Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysły na Questy na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie !

Tak jak w temacie . Tutaj możecie dodawać swoje pomysły na Questy wraz z nagrodami za ich ukończenie.

Tutaj takowy przykład:

Witaj mój drogi ! Niedługo będzie zima, a ja nie mam jak schronić mojej rodziny. Przynieś mi 20 szt. drewna , a na pewno Cię wynagrodzę . Nagroda ....

KAŻDY FAJNY POMYSŁ = LIKE !

142740.gif

Opublikowano

A co mi szkodzi sie pobawić ...

"Witaj Przyjacielu ! Jak widzisz, dzisiaj jest wielki upał. Może przyniósł byś mi wiadro z wodą do zrobienia lemoniady ?"

Nagroda - 1 diamend.

Opublikowano

A co mi szkodzi sie pobawić ...

"Witaj Przyjacielu ! Jak widzisz, dzisiaj jest wielki upał. Może przyniósł byś mi wiadro z wodą do zrobienia lemoniady ?"

Nagroda - 1 diamend.

Dzięki na pewno dodam :D

Pozdrawiam

Bartusiak/Magnum

142740.gif

Opublikowano

Witaj, jak widzisz moje włosy nie są takie jak twoje, są rude. Nie mam przyjaciół, a nogi schorowane. Przyniósł byś mi bochenek chleba?

Nagroda: 1 diament

Opublikowano

Witaj, jak widzisz moje włosy nie są takie jak twoje, są rude. Nie mam przyjaciół, a nogi schorowane. Przyniósł byś mi bochenek chleba?

Nagroda: 1 diament

Dzięki !

Czekam na więcej pomysłów , nawet bardziej rozwiniętych !

142740.gif

Opublikowano

Cześć! Jak widzisz nadchodzi zima, przyniósł byś mi jakieś skórzane ubranie?

-Nagroda 2 diamond

Takie coś może być :P ?

Nie działa :(

Opublikowano

Cześć przyjacielu jak widzisz jest w ch*j upał a w moim basenie nie ma wody jak możesz to napełnij go wodą ;/ Nagroda 1 refil ;) 

A tak @btw u mnie jest 43 stopni i basen zamknięty bo remontują o.O

Opublikowano

Cześć! Jak widzisz nadchodzi zima, przyniósł byś mi jakieś skórzane ubranie?

-Nagroda 2 diamond

Takie coś może być :P ?

Cześć przyjacielu jak widzisz jest w ch*j upał a w moim basenie nie ma wody jak możesz to napełnij go wodą ;/ Nagroda 1 refil ;) 

A tak @btw u mnie jest 43 stopni i basen zamknięty bo remontują o.O

Nom nieźle, ale teraz coś troszku bardziej wymagającego :P.

142740.gif

Opublikowano

Questy z basenem, naaajs xD.

@topic:

Witaj kolego, nie znamy się ale jesteś mi bardzo potrzebny: 2 dni temu ktoś zaczął kraść owce z mojego stada, jest to prawdopodobnie mój sąsiad. Zrób coś co mu zepsuje życie (hehe, zły eXu), a dostaniesz solidną nagrodę.

Nagroda: kto jak kto ale ja preferuje owce albo 3 diamenty + 2 sztabki zlota.

Opublikowano

Chciałeś coś rozwiniętego:

Ludek 1.

Witaj, dzisiaj w nocy chciałem iść na polowanie z kumplami, jednak mój miecz jest już na wykończeniu, mógłbyś pójść do Kowala Mariusza, i poprosić aby wykonał dla mnie miecz ? Najlepiej diamentowy. Wyruszaj już, bo dopadnie Cię noc !

Ludek 2. (Kowal)

Witam w mojej kuźni, pewnie przysłał Cię tu mój kolega, po miecz ? Jeżeli tak, to mam dla Ciebie złą wiadomość, wczoraj przyszedł do mnie Rumun Stefan, i ukradł moje kowadło, może byłbyś tak miły i nazbierał dla mnie 32 żelaza na nowe kowadło ?

Ludek 2. (Kowal - po powrocie z żelazem)

Widzę że masz dla mnie żelazo. Dziękuję Ci bardzo, jednak zapomniałem Ci powiedzieć o jeszcze jednym, Właśnie skończyły mi się diamenty na miecz, idź do miasta, do handlarza minerałami, i kup 2 diamenty.

