Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost konta - czy jest ban

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh widzę że same dzieci się wypowiadają, które są za boostowaniem. Przykro mi, że tego nie popieram i że twierdzę że żeby wyjść z dywizji trzeba użyć właśnych sił. Ale co się dziwić, to jest dział "league of legends" (tons of kid).

Rocznik 1999 wyzywa innych od dzieci xD

Popieraj sobie, ale raportowanie kolegi to zwykłe skurwysyństwo.

Opublikowano

Co za typ... kolegę wsypać za to, że kupił sobie boosta, a samemu się siedzi w silverze... j****a zazdrość ludzka...

Opublikowano

Ehh widzę że same dzieci się wypowiadają, które są za boostowaniem. Przykro mi, że tego nie popieram i że twierdzę że żeby wyjść z dywizji trzeba użyć właśnych sił. Ale co się dziwić, to jest dział "league of legends" (tons of kid).

A co myślisz ,że 30 latek będzie się tu wypowiadać? Zapewne nie ,nie rozmawiałby z taką społecznością.

To nie zakładaj tematów jak ci się nie podoba.

Przykro mi ,że nikogo nie obchodzi ,pomyśl jakby każdy był takim idiotą i by zakładał 1000 tematów o to jaki mam ból dupy na temat boostowania.

Opublikowano

Frajer nie kolega :) idz mu jeszcze matke sprzedaj, kapować kumpla którego zna się od małego żałosne... możesz dać mi tego reporta ale to nie zmieni że jesteś " ŻAŁOSNY " nie pomyślałeś że kolega może chce miec ramke z golda ? Jak będzie grał w goldzie  a był na poziomu bronze to raczej szybko spadnie :) więc po co mu ban ?

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Jak czytam wasze komentarze to stwierdzam że połowa z was jest boostowana :).Jeżeli zdobędziesz dowody to bana dostanie!

Opublikowano

Sprawdzą tylko IP z których grał,jak z poza obrębu rejestracji konta to ma pewnego bana,a raczej nie bana tylko usunięcie dywizji,nagród i blokada do końca sezonu na kolejki turniejowe :)

KcNiunia, w 19 Lip 2014 - 13:42, powiedział:
Frajer nie kolega :) idz mu jeszcze matke sprzedaj, kapować kumpla którego zna się od małego żałosne... możesz dać mi tego reporta ale to nie zmieni że jesteś " ŻAŁOSNY " nie pomyślałeś że kolega może chce miec ramke z golda ? Jak będzie grał w goldzie  a był na poziomu bronze to raczej szybko spadnie :) więc po co mu ban ?

Po tu mu ban,że potem będzie jebał osobą trzecim grę.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Twój stary

Właśnie te twoje typowe cebule mają ból dupy że same nie mogą wyjść z ich dywizji to kupują boosta. Wszystkie osoby które są przeciwko boostowaniu to ludzie normalni, z pewnymi zasadami wobec tej gry. Ty też powinieneś dostać bana właśnie za boosting, szczególnie że jesteś boosterem :)

Znaczy powiem tak, hipokryzja się ze mnie wylewa.

Boostuje sam, ale też boosta nie popieram jak trafi mi się taki w teamie, ale to już inna bajka.

W końcu kto nie skorzysta z możliwości zarobienia hajsiwa za samą przyjemność?

Na wakacje lepsze jest takie boostowanie ludzi, aniżeli zap... na polu i zbieranie truskawek.

W dzień można wbić dwie devizje za które średnio dostaje się 40zł + siedzisz sobie w swoim własnym domu, wygodnym fotelu z wiatrakiem obok i jedyne co musisz robić to grać w grę i wygrać (z tym problemu nie ma).

Różnica jest? Jest, więc kto z tego nie skorzysta :D?

Np. weźmy przykład takiego Nervariena który na boostingu kilka tysięcy zarobił (on akurat miał własne powody do tego, ale to inna sprawa).

Btw. Ludzie którzy jesteście przeciw boostingowi. Załóżmy, że jesteście blisko wbicia diamond V (macie serię 2 winy i 2 lose), i w enemy trafi się wyboostowany koleś, przez co gra będzie easy (czyli ff20). Wygrywacie grę i wbijacie sobie upragnionego diamonda, TERAZ PYTANIE: Będziecie smutni, że boosty to zło, czy będziecie się cieszyli z wreszcie wbitego diamonda?

//Temat to troszkę się zrobił off topic, bo stała się z tego dyskusja czy boosty są złe :D...

///Btw2. Bana nie dostanę, gdyż dłuuuuugie miesiące zajmuje znalezienie głównego (bo jeśli ktoś boostował z 200 kont przykładowo to wiadomo...) ACC boostera (przez co rito się w to nie bawi).

Opublikowano

K***a co za zjeb znasz sie z kolega od dziecka on stracil na to okolo 200zl i chcesz go wsypac? Nie popieram wyboostowanych ludzi, ale bardziej od nich nienawidze frajerow takich jak ty.

Aha i jeszcze cos nie masz dowodow skurwysynu wiec nic mu nie zrobia chyba ze booster gral na tym samym IP co na swoim koncie. Pozatym rozmawiales z nim na pw podczas gry- booster NIGDY nie odpisuje na pw wiec moze twojemu koledze skill wzrosl?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Chce donosic na kolege xD. Tacy ludzie jak ty nazywają się kolegami a tak na prawdę są dwulicowi jak puszczalska szmata pod latarnią gdzieś w Warszawie. Daj mi do niego kontakt, to zobaczysz, źe jeszcze ci w ryja da od siebie i ode mnie. Nie toleruje takich ludzi, więc w tym wypadku na warna mam wyjebane. Pozdrawiam, wleć pod pociąg cipko.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...