tak poważnie. Skoro pobraleś cracka z Torga, to dlaczego na mpc się pytasz ?

Opublikowano

Zaktualizowałem temat na nowszą wersję cracka i usunąłem tą bezcelową płatną wersję.

Mam prośbę do moderatora aby zmienił tytuł tego tematu na:

Tibia iBot - CRACK - [ Pod aktualną wersję Tibi ]

Postaram się wrzucać tu regularnie plik o ile będzie to możliwe. (Nie będzie trzeba zaśmiecać forum nowymi tematami. )

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie polecam dzisiaj 5:21 hacked :). I prosze ban dla autora.

Po co robisz z siebie pajaca ? Możesz nam z łaski swojej udostępnić plik który pobrałeś ?

Bo jedyne za co mogłeś zostać shakowany jest pobieranie syfów z internetu. Ten plik jest i będzie czysty...

Najgorsze jest to że człowiek robi coś bezinteresownie dla innych, a zawsze się znajdzie poryte dziecko które będzie go oczerniać. Żałosne

Opublikowano

^Typek jest dobry. Ja sie dałem nabrać ale mam nadzieje ze inni unikną tej "kary" za chciwość.

Sciągałem z pierwszego posta. A co do tego ze skany nie pokazuja to znaczy ze nie ingeruja w system czy cos a ingeruja tylko w tibie przez co sa "niewykrywalne".

Ban dla pana i chaterchater. Dziękuje

Opublikowano

A co do tego ze skany nie pokazuja to znaczy ze nie ingeruja w system czy cos a ingeruja tylko w tibie przez co sa "niewykrywalne".

Jesteś albo chory umysłowo, albo próbujesz udawać że masz jakiekolwiek pojęcie o programowaniu.

Po pierwsze nie ma czegoś takiego, co ingeruje w gre jednocześnie nie znajduję się w procesach systemowych.

Plik może być niewykrywalny, ale będziesz mógł go zobaczyć poprzez kliknięcie CTR + ALT + DEL (często pod niepozorną nazwą)

Jeżeli jesteś na tyle głupi żeby nie wiedzieć skąd pobrałeś keyloggera, to znaczy że zasłużyłeś sobie na to żeby wyczyścili Ci konto.

W pierwszym poście napisałem żeby pliku nie pobierały dzieci z wadą umysłową, które potem napiszą że to na pewno przez cracka ich haknęli bo dopiero co mieli formata. Kiedy napisałem do niego na PM, aby udostępnił plik. Napisał do mnie:

w wiadomości PM:

formata mialem nie caly tydzien temu po wymianie plyty glownej.

Opublikowano

Wiec sa dwie opcje. Albo jestes smieciem nie zasługujacym na zycie albo tworca tego cracka hakuje randomowo osoby.

Dziekuje i czekam  na bana dla 2 tych panow.

Pozdrawiam student informatyki.

Nie odpisuj juz bo nie bede tutaj wchodzic pisze jako ostrzezenie dla innych.

Opublikowano

Wiec sa dwie opcje. Albo jestes smieciem nie zasługujacym na zycie albo tworca tego cracka hakuje randomowo osoby.

Dziekuje i czekam  na bana dla 2 tych panow.

Pozdrawiam student informatyki.

Nie odpisuj juz bo nie bede tutaj wchodzic pisze jako ostrzezenie dla innych.

To, że jesteś rzekomym "studentem informatyki"(wtf) to nie znaczy ze masz jakiekolwiek pojecie o tym.

Chater siedzi w tym dziale od lat i wypierdalaj jak masz mówić że daje syf, bo to nie możliwe.Jak udowodnisz ze to keylogger to napisz, swoje durne domysły zostaw dla siebie.

Opublikowano

Kolega widzę już dał nam 2 bany i na koniec ostrzeżenia :D

Sprawdzałem ten plik przed uruchomieniem go i jest czysty. Nie wysyła żadnych informacji z komputera co jest najlepszym dowodem iż nie jest to "keylogger".

A to chore dziecko, które tutaj spamuję powinno zostać ukarane dożywotnim brakiem internetu za swoją głupotę. Ciekawi mnie w jaki sposób stracił to konto.

Może pobrał cracka, a potem ibota z wwww,tibiaibot,org :DDDDD  - (Uwaga strona hakera nie wchodzć, dałem przecinki zamiast kropek zeby link nie działał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...