Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mnie ta gra juz wkur**a

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego za każdym razem gdy ktoś zrobi posta nic nie wnoszącego do tematu dostaje warna, ale jeśli ktoś zakłada temat który nie ma nic na celu, takie tam wypłakanie się to wszystko jest pięknie i w porządku :)

(∩`-´)⊃━☆゚.*・。゚ Euw: LittleURF

Opublikowano

Mam dla ciebie rade.

Okolo tyg. temu zagralem 10 meczy rankinkowych ( te pierwsze) i bylem w silverze 3. Przegrywalem wszystko jak leci. Mialem 6/26 ( win/dead). 

Bylem w silverze 5 majac 0 lp.

W tym dniu.... darlem ryja tak na idiotow z mojego teamu ( samych debili mialem w teamie ktorzy nie umieli grac) ze dostalem kare na komputer ( 2 dni).

Po 2 dniach wchodze i gram. Kara skonczyla mi sie przedwczoraj.

Rozegralem kilkanascie rankedow i przegralem tylko 1.

Teraz jestem silver 5 i mam serie ( wygrana i 2 mecze do rozegrania)

moze ci taka przerwa tez pomoze..

Kara na komputer xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top

Ogólnie to taka rada ode mnie jak dla każdego gracza w silverze (wyżej też się sprawdza) akali, kata na mida z roamem i carrujesz ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie zgadzam się z Tobą. Jeśli ktoś zasługuje na golda to w silver/bronze powinien sam potrafić carrować gry, jeśli zasługuje na platyne to bronze/silver/gold etc. Pozdrawiam.

Czyli jestem teraz w D3 to powinienem cały mój team carrnąć (gdy gram z platynami), a jak nie to nie zasługuję na tą dywizję? Śmieszne jest rozumowanie ludzi z tego forum, do tej pory zauważyłem tylko kilka konkretnych wpisów. Za dużo LCS'ów ludzie oglądają, pickujesz broken champa i orasz nim grę, jak masz farta to trafi Ci się dobry team i wygrywasz.

PS. Podpowiedź, Mózg > Skill.

@Edit I challenger powinien carrować w bronze/silver/goldzie/platynie i DIAXIE?

Opublikowano

Jest 1, sprawdzony sposób jak ja wyszedłem z silvera. ONLY MASTER JUNGLE. 35 gier nim win rate 80 % :)

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Hmmm QQ :).

Elo hell i te sprawy? Boosterzy jakoś bezproblemowo wbijają swoje devizje. Każdy ma devizje na jaką zasługuje i tyle! Ty jesteś silverem :).

Bo jeśli tych ludzi nie umiesz wycarrować to znaczy, że nie zasługujesz na devizje wyżej.

Dywizje k***a nie devizje... Skąd ty takie słowo wytrzasnołeś?

Kolejny temat do płaczu, nie pasuję, usuń grę, albo zrób sobie noob konto i zabijaj 10lvle(jak ja)

Opublikowano

Nie płacz tylko sprzedaj konto o ile by ktoś to kupił, bo sam pewnie jesteś boostowanym silverem.

Opublikowano

A wiesz co łączy wszystkie Twoje gry? No? Uwaga : TY JE ŁĄCZYSZ. Więc TY jestes powodem przegrania każdej pojedyńczej gry jaką grasz. Jeśli TY nie wyccarujesz gry, to TY nie awansujesz. Nie umieć carrować gier w silverze....

Co do trolli i afków, tłumacz to sobie tak, że "RIJOT MNIE NIE LUBI HUJE I DAJOM MI NOBUF NA RANKEDACH OMG RIJOT CHCE SZEBYM BYŁ W BRONSIE OMG RAPTOR RITO PLOX".

Po prostu jesteś gównem, elo.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nie rozumiem płaczu, matchmaking działa jak należy i przydziela przeciwników na równym poziomie (wyjątkiem są jakieś duo brąz-diament). Zacznij pierw wymagać od siebie, potem od innych. Skoro wciąż jesteś w silverze to popełniasz błędy tak jak każdy, ale się na nich nie uczysz.

Opublikowano

Nie wyjdziesz z dywizji, jeśli Twoje umiejętności nie pozwalają Ci na doprowadzenie drużyny do zwycięstwa. W innym wypadku cały ten system lig byłby bezsensowny, bo wszyscy siedzieliby w diamencie. 

Opublikowano

Wlasnie. A niektorzy czasem fartownie trafia na team ktory ich wyccaruje, sami malo zrobia, a potem jak dostaja u siebie sredniakow to placz, bo przegrywa :) czemu ludzie nie patrza w pierwszej kolejnosci na siebie? narzekanie nie da nikomu wyzszej dywizji. Przynajmniej takiego przypadku nie spotkalam :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

tumblr_mb641bl1Iz1r1guvio1_500.gif

To byłem ja po przegranym 8 promo do Gold'u V, ale w końcu dałem radę i teraz jestem w platynie, po prostu się nie poddawaj i graj dalej.

Opublikowano

Jesteś w silverze, bo grasz jak silver.. Popracuj lepiej nad sobą zamiast zwalać na team. Uwierz, nie jesteś bogiem tej gry.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Naucz sie dobrze grać jeśli mówisz ze przeciwny team dostaje kolesia ktory sam potrafi wycarrowac gre to naucz sie tak zebys i ty mogl sam ja wycarrowac z silvera wyjsc jest latwo gdy umiesz dobrze grac

Opublikowano

Płaczesz że twój team pada po 10-15 razy a ty nie. A może oni padają właśnie przez brak pomocy z twojej strony? Spróbuj oddawać fragi bo zapewne podpierdalasz każdego którego się da a potem płaczesz że twój team nic nie robi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...