Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendWorldSro 15dg Darmowe Silki

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem konto na stronie , na stronie się normalnie loguje a pod czas gry nie wchodzi wie ktoś może o co chodzi ! ?

zrob nowe konto :)

Opublikowano

Dołączam się do gry nik muj _MaloManY_  ale narazie czekam na uruhomienie UPDDATING ciągle.

Opublikowano

Spoko najlepiej wytłumaczyleś. Tyle że nie ma co robić na servie a by się chętnie pograło. Mam ts3.

A i moim zdaniem troche zlagowny silkroad. Ale da się grać.

W queensro jak jeszcze grałem kiedyś lepsze pvp tyle że fakt żeby mieć pro hara i wbić te eq +20 muśałeś wydać pare zł. Ale jak się ja przyłożyłęm bez wydawania zł wbiłem eq +17 (długo trwało) ale warto było bez lagów i dużo osób do pvp. Szkoda że tu dużo ludzi nie gra.

misjami :) jednym questem :) bierzesz go w legend town u typka 1 quest per day to jest quest nr 2 Crab Soul TK(). Bierzesz go idziesz do tk na rybki i zbierasz worki oddajesz pozniej i masz 5le:)

GildiaPolishArmy 
Rekrutuje Pisać: 
MasterJunior
AsystentWarCrow albo SpoX

Link do mbota na win8: http://www28.zippyshare.com/v/6103053/file.html

Bierzesz go idziesz do tk na rybk" cytuje czyli do lucky arena?

Opublikowano

Zmieniło coś się na serwerze? Gracie jeszcze tutaj ? Ja mialem bowa +18, powiedzcie czy warto wrócić.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Zmieniło coś się na serwerze? Gracie jeszcze tutaj ? Ja mialem bowa +18, powiedzcie czy warto wrócić.

Warto

Moj nick: Junior 

Zapraszam Na Serwer :) 

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam problem nie mogę wgl uruchomić tego serwa czy jest ktoś mi w stanie pomóc?

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam takie pytanko ... ile sie ten update sciaga ?

ja mam takie pytanko ... ile sie ten update sciaga ?

właśnie też wczoraj pobrałem i dziś to włączyłem i teraz mi się już chyba 30 min updatuje i nic 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...