Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 600 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem przeznaczyć te 850 zł. Wpadła mi w oko Nokia Lumia 920, co o niej sądzicie? Dobra cena za taki telefon?

Jest kilka aukcji, wybrałem jakieś.

NOKIA LUMIA 920 NIEBIESKI WYPRZEDAZ -30% (4432524503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

NOKIA LUMIA 920 NIEBIESKI (4425996313) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

NOKIA LUMIA 920 CZARNA GWARANCJA 24 PL MENU (4432530208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Co do cholery, moto g ekran przeciętny? xperia L ma 480x854 i tylko 228 ppi, a moto g ma 720x1280 i 326ppi, xperia sp najlepsza z wymienionych przez ciebie ma dopiero taką samą roździelczość jak moto g i trochę mniej ppi, a kosztuje jakieś 3 stówki więcej.

Odezwał się znawca, który zarejestrował się na forum tylko po to, żeby pokazać że jest fanboy'em xperii. Dział urządzeń mobilnych jest bardzo specyficzny, bo rzadko kiedy ktoś wyda jakąś obiektywną opinie. 

Dobrze, wiecie lepiej. Koniec dyskusji.

Okej, również wydaję mi się, że to świetny telefon. Prosiłbym o opinie i gdzie mogę taki kupić w atrakcyjnej cenie.

Ekran ma bardzo dobrą czerń. Kolory są nasycone - nienaturalne (zajeżdża Amoledem, którego ubóstwiam). Ma problemy z bielą - jest czasem jasno-szary, wyblakły. 

Telefon bardzo się nagrzewa. Dodatkowo, bateria nie jest zbyt wydajna - przy godzinie internetu na 3g bateria spadła o +/- 15% na najniższej jasności.

No, co jeszcze... Chodzi płynnie, nie zacina jest. Aparat mi się podoba, filmy tragiczne. Sądzę, że będzie dobrym wyborem.

http://allegro.pl/nokia-lumia-920-biala-bez-simloka-i4420399269.html - używany, ale możesz wylicytować za ciekawą cenę.

Opublikowano

Jak do 850zł to tylko NEXUS 4, na WP się nie znam więc wypowiadać się nie będę, jeżeli chodzi o androida to w takiej kwocie nic innego jak N4 :) Opowiadać chyba o nim nie trzeba. 

lownfast

Opublikowano

Systemem? 

Jeżeli tylko systemem to wezmę Nokię, według mnie lepiej się prezentuje. Może czas na zmianę systemu z androida na windowsa.

Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś fajne propozycje?

Opublikowano

A może Alcatel One Touch Pop C7 :)? Ciotka ma i sobie go chwali.

Baardzo słaba specyfikacja + te żałosne 512MB ramu, odradzam.

Autorowi tematu polecam Nexusa 4 lub Moto G. Oba telefony są warte swej ceny. Jeśli zdecydujesz się na Nexusa to nie zapomnij dokupić mu etui.

Co do tej noki to w internecie zbiera masę pochlebnych opinii, jednak ja osobiście wybrałbym coś z androidem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...