Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na farmienie konia/smoka na globalu?

Dctr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę nowy temat, jako iż nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.

Postać do farmienia: templar 38+[set na 30-32+10] lub 50+[set 50-52+10], wszystkie pasywki na def będą wykupione, nic do ataku/celności/krytów. I tu moje pytanie-gdzie znajdę mobki, których te postacie nie będą zabijały mieczem na lvl 1/nożem/pięścią i przy okazji nie padną na tych mobkach?

PS. Niższy lvl farmera nie wchodzi w grę, ponieważ im pet ma wyższy lvl względem postaci, tym szybciej spada mu pasek żarcia, a zależy mi na pozostawianiu farmy na kilka h.

Opublikowano

Na twoim miejscu zrobilbym jakas postac dystansowa nawet ten 1lvl i jak masz gildie albo znajomych ktorzy mogli by cie przyzwac na statuy w tower to bys mogl zostawic sobie tam afk lvling :P

Opublikowano

Brzmi zachęcająco. ;)

I jeszcze takie jedno pytanko: jak przywołać graczy do siebie? :P

Opublikowano

Na twoim miejscu zrobilbym jakas postac dystansowa nawet ten 1lvl i jak masz gildie albo znajomych ktorzy mogli by cie przyzwac na statuy w tower to bys mogl zostawic sobie tam afk lvling :P

Z tym, że za to zabranie zwierzaka jest, a team sprawdza takich delikwentów (jeszcze jak grałem, kilkanaście osób, które znałem miały pozabierane wszystkie zwierzaki).

Brzmi zachęcająco. ;)

I jeszcze takie jedno pytanko: jak przywołać graczy do siebie? :P

Karta przywołania grupy (chyba tak to się po polsku nazywa) - można otrzymać ją z Item shopu. Lub taka książeczka jednorazowa na przywołanie (nie wiem, jak się po polsku nazywa)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Pająki w alvitar nadal są zbugowane czy już nie?Jeśli wciąż są zbugowane to tam można iść bez wepa

A co mają wspólnego pająki z Alvitar z expieniem peta P1? 

Opublikowano

A co mają wspólnego pająki z Alvitar z expieniem peta P1? 

Pewnie to, że kiedyś, gdy były zbugowane, to nie atakowały, więc można było na nich poexpić peta i przy tym nie dedać. A w alvitar nikt cię nie zobaczy, więc można było spokojnie zostawić afk.

Opublikowano

Rzeczywiście pajączki w alvi są zbugowane i nie atakują, choć trochę mnie to zaskoczyło, gdyż w zeszłym tyg. na nich expiłem i biły dmg. No nic, narzekać nie zamierzam. :P Dzięki wszystkim za pomoc. ;)

Opublikowano

Pewnie to, że kiedyś, gdy były zbugowane, to nie atakowały, więc można było na nich poexpić peta i przy tym nie dedać. A w alvitar nikt cię nie zobaczy, więc można było spokojnie zostawić afk.

Nie zobaczy, z małym wyjątkiem: GM używa komendy i jest już u Ciebie, w "twoim" prywatnym dungeonie.

Edit:

@ osoby niżej

Wiem, ale tylko ostrzegałem, na wszelki wypadek ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie zobaczy, z małym wyjątkiem: GM używa komendy i jest już u Ciebie, w "twoim" prywatnym dungeonie.

Owszem, lecz nie sądzę, by chciało mu się to robić.

Opublikowano

Tak, ale kto by sprawdzał każdego gracza. :) Więc wydaje mi się, że można bezpiecznie tam expić peta. 

Opublikowano

Jest takim trick :D 5lvl templarka i bez miecza na smoczydła

O ile dobrze wiem, to bicie ręką w celu uzyskania expa peta jest również objęte regulaminem, jeżeli GM po napisaniu do Ciebie, nie otrzyma odpowiedzi w ciągu 5 minut, to wprowadza sankcję, zgodnie z punktem w regulaminie.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...