Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji mogę polecić. wyślij mi na pw linki do yt i fb jeśli możesz ;)

Dołączam się do prośby, kanał na portalu YouTube znam ale poproszę informacje na temat fanpage (oczywiście PW na forum).

Po prezentacjach innych serwerów na YT które oglądałem wydajesz się osobą komunikatywną, zobaczymy jak w praktyce :D

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Filmy są naprawdę na dobrym poziome, a aktywność pod nimi jeszcze lepsza. Weezy oferuje ofertę, z której korzystają 3/4 wychodzących serwerów, więc jest to jedna z lepszych ofert. Kanał rozwija się w bardzo szybkim czasie i od początku dąży dobrą drogą. Polecam jeszcze raz.

Dzięki :)

Nie polecam jak zwykle z kilka subów nie aktywnych w dodatku chce kase , nie polecam .

Znajdź mi youtubera który NIE CHCE :)

Dołączam się do prośby, kanał na portalu YouTube znam ale poproszę informacje na temat fanpage (oczywiście PW na forum).

Po prezentacjach innych serwerów na YT które oglądałem wydajesz się osobą komunikatywną, zobaczymy jak w praktyce :D

Linki podesłane

/ OFERTA AKTUALNA

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Mój zwiastun został lekko edytowany.

Doszła nowa oprawa graficzna oraz edytowane statystyki m.in;

- liczba wyswietlen ktora gwarantuje to 1500 +

- zasięg postów na fb się zwiekszyl

- liczba lajkow na fb oraz subskrypcji na yt się zwiększyła.

W chwilii obecnej nagrywam ;

Serie - Najbardziej mnie to interesuje mozna się dogadac na gg za odpowiednią pa$je

Zapowiedzi Serwerów z MPC 

Prezentacje serwerów z GRY

Polecam szybko zwięźle i całkiem fajnie to wychodzi :0

Dziękuje :)

Polecam ;)

Polecam tego człowieka, wie co robi.

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wiesz co zmieniłem zdanie co do twojej reklamy. Pod ostatnim filmikiem np.ten o lolu to porażka. Masz ok.5k subów z czego pod filmikiem było 115like i prawie 9k wyświetleń 41 komentarzy. Czyżby cudowny lol w ciagu 9h po wrzuceniu filmiku az tak dotarł i ZAINTERESOWAL w tak krotkim czasie do tylu ludzi , nawet jakby kazdy z nich chciał pooglądać Twoje wypociny 2 razy ? I dlaczego usuwasz mój komentarz pod tym filmikiem z podobną treścią co tu ? Stanowczo NIE polecam!

Opublikowano

Jego reklamy nic nie dają

Niby ma tam jakieś subskrypcje ale filmy na niskim poziomie

i oglądalność nie najlepsza :)

NIE POLECAM SZKODA KASY

Opublikowano

@ωìζ′Q - typie co ma lol do metina ?

Nie mam zamiaru się tłumaczyć bo po co ;)

Link z lolem poszedl u pewnej osoby streamującej lola którą ogląda średnio 2.5-4k ludzi ;) + do tego jego fanpage :)

Bywaj zdrów ;)

/ kasuje takie komentarze jak ktoś do mnie pisze " o wow o wow tyle i tyle w tyle h " jak i każde obrażliwe mnie czy moja rodzine ;]

Jego reklamy nic nie dają
Niby ma tam jakieś subskrypcje ale filmy na niskim poziomie
i oglądalność nie najlepsza :)

NIE POLECAM SZKODA KASY

Spoczko , dzieki ;)

Jakiś link do filmików chętnie zobaczę i się wypowiem thx

https://www.youtube.com/user/WeeZyHakeR

giphy.gif

Opublikowano

Poruszyłem temat gdzie sprawa dotyczy konta youtube. Wiem ze to nie ma nic wspólnego metin a lol lecz tak jak wspomniałem jest to samo konto. Pozdrow tego typa co stremowal cie w dalszym ciagu stosunek łapek w górę do wyświetleń nie jest proporcjonalny. Czyli usuwasz wszystkie negatywne komentarze które bolą cie , (nie mówię tu o obrazie rodziny czy coś) nie masz zamiaru skomentować ? Żałosne, żałosne !

Opublikowano

Poruszyłem temat gdzie sprawa dotyczy konta youtube. Wiem ze to nie ma nic wspólnego metin a lol lecz tak jak wspomniałem jest to samo konto. Pozdrow tego typa co stremowal cie w dalszym ciagu stosunek łapek w górę do wyświetleń nie jest proporcjonalny. Czyli usuwasz wszystkie negatywne komentarze które bolą cie , (nie mówię tu o obrazie rodziny czy coś) nie masz zamiaru skomentować ? Żałosne, żałosne !

I co z tego że nie jest proporcjonalny ?

Ja nie mówię w każdym filmie " ZOSTAW LAPKE W GORE ZOSTAW LAPKE W GORE "

ten kto chce to zostawia nie chce nie zostawia.

Nie źle mnie zrozumialeś - NIE MAM ZAMIARU SIĘ TŁUMACZYĆ

Obrazy rodziców czy mnie są odrazu takie osoby blokowane , nie mam zamiaru wypowiadać się skoro ktoś gówno wie a pierdoli bez sensu :)

@ωìζ′Q

/ , poza tym yt zablokowal mi sciezke dźwiekowa przez co i tak musialem go usunac ;C / to by bylo na tyle i nie musisz mi juz spamować bo nie chce stracic tematu :)

mysle ze CI wyjasnilem 

giphy.gif

Opublikowano

zachowanie mi się nie podoba lecz reklama bardzo dobra, powiedzmy że nawet.. polecam  o.O

Opublikowano

Polecam, dobre odcinki oraz potrafi rozreklamować w jakimś stopniu dany serwer.

Nic tylko korzystać z usług. 

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...