Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sama zmiana ze starego auth.php na auth2.php nic nie daje :P - małe info dla tych co próbują coś robić ^^. Nie chce mi się już grzebać, poczekam na łatkę albo free bola, bo jestem bjedny i szkoda na vipa. GG WP

Opublikowano

dodałeś mnie na czacie frajerze <3

hmmm a nie, to mój ss z wczoraj :D

nie mądruj się bo sam nie masz enforce działającego i mogę Ci to udowodnić :)). Nie ma działającego enforce

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Sama zmiana ze starego auth.php na auth2.php nic nie daje :P - małe info dla tych co próbują coś robić ^^. Nie chce mi się już grzebać, poczekam na łatkę albo free bola, bo jestem bjedny i szkoda na vipa. GG WP

Znalazłem DLL'kę na 4.12, jest na fanpage'u HuyNK'a :P

Take it easy my friend

Opublikowano

nie mądruj się bo sam nie masz enforce działającego i mogę Ci to udowodnić :)). Nie ma działającego enforce

a czy ja coś mówię? ja zrobiłem ten ss. gdzie jebane prawa autorskie? 

rbd2t1.png

Opublikowano

Znalazłem DLL'kę na 4.12, jest na fanpage'u HuyNK'a :P

Zrób update bola i będziesz miał taką samą.

Opublikowano

Zrób update bola i będziesz miał taką samą.

@Grylls

Mam zupdate'owany BoL i pobraną tą DLL'kę od HuyNK'a, DLL'ka z Bola waży mniej o ~100kb, co oznacza, że HuyNK coś dłubał w tej co wrzucił ;*

Take it easy my friend

Opublikowano

@Grylls

Mam zupdate'owany BoL i pobraną tą DLL'kę od HuyNK'a, DLL'ka z Bola waży mniej o ~100kb, co oznacza, że HuyNK coś dłubał w tej co wrzucił ;*

Tobie w mózgu. To nie przez bol.dll enforce nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...