Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NeronMT2

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety ja juz wiem ,ze nie zagram na tym serwie ze wzgeldu na lagi jakie bd mial w m1 przez te plomienie ;/

Jak będzie trzeba to zrobie łatke na słabsze komputery :p

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ten serwer zamierza startować? Tyle co widziałem pytań "kiedy start" i zawsze odpowiedź "nie ma ustalonej dokładnej daty"... W ogóle to wystartuje?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Czy ten serwer zamierza startować? Tyle co widziałem pytań "kiedy start" i zawsze odpowiedź "nie ma ustalonej dokładnej daty"... W ogóle to wystartuje?

Wystartuje, przecież się nie pali... Najważniejsza kwestia to oficjalny client który jeszcze nie jest skończony. Gdy client ujrzy światło dzienne server zostanie oficjalnie otworzony, na razie można go testować na becie ^ ^

Opublikowano

Szczerze po Administracji takiego serwera jak XenoXMt2 to spodziewałem się czegoś więcej + lepszej zapowiedzi ale sama marka daje dużo w dzisiejszych czasach :)

Zobaczymy co to za serwerek ;)

Opublikowano

System mi się posypał i straciłem najnowszy update do 120lv, więc na razie zostanie ten 105... Ogarnę windadowsa i wracam do robienia serva, stąd ta długa przerwa -.-

Opublikowano

Like nie śpi po nocach i wali 10-cio centymetrowe liny żeby szybko zrobić clienta, także to kwestia 2-3 dni bo chłopak leci jak messerschmitt : DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...