Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boost konta - czy jest ban

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest ban za boostowanie naszego konta? Bo kolega wyboostował się z bronzu 2 do golda V. Tutaj chciałbym mu załatwić bana, bo po prostu się założyliśmy a on złamał zakład (nie ważne). Czy można mu jakoś tego bana za boost załatwić ? Dodam ze grał 40 rankedów z czego tylko 1 lose więc 39 win z rzędu.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jeśli masz dowód na to, że był/jest boostowany z Brązu do Golda, przy czym musisz mieć jakiś filmik/rozmowę, to pisz do Riotu. Ja też osobiście nienawidzę boostowanych graczy w Silverze/Goldzie, przez co nie idzie normalnie sobie pograć, ciągle trzeba się denerwować. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli masz dowód na to, że był/jest boostowany z Brązu do Golda, przy czym musisz mieć jakiś filmik/rozmowę, to pisz do Riotu. Ja też osobiście nienawidzę boostowanych graczy w Silverze/Goldzie, przez co nie idzie normalnie sobie pograć, ciągle trzeba się denerwować. 

Tak, napisz do supportu, jeżeli masz jakiekolwiek dowody, dodatkowo powiedz im aby sprawdzili adresy IP z których logowano się do konta. Trzymam kciuki, j**** boostowane raki.

Właśnie się wszystkiego wypiera, ale znam go bardzo dobrze i on 39 win rankedów z rzędu by nie miał. Dodatkowo ten co boostował grał tylko riven i jarvan 4. Co mogę zrobić? 

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Właśnie się wszystkiego wypiera, ale znam go bardzo dobrze i on 39 win rankedów z rzędu by nie miał. Dodatkowo ten co boostował grał tylko riven i jarvan 4. Co mogę zrobić? 

Napisz do Riotu, żeby sprawdzili IP z którego logowano się na konto, bo jeśli to był ktoś spoza obrębu kumpli, to powinien dostać bana za to, że udostępnia konto innym i ktoś go boostuje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Napisz do Riotu, żeby sprawdzili IP z którego logowano się na konto, bo jeśli to był ktoś spoza obrębu kumpli, to powinien dostać bana za to, że udostępnia konto innym i ktoś go boostuje. 

On kupił boosta na allegro ... Czyli tylko napisać żeby zobaczyli IP, i jeśli wyjdzie że udostępnia konto to na ile bana dostanie ?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Znasz go od małego i chcesz mu dać bana na konto? Żałosne. Nie jestem za boostowaniem kont, ale ciebie kolegą nigdy bym nie nazwał.

Proszę bardzo! Zgłoś go do Riotu, napisz kto go boostuje, skoro wiesz i niech sprawdzą. Może go zbanują, wtedy staniesz się szczęśliwym człowiekiem,

a kolega dobrze cię zapamięta.

Wiesz kto to? Napisz do Riotu, może bez dowodów też coś zdziałają i sprawdzą wszystko, chociaż wąpię.

343731479829004887779.png

Opublikowano

To nie działa w taki sposób, jeżeli nie masz dowodówto nie 
oznacza ze nie mogą sprawdzićkto grał o jakiej porze na twoim koncie, 
napisz ticket do supporta ze kolega cie boostowal itd i niech sprawdza sobie "evl-logi", 
trzeba pamiętaćże ty rownież dostaniesz stałego bana.

34tet95.gif

Opublikowano

To nie działa w taki sposób, jeżeli nie masz dowodówto nie 

oznacza ze nie mogą sprawdzićkto grał o jakiej porze na twoim koncie, 

napisz ticket do supporta ze kolega cie boostowal itd i niech sprawdza sobie "evl-logi", 

trzeba pamiętaćże ty rownież dostaniesz stałego bana.

autor tematu nie był boostowany ani nie boostował, więc nie dostanie bana :)

@Rorschach

tak

Opublikowano

Czyli mogę go zgłosić a oni sprawdzą kto wchodził na jego konto i ew. dostanie bana za udostępnianie?

nie  booster dostanie bana on nie wtf.

a raczej nie bana tylko zabiora mu nagrody za sezon :)

Opublikowano

Nie dostanie bana, usuną mu dywizje i do końca sezonu wykluczą go z kolejki rankingowej. :)

Opublikowano

Nie będzie bana bo nie masz dowodów. Burak-polak nie kolega, taka prawda.

Znasz go od małego i chcesz mu dać bana na konto? Żałosne. Nie jestem za boostowaniem kont, ale ciebie kolegą nigdy bym nie nazwał.

Proszę bardzo! Zgłoś go do Riotu, napisz kto go boostuje, skoro wiesz i niech sprawdzą. Może go zbanują, wtedy staniesz się szczęśliwym człowiekiem,

a kolega dobrze cię zapamięta.

Wiesz kto to? Napisz do Riotu, może bez dowodów też coś zdziałają i sprawdzą wszystko, chociaż wąpię.

Jak czytam Wasze wypociny to mnie sranie bierze, tolerujcie sobie boostowane ścierwa, proszę bardzo. Co z tego że to mój kolega? Mieliśmy uczciwie swoimi siłami wbić golda, on akurat siedział w B2, postanowił się wyboostować i jest w goldzie V. Myślę, że to będzie przysługa bo wątpie aby  czysci goldowi gracze lubili grać z B2 w teamie.l

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngFBGpimp

Zreportowany. 

@top

Da się załatwić ? Proszę o sensowne odpowiedzi..

Da radę <--- sensowna odpowiedź.

