Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NeronMT2

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tych ulepek to jestem jak najbardziej za , dać tylko od eq łez i stalek .

Exp troszkę przysłabawy ale minimalnie podkręcić go i będzie super .

Bo teraz jak są beta testowałem expa od 1 i od 75 i średnio leciało i jeszcze na becie jest PD z IS a tak to nie będzie :P

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka chyba robiona pod klimat serwerów z 2010roku, Panie drogi Detronixie, to już nie ten czas aby tak wyglądała prezentacja...

Ale serwer i tak polecam na pewno będzie stabilny bo xenox.

isaricbaner.png

Opublikowano

Prezka chyba robiona pod klimat serwerów z 2010roku, Panie drogi Detronixie, to już nie ten czas aby tak wyglądała prezentacja...

Ale serwer i tak polecam na pewno będzie stabilny bo xenox.

Na prezentację jeszcze przyjdzie czas, a oficjalna jest na stronie servera. Nie ogarnę wszystkiego od razu najpierw zajmuje się serverem bo on jest najważniejszy, a dopiero później prezki, reklamy i inne pierdoły które nie są aż tak trudne i czasochłonne : D

Opublikowano

wartosci bonow zawsze wchodza maksymalne?

czy wszystkie pety daja takie same bony i skad je wziac?

czy wszystko co w is'sie mozna zdobyc w grze?

kiedy beda pokazane zbroje i bronie?

jaki max lvl i pkt stat?

Opublikowano

wartosci bonow zawsze wchodza maksymalne?

czy wszystkie pety daja takie same bony i skad je wziac?

czy wszystko co w is'sie mozna zdobyc w grze?

kiedy beda pokazane zbroje i bronie?

jaki max lvl i pkt stat?

Bony zawsze wchodzą prawie maksymalne, masz wszystko na stronie servera w prezentacji:

http://i.imgur.com/IkGCgeo.jpg

Pety można wydropić z bossów i dają one różne bonusy na potwory, pż, atak itp.

Tak, wszystko można zdobyć w grze, is jest tylko dodatkiem aby server miał z czego się utrzymać dla wygodnych "bo kto bogatemu zabroni" hahah :P

Na razie standard PL Stal--->Niebian--->Pancerz Diabl. Rogu

Max lv. do wbicia 120, ale eq 105 i staty 95pkt. Jak ktoś wbije max lv to dodam nowe itemy do 120

Opublikowano

Pisałem już kilka razy... Start servera nastąpi za kilka dni kiedy wyjdzie oficjalny client servera, a co do ts'a to kwestia 20 min roboty i ts na pewno jakiś się znajdzie ^ ^

Opublikowano

Pewnie pograsz do momentu w którym wyjdzie update na xenox'a, bo później i tak wszyscy wrócą na xeno ^ ^

Opublikowano

Pewnie pograsz do momentu w którym wyjdzie update na xenox'a, bo później i tak wszyscy wrócą na xeno ^ ^

Niestety już nic tam nie mam, a od nowa nie chcialoby mi się zaczynać, nawet gdyby ten update był nie wiadomo jaki

@Gdzie dropne trute i bronie 65/ stalki

Opublikowano

Stalki i bronie na 75lv dropią z metków 90-105lv i bossów np. smok, generał w V2 grocie, baronowa itp.

Opublikowano

powodzenia na starcie

Dziękuję ^ ^

#Aktualizacja:

Dodano drop wspomagaczy do metinów i bossów takich jak:

Dłoń krytyka, przebicia.

5 bonus

Życie Boga Smoków

Atak Boga Smoków

Inteligencja Boga Smoków

Obrona Boga Smoków

Bronie 75lv i stalki z metków 85-105lv.

Opublikowano

Kiedy start? Napisz mniej więcej.

Nie jestem w stanie przewidzieć dokładnej daty, kwestia kilku dni na dopracowanie servera i skończenie clienta oficjalnego ^ ^

Opublikowano

#Aktualizacja:
Poprawiony quest na komnatę smoka, teraz działa poprawnie. Respią się 4 metiny +95lv. po zabiciu ich respi się smok i znowu 4 metiny +95lv.

naprawiona tabelka expa teraz najtrudniej jest na ok 50-60lv w V2 polecam iść na koniec na pajaki albo do V3 ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...