Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kompletnie pogubiłem się w tych tematach dużo spamu itp. Więc mam pytanie. Jest sposób by to enforce jakoś zadziałałao czy już nic się nie da zrobić ?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to rozwiąznie problemu efv zna tylko pare osób a dwie z to @HeheheM i jego braciszek

@down trzeba mieć nadzieje że działa.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to rozwiąznie problemu efv zna tylko pare osób a dwie z to @HeheheM i jego braciszek

Bo Ci wcisnął kit a Ty w to uwierzyłeś...

Opublikowano

@virtzn

Po pierwsze, wyzywając nas, wgl. nas nie znając udowodniłeś że jesteś na bardzo, bardzo niskim poziomie intelektualnym i nie warto się zniżać do Twojego poziomu.

Enforce działa czy to wam się podoba czy nie i działać będzie.. To że nie znacie rozwiązania tego błędu, to nie znaczy że nie działa.

Po drugie, na pewno mieszkam w lepszym miejscu od Twojego, bo nie w Polsce ;), to samo mój brachol.

Po trzecie, kim Ty jesteś żeby nas obrażać? Nam akurat jest na rękę że nie chcecie uwierzyć iż enforce działa, dłużej podziała :).

Ale żeby obrażać kogoś, którego kojarzy się tylko z postów na jakimś forum? Gdzie szacunek.. a później się dziwią, że my Polacy wyjeżdżamy z własnego kraju.. żałosne.

@1361622928-U485574.pngFBGpimp

SiemaPimp

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie działa bo sprawdzałem, a tamten se jaja z was robi i śmieje się z tych, którzy mu wierzą :) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie działa bo sprawdzałem, a tamten se jaja z was robi i śmieje się z tych, którzy mu wierzą :)

Co sprawdziłeś, outdated enforce? xD

Opublikowano

Albo outdated, albo failed to download, failed to login, lub po prostu okienko logowania. 

Nic z tego co jest na necie nie działa, a połowa ma wirusy. 

Jeśli faktycznie by działało, to już by to ktoś udostępnił i wszyscy by to mieli. 

Enforce nie działa. :( 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jeśli faktycznie by działało, to już by to ktoś udostępnił i wszyscy by to mieli.

No, Zarax dorwie to w te polskie łapy i znowu dostanie fixa.

Opublikowano

@virtzn

Po pierwsze, wyzywając nas, wgl. nas nie znając udowodniłeś że jesteś na bardzo, bardzo niskim poziomie intelektualnym i nie warto się zniżać do Twojego poziomu.

Enforce działa czy to wam się podoba czy nie i działać będzie.. To że nie znacie rozwiązania tego błędu, to nie znaczy że nie działa.

Po drugie, na pewno mieszkam w lepszym miejscu od Twojego, bo nie w Polsce ;), to samo mój brachol.

Po trzecie, kim Ty jesteś żeby nas obrażać? Nam akurat jest na rękę że nie chcecie uwierzyć iż enforce działa, dłużej podziała :).

Ale żeby obrażać kogoś, którego kojarzy się tylko z postów na jakimś forum? Gdzie szacunek.. a później się dziwią, że my Polacy wyjeżdżamy z własnego kraju.. żałosne.

@"FBGpimp"

SiemaPimp

smieszna jestes dziwo, nigdy nie udowodniles, ze dziala, beka z ciebie w calej polscie

Opublikowano

smieszna jestes dziwo, nigdy nie udowodniles, ze dziala, beka z ciebie w calej polscie

na c**j on ma udowadniać? działa to działa, dobrze że ma to dla siebie. wiele osób na tym forum ma działające enforce ale nie będzie tego udostępniać bo znowu jebnie przy patchu 4.13

rbd2t1.png

Opublikowano

kazdy ma dzialajace jak hyunk mowi ze nie jest jeszcze gotowe

proof or spierdalajta

Hyunk nie jest autorem jedynego enforce, moge Ci dać najwyżej polak proof - organner.pl

Opublikowano

Dupa jeża, czemu draven nie stoi po środku okręgów? I dlaczego wrzuciłeś screen NothemaN'a? :)

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Dupa jeża, czemu draven nie stoi po środku okręgów? I dlaczego wrzuciłeś screen NothemaN'a? :)

Bo to troll.

Nie działa na razie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...