Ludek 3. (Handlarz)

Po co przybywasz młodzieńcze ? Jeżeli chcesz kupić diamenty, to kosztują one 15 złota. Jeżeli będziesz już miał te złoto, przyjdź ponownie.

Ludek 3. (Handlarz - po powrocie ze złotem)

Proszę, oto diamenty.

Ludek 2. (Kowal - po powrocie z diamentami)

Witaj ponownie ! Proszę oto miecz, w nagrodę za fatygę, dostaniesz ode mnie 2 Złote Jabłka (Koxy)

Ludek 1. (Po powrocie z mieczem)

Dziękuję bardzo za miecz ! Trzymaj tu 10 diamentów i 15 sztabek złota !

Nagroda łącznie - 2 Koxy, 10 diaxów, 15 złota

Może skorzystasz ;p

Opublikowano

Chciałeś coś rozwiniętego:

Ludek 1.

Witaj, dzisiaj w nocy chciałem iść na polowanie z kumplami, jednak mój miecz jest już na wykończeniu, mógłbyś pójść do Kowala Mariusza, i poprosić aby wykonał dla mnie miecz ? Najlepiej diamentowy. Wyruszaj już, bo dopadnie Cię noc !

Ludek 2. (Kowal)

Witam w mojej kuźni, pewnie przysłał Cię tu mój kolega, po miecz ? Jeżeli tak, to mam dla Ciebie złą wiadomość, wczoraj przyszedł do mnie Rumun Stefan, i ukradł moje kowadło, może byłbyś tak miły i nazbierał dla mnie 32 żelaza na nowe kowadło ?

Ludek 2. (Kowal - po powrocie z żelazem)

Widzę że masz dla mnie żelazo. Dziękuję Ci bardzo, jednak zapomniałem Ci powiedzieć o jeszcze jednym, Właśnie skończyły mi się diamenty na miecz, idź do miasta, do handlarza minerałami, i kup 2 diamenty.

Ludek 3. (Handlarz)

Po co przybywasz młodzieńcze ? Jeżeli chcesz kupić diamenty, to kosztują one 15 złota. Jeżeli będziesz już miał te złoto, przyjdź ponownie.

Ludek 3. (Handlarz - po powrocie ze złotem)

Proszę, oto diamenty.

Ludek 2. (Kowal - po powrocie z diamentami)

Witaj ponownie ! Proszę oto miecz, w nagrodę za fatygę, dostaniesz ode mnie 2 Złote Jabłka (Koxy)

Ludek 1. (Po powrocie z mieczem)

Dziękuję bardzo za miecz ! Trzymaj tu 10 diamentów i 15 sztabek złota !

Nagroda łącznie - 2 Koxy, 10 diaxów, 15 złota

Może skorzystasz ;p

Nice !

Ktoś jeszcze ? :D

142740.gif

Opublikowano

A taki trudniejszy :)

Hej! Witaj może chcesz trochę zarobić? Napewno tak więc słuchaj, zdobądz dla mnie 3 diamenty, 19 skór i wykuj dla mnie kilof(diaxowy), i do tego uszyj buty, spodnie, i koszulke z skóry.

Nagroda: diamentowe narzędzia i 1 kox jabuszko ;)

74980815851645243310.png

Opublikowano

A taki trudniejszy :)

Hej! Witaj może chcesz trochę zarobić? Napewno tak więc słuchaj, zdobądz dla mnie 3 diamenty, 19 skór i wykuj dla mnie kilof(diaxowy), i do tego uszyj buty, spodnie, i koszulke z skóry.

Nagroda: diamentowe narzędzia i 1 kox jabuszko ;)

Dzięki leci + . Może ktoś jeszcze ?

142740.gif

Opublikowano

refik czekam na dalsze pomysły nie muszą być przegięte, ale mogą być np. Zbierz stack "x" kwiatów i nagroda ... itd. 

142740.gif

Opublikowano

Quest

Witaj podrozniku szukam kogoś kto mi przyniesie pare bali drewna mogł bys mi przynieśc 32 sztuki drewna?

