Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 smite w tym samym czasie

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade przeciez w tym samym czasie :D

Wystarcza nam 2 identyczne komputery z turniejow lolowych, serwer lan do turniejow lolowych od rito no i bol z autosmite

I teraz jest dobry moment kto zgarnie barona jezeli obydwoje maja autosmite, 0 pingu i stale, nie zmianne 60 fps ??

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Autosmite? Jeśli obydwoje mają dokładnie (co jest niemożliwe) ping 30 i dokładnie taki sam PC - tyle samo FPS to wygra ten, który castuje spell pakietami.

Smite = SUMMONER_1
Packet("S_CAST", {spellId = Smite, targetNetworkId = baron.networkID}):send()

>

Smite = SUMMONER_1
CastSpell(Smite, baron)
Opublikowano

Autosmite? Jeśli obydwoje mają dokładnie (co jest niemożliwe) ping 30 i dokładnie taki sam PC - tyle samo FPS to wygra ten, który castuje spell pakietami.

Smite = SUMMONER_1
Packet("S_CAST", {spellId = Smite, targetNetworkId = baron.networkID}):send()

>

Smite = SUMMONER_1
CastSpell(Smite, baron)

A jeśli oboje to robią? Rajot odpisał, że