Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mnie ta gra juz wkur**a

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 100% grasz jak guwno wiec nigdy nie wyjdzesz z silvera

ku**a ale czy tylko ja gram w mojej druzynie? ja nie padam jak ciota po 10-15 razy jak inni i dlaczego innym cepom trafi sie dobry team a mi sami kretyni co grac nie potrafia

Age is just a number :)

Opublikowano

Płacz bardziej, nie umiesz grać i tyle. Jak byłem w silverze to samemu grę wygrywałem, nie wiem jak można tam przegrywać..

Opublikowano

ku**a ale czy tylko ja gram w mojej druzynie? ja nie padam jak ciota po 10-15 razy jak inni i dlaczego innym cepom trafi sie dobry team a mi sami kretyni co grac nie potrafia

Hmmm QQ :).

Elo hell i te sprawy? Boosterzy jakoś bezproblemowo wbijają swoje devizje. Każdy ma devizje na jaką zasługuje i tyle! Ty jesteś silverem :).

Bo jeśli tych ludzi nie umiesz wycarrować to znaczy, że nie zasługujesz na devizje wyżej.

Opublikowano

Nie ma sensu denerwować się przez pixele. W dodatku w wakacje. Wyjdź na dwór, idź się przewietrz, pojeździj na rowerze, idź popływać lub znajdź dziewczynę. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Merceddes chyba znalazł odstresowanie się od takich sytuacji co topic..

Co do tematu. 

Nic nie poradzisz... Jak nie będziesz kierował gier to z silvera nie wyjdziesz...

Zobacz sobie takiego nervariena w 10 dni robi pretendeta.. sam kieruje gry...

Na teamie nie ma co polegac bo sa zazwyczaj dzieci..

A jak chcesz naprawde wyjsc to graj duo

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Chmm ale on gra dobrze na poziomie silvera a nawet golda , ale nie jest na poziomie diamentu żeby samemu bić tam gry -.- Gdyby każdy z teamu w każdej grze ogarniał to wszystko ok nikt nie robi yolo akcji tylko farma i przemyślane akcje , ale takie rzeczy tylko na premade 5 lub jakoś z curse voice się dogadać z gościami , czasami da się na chacie , ale tacy ludzie ogarnięci co grają zespołowo to gatunek zagrożony a że trafią do twojego teamu to szansa 1% , w enemy 20% życie ;/

Opublikowano

I po c**j wołacie lolkinga? Choć nie wiem jak dobrze by typ grał, to i tak experci z golda się do niego dopierdolą o cokolwiek, 100 farmy w 10 minucie i 3 kille? C*****e summoner spelly, jesteś c**jowy, hahaha!.
Jest tylko jeden sposób by wybić się wyżej, graj bardzo late gamowymi postaciami, jeżeli rzeczywiśćie grasz na wyższym poziomie niż jesteś, to w early sobie poradzisz, a late wyccarujesz solo. Xerath, Kog maw, Kata, Jax, to są postacie do ciągnięcia gówien na low dywizjach.

Opublikowano

lolkingiem lepiej nie oceniać. Najlepiej zagrać z kimś pare rankedów lub normali i ocenić jego sposób gry :).

Opublikowano

Lolking bobie? W ogole widze ze trzeba zrobic poradnik jak odinstalowac lola :D

518831445005751729602.png

Opublikowano

Najpierw piszesz ze enemy team zawsze ma jednego koksa ktory robi gre a reszta teamu jest zerem, później temu zaprzeczasz i piszesz ze enemy team zawsze pro. Skoro nie potrafisz poradzic sobie nawet na jednego ziomka ( zawsze mozesz sfeedowac sie na tych 4 noobach) No to dziwne ze w bronzie nie siedzisz :P

fjlw0o.jpg

Opublikowano

enemy team zawsze musi miec jednego kolesia co wycarruje gre i bez niego jest 0. jak ludzie wychodza z tego gowna to ja nie wiem.

Wychodzi na to iż musisz być tym co wycarruje Twoją drużyne ;)

Poza tym znajdz sobie jakiś team to będzie Ci łatwiej. Wiesz z kim grasz, a nie z przypadkowymi "noobkami".

Opublikowano

Chmm ale on gra dobrze na poziomie silvera a nawet golda , ale nie jest na poziomie diamentu żeby samemu bić tam gry -.- Gdyby każdy z teamu w każdej grze ogarniał to wszystko ok nikt nie robi yolo akcji tylko farma i przemyślane akcje , ale takie rzeczy tylko na premade 5 lub jakoś z curse voice się dogadać z gościami , czasami da się na chacie , ale tacy ludzie ogarnięci co grają zespołowo to gatunek zagrożony a że trafią do twojego teamu to szansa 1% , w enemy 20% życie ;/

Nie zgadzam się z Tobą. Jeśli ktoś zasługuje na golda to w silver/bronze powinien sam potrafić carrować gry, jeśli zasługuje na platyne to bronze/silver/gold etc. Pozdrawiam.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Smutno mi jak czytam Wasze tematy, serio.

Zacząłem grać w lola w grudniu, wbiłem na swoim koncie 10lvl i mi sie znudziło już granie normali.

Dostałem konto 30lvl unranked i przegrałem wszystkie placementy.

Z bronze 5 wyszedłem powoli SAM do GOLD 5.

Więc wytłumaczcie mi, jak to jest możliwe że Wy nadal tam siedzicie? ._.

Specjalista
Opublikowano

Grałem rankeda wszystko ok ale nie Zed afk ;-;, I lose albo miałem sytuacje że easy gra ale WW musiał isc spac więc trollował i przegrana :) No nic nie zrobisz stary musisz dac rade i tyle :)

Opublikowano

Mam dla ciebie rade.

Okolo tyg. temu zagralem 10 meczy rankinkowych ( te pierwsze) i bylem w silverze 3. Przegrywalem wszystko jak leci. Mialem 6/26 ( win/dead). 

Bylem w silverze 5 majac 0 lp.

W tym dniu.... darlem ryja tak na idiotow z mojego teamu ( samych debili mialem w teamie ktorzy nie umieli grac) ze dostalem kare na komputer ( 2 dni).

Po 2 dniach wchodze i gram. Kara skonczyla mi sie przedwczoraj.

Rozegralem kilkanascie rankedow i przegralem tylko 1.

Teraz jestem silver 5 i mam serie ( wygrana i 2 mecze do rozegrania)

moze ci taka przerwa tez pomoze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...