Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Neutral.

Osoba ta nie zapewni dużej reklamy chodz jakąś zawsze

hehe ciekawe kto zapewni za to co ja oczekuje ?

Zabq ktorego filmy z ascariala sa wrzucane na fb i dlatego maja tyle wysw xD?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tak więc co do samego tutaj przedstawiciela.

Jak sami wiecie jest on GA na Mortyriuszu.

Ze swoich obowiązków wywiązuję się tak jak powinien każdy człowiek.

Nie ma z nim problemów , oferuje szeroki wachlarz reklam który przynosi oczekiwane efekty

Według mnie jako Głównego Właściciela to jedna z najlepszych reklam na ten moment w metin2.

Polecam z całego serca

[DEV] Cycu

Najlepsza reklama w metinie to wallander 

a co do weeziego trochę więcej kultury mógłby mieć 

Opublikowano

Najlepsza reklama w metinie to wallander 

a co do weeziego trochę więcej kultury mógłby mieć 

Ile subów ma wallander ile ja :)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Polecam :D Ze względu na stare dobre czasy :)

Stary wyjadacz i zapewni dobrą reklame :)

Dzięki i polecam się na przyszłość :)

Chciałbym tylko poinformować że wyswietlenia filmu są na poziomie 1-2k

giphy.gif

Opublikowano

Ile subów ma wallander ile ja :)

nie liczą się suby, a rozwinięty umysł, twój nawet nie zaczął się rozwijać, bezbeku.

nie polecam, bo c*****e filmy ma

Opublikowano

nie liczą się suby, a rozwinięty umysł, twój nawet nie zaczął się rozwijać, bezbeku.

nie polecam, bo c*****e filmy ma

daj już spokój te twoje hejty na każdego juz nawet nie sa smieszne

Serdecznie polecam ma troszkę na*bane w bani ale polecam ;D

Opublikowano

No Polecić mogę chodź sam nie wiem...

Leciutki dylemat...

Polecam Wezziego, chodź z deczka głupiutki to efektywność reklamy jest :)

Wezzy aka Pa$ja :)

Pozdrawiam!

True

Opublikowano

Kultura kulturą, ale gracze, którzy oglądają serwer wolą zobaczyć na filmikach wyluzowanego typa, który nie spina się przed kamerą i nie rzuca tekstami typu:

" Yyy, witajcie yyy więc będziemy yyy dziś expić bo yyy gjeem sypnął mi yyy SMami yyy i mam na miecz yyy bo bez smów yyy nie dałbym rady yyy nic zdobyc yyy bo nie umiem yyy grac w metina yyy ale mam fajny komputer yyy bo tata dostal w pracy podwyzke yyy pamietajcie yy dajci suba i lapke yyy to czesc"

Dlatego ja uważam, ze choć Łizi czasem rzuci "kurwą" to nic strasznego się nie stanie.

//Polecam, filmy wybijają serwery.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kultura kulturą, ale gracze, którzy oglądają serwer wolą zobaczyć na filmikach wyluzowanego typa, który nie spina się przed kamerą i nie rzuca tekstami typu:

" Yyy, witajcie yyy więc będziemy yyy dziś expić bo yyy gjeem sypnął mi yyy SMami yyy i mam na miecz yyy bo bez smów yyy nie dałbym rady yyy nic zdobyc yyy bo nie umiem yyy grac w metina yyy ale mam fajny komputer yyy bo tata dostal w pracy podwyzke yyy pamietajcie yy dajci suba i lapke yyy to czesc"

Dlatego ja uważam, ze choć Łizi czasem rzuci "kurwą" to nic strasznego się nie stanie.

//Polecam, filmy wybijają serwery.

Dzięki aż się wzruszyłem :(9

XDDD

@ / Oferta aktualna 4,650 subów  / 2,000 wyswietlen na filmach

giphy.gif

Opublikowano

Odświeżam

wiem ze przed 24h ale za nim mi nalozycie % to chcialbym odświeżyć bo nie bede mial dostepu przez 2 dni 

giphy.gif

Opublikowano

Dla potencjalnych zainteresowanych chciałbym dodac iż ostatnia moja aktywność filmowa wygląda następująco ;

83619879387760331418.jpg

Jak sami widzicie wyświetlenia na poziomie 2k + a na zapowiedzi pewnego serwera aż 5k w 2 dni :)

Dodatkowo facebook ma 1,1k lajków drugi 820 :)

giphy.gif

Opublikowano

Polecam. Filmy są naprawdę na dobrym poziome, a aktywność pod nimi jeszcze lepsza. Weezy oferuje ofertę, z której korzystają 3/4 wychodzących serwerów, więc jest to jedna z lepszych ofert. Kanał rozwija się w bardzo szybkim czasie i od początku dąży dobrą drogą. Polecam jeszcze raz.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...