Masz tu siekiere i powodzenia :)

CzarnaWoda Here 

Trwa pościg za kasą, pozycją, dupami, gdzie ludzie rozminęli się z wartościami.
Tego nie wiem, ale spróbuj dać im palec, kto jest kto przekonasz się doskonale.
Hipokryci dla mnie daremnie ukryci, Ich dewizy, szydercze oczka, uśmiech Mona Lisy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Quest

Witaj podrozniku szukam kogoś kto mi przyniesie pare bali drewna mogł bys mi przynieśc 32 sztuki drewna?

Masz tu siekiere i powodzenia :)

W końcu ktoś ożył Leci  + , fajny quest . 

Pozdrawiam i liczę na więcej Questów oraz kreatywności.

142740.gif

Opublikowano

Łowca:

Witaj, ostatnio na polowaniu napadło mnie stado zombie, zabrały mój łuk i wszystkie strzały. Mógł byś przynieść mi 64 strzał i nowy łuk?

Łowca: (Po dostarczeniu łuku i strzał)

O to ty widzę że masz moje strzały i łuk świetnie!

Emm...tylko widzisz mój łuk był ulepszony na Moc II proszę przynieś mi książkę z tym zaklęciem a hojnie cię wynagrodzę.

Łowca: (Po dostarczeniu książki)

Widzę że masz dla mnie to zaklęcie, bardzo ci dziękuję.

Nagroda: Co tam autor tematu chce :D

Potem dalsza część questa

Łowca:

Podróżniku nie odchodź jeszcze mam do ciebie kolejną prośbę. Widzisz te zombie zabrały mój łuk ponieważ nie jestem wystarczająco silny i nie dałem rady ich pokonać czy możesz przynieść mi Miksturę Siły? Słyszałem że alchemik ma takie u siebie.

Alchemik:

Witaj młodzieńcze, chciałbyś nabyć Miksturę Siły? No tak mam jedną ale nie oddam ci jej za darmo.

Przynieś dla mnie 32 Oczy Pająka to dobijemy targu.

Alchemik: (Po dostarczeniu oczu)

Ahh..tak właśnie o to mi chodziło proszę weź o to twoja mikstura.

Łowca:

I co masz moją miksturę? O dziękuje ci nareszcie będę mógł się zemścić na tym zombie. W ramach mojej wdzięczności ofiaruję ci te oto przedmioty

Nie miałem co robić ;d

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Łowca:

Witaj, ostatnio na polowaniu napadło mnie stado zombie, zabrały mój łuk i wszystkie strzały. Mógł byś przynieść mi 64 strzał i nowy łuk?

Łowca: (Po dostarczeniu łuku i strzał)

O to ty widzę że masz moje strzały i łuk świetnie!

Emm...tylko widzisz mój łuk był ulepszony na Moc II proszę przynieś mi książkę z tym zaklęciem a hojnie cię wynagrodzę.

Łowca: (Po dostarczeniu książki)

Widzę że masz dla mnie to zaklęcie, bardzo ci dziękuję.

Potem dalsza część questa

Łowca:

Podróżniku nie odchodź jeszcze mam do ciebie kolejną prośbę. Widzisz te zombie zabrały mój łuk ponieważ nie jestem wystarczająco silny i nie dałem rady ich pokonać czy możesz przynieść mi Miksturę Siły? Słyszałem że alchemik ma takie u siebie.

Alchemik:

Witaj młodzieńcze, chciałbyś nabyć Miksturę Siły? No tak mam jedną ale nie oddam ci jej za darmo.

Przynieś dla mnie 32 Oczy Pająka to dobijemy targu.

Alchemik: (Po dostarczeniu oczu)

Ahh..tak właśnie o to mi chodziło proszę weź o to twoja mikstura.

Łowca:

I co masz moją miksturę? O dziękuje ci nareszcie będę mógł się zemścić na tym zombie. W ramach mojej wdzięczności ofiaruję ci te oto przedmioty

Nie miałem co robić ;d

Zajebiś**e inaczej tego ująć nie mogłem . Na pewno w wolnym czasie dorzucę :D . Więcej Więcej ,a i leci + .

POZDRAWIAM !!

Magnum / Bartusiak

142740.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...