Musisz tylko przekazać rajotowi wszystkie info typu: Nick jego/lolking (jako dowód, że jest boostwany sprawdzą match hisotry), informacje w których godzinach ten booster grał. No i jakieś sensowne argumenty,

Jak czytam Wasze wypociny to mnie sranie bierze, tolerujcie sobie boostowane ścierwa, proszę bardzo. Co z tego że to mój kolega? Mieliśmy uczciwie swoimi siłami wbić golda, on akurat siedział w B2, postanowił się wyboostować i jest w goldzie V. Myślę, że to będzie przysługa bo wątpie aby  czysci goldowi gracze lubili grać z B2 w teamie.l

To sraj. Boostów toleruję bo sam ludzi boostuje :D.

Bardzo fajny jesteś kolega jak obrażasz go od ścierwa.

Powiem tak... Z twojej strony widzę ogromny ból dupy, po prostu zazdrościsz mu, że ma tego golda (wyboostowanego, ale ma).

Cóż "Polska- kraj kwitnącej cebuli" jeden drugiemu zazdrości, szkoda, że Polacy mają taką mentalność :(.

Jest taki żart nawet:

Dwaj Polacy są na rybach i złapali złotą rybkę.

Rybka mówi:

-Wypuście mnie to spełnię każdemu po jednym życzeniu.

Jeden Polak mówi:

-Chciałbym b. dużooo pieniędzy i żebym w życiu niczego nie potrzebował.

Poof rybka spełniła życzenie i pyta drugiego:

-A Ty co chcesz?

Na to drugi Polak odpowiada:

-Chciałbym aby on to wszystko stracił.

Krótki żart, ale na temat. Powiem tak,  nie życzę Ci kolegów. Ty nie potrafisz być kolegom to i Tobie życzę, żeby Cię ktoś sprzedał.

Btw. Co do moderatora bo pewnie będzie chciał mi warna strzelić więc tak:

Wyżej powiedziałem co ma umieścić w zgłoszeniu co ma zawrzeć ono itd. Czyli pomogłem (post jest pełny)

A niżej wyraziłem swoją opinię na ten temat. Nie obraziłem założyciela tematu, ani mu nie ubliżałem.

(Ból dupy wiadomo co oznacza czyli nie jest to obraza, ani nic. Jak będzie z tym problem zastąpię to książkowym określeniem)

Opublikowano

Co za zjebany zazdrosny kolega ,szczerze dałbym Ci w ryja za takie coś

@Temat

I tak mu nie wlepią jak nie ma dobrych dowodów np. przyznanie się na chacie ,rozmowa z tym boosterem + IP obydwu + nick boostera.

Jak się nie przyzna to powie '' A JA GRAŁEM Z INNEGO MIEJSCA WIEC C**J CI W DUPE buRITO.

Zawsze może powiedzieć ,że grał z innego miejsca.

5378914057695491206904.jpg

ps. a ty nie byłeś mentorem? bo masz jakiś podobny nick Keepo

Opublikowano

Boostując konta carrowałem większe gówna niż B2.

Opublikowano

Da radę <--- sensowna odpowiedź.

Musisz tylko przekazać rajotowi wszystkie info typu: Nick jego/lolking (jako dowód, że jest boostwany sprawdzą match hisotry), informacje w których godzinach ten booster grał. No i jakieś sensowne argumenty,

To sraj. Boostów toleruję bo sam ludzi boostuje :D.

Bardzo fajny jesteś kolega jak obrażasz go od ścierwa.

Powiem tak... Z twojej strony widzę ogromny ból dupy, po prostu zazdrościsz mu, że ma tego golda (wyboostowanego, ale ma).

Cóż "Polska- kraj kwitnącej cebuli" jeden drugiemu zazdrości, szkoda, że Polacy mają taką mentalność :(.

Jest taki żart nawet:

Dwaj Polacy są na rybach i złapali złotą rybkę.

Rybka mówi:

-Wypuście mnie to spełnię każdemu po jednym życzeniu.

Jeden Polak mówi:

-Chciałbym b. dużooo pieniędzy i żebym w życiu niczego nie potrzebował.

Poof rybka spełniła życzenie i pyta drugiego:

-A Ty co chcesz?

Na to drugi Polak odpowiada:

-Chciałbym aby on to wszystko stracił.

Krótki żart, ale na temat. Powiem tak,  nie życzę Ci kolegów. Ty nie potrafisz być kolegom to i Tobie życzę, żeby Cię ktoś sprzedał.

Btw. Co do moderatora bo pewnie będzie chciał mi warna strzelić więc tak:

Wyżej powiedziałem co ma umieścić w zgłoszeniu co ma zawrzeć ono itd. Czyli pomogłem (post jest pełny)

A niżej wyraziłem swoją opinię na ten temat. Nie obraziłem założyciela tematu, ani mu nie ubliżałem.

(Ból dupy wiadomo co oznacza czyli nie jest to obraza, ani nic. Jak będzie z tym problem zastąpię to książkowym określeniem)

Twój stary

Właśnie te twoje typowe cebule mają ból dupy że same nie mogą wyjść z ich dywizji to kupują boosta. Wszystkie osoby które są przeciwko boostowaniu to ludzie normalni, z pewnymi zasadami wobec tej gry. Ty też powinieneś dostać bana właśnie za boosting, szczególnie że jesteś boosterem :)

Opublikowano

Ehh widzę że same dzieci się wypowiadają, które są za boostowaniem. Przykro mi, że tego nie popieram i że twierdzę że żeby wyjść z dywizji trzeba użyć właśnych sił. Ale co się dziwić, to jest dział "league of legends" (tons of kid).

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Ehh widzę że same dzieci się wypowiadają, które są za boostowaniem. Przykro mi, że tego nie popieram i że twierdzę że żeby wyjść z dywizji trzeba użyć właśnych sił. Ale co się dziwić, to jest dział "league of legends" (tons of kid).

Własnych sił albo BoL'a, ale zawsze to Ty grałeś, nie ktoś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...