Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na Mateq

Chejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmm widać że jesteś niedoinformowany;p

hmm jeśli ktoś jest dyslektykiem to zna zasady ortografi ale nie umie ich zastosować tzn. wie że ów się pisze ale nie umie tego zastowować i zdarza napisać się mu uw

ehh po to jest ta choroba aby się ich właśnie nie czepiano:)

hehe oczywiście mateq bez obrazy :)

taka mała wzmianka i lekcja chorób :)

Ale samo sie chyba nie wyleczy co nie?

I nie usprawiedliwi go też od robienia błędów, chyba nie jest też daltonistą, że nie widzi czerwonego podkreślenia w Mozilli. Po prostu mu się nie chce poprawiać tych błędów i tyle, czyste lenistwo.

A ty Chejka, jeśli na prawdę masz dysleksję, to pokaż jakiś papierek, czy coś, bo gadać to sobie możesz....

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Cześć i Czołem. Temat bez sensu. To tylko internet koleś, on cie przez ten kabel nie ugryzie. Nie do każdego trzeba przecież czuć sympatie.

Mateq zostaw kolegę w spokoju, bo mu psycha siada ; /

Opublikowano

omg chejka poplacz sie bo cie mateq przesladuje zakladasz takie tematy i wszyscy sie z ciebie nabijaja ^^

@Razzac

no mi wlasnie tez sie limit wlaczyl bo wszystko na nim stracilem ;d

Opublikowano

I nie usprawiedliwi go też od robienia błędów, chyba nie jest też daltonistą, że nie widzi czerwonego podkreślenia w Mozilli. Po prostu mu się nie chce poprawiać tych błędów i tyle, czyste lenistwo.

A ty Chejka, jeśli na prawdę masz dysleksję, to pokaż jakiś papierek, czy coś, bo gadać to sobie możesz....

Co mam ci pokazać dyktando na którym jest napisane "PP"?

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Co mam ci pokazać dyktando na którym jest napisane "PP"?

o ile mi wiadomo to jeśli masz dysleksje to czasami chodzisz do jakiejś przychodni i masz papierek że jesteś dyslektykiem (żeby w szkole Ci uwierzyli)

to że dostajesz pały ze sprawdzianów to możliwe że nie chce Ci się nauczyć że "uje" się nie kreskuje na przykład....

Być zajebistym...

Opublikowano

o ile mi wiadomo to jeśli masz dysleksje to czasami chodzisz do jakiejś przychodni i masz papierek że jesteś dyslektykiem (żeby w szkole Ci uwierzyli)

to że dostajesz pały ze sprawdzianów to możliwe że nie chce Ci się nauczyć że "uje" się nie kreskuje na przykład....

5 historia

4 matma

5 infa

3 muzyka

4 plastyka

3 polski

4 angielski

5 techna

Masz lepsze oceny że się wypowiadasz na ten temat?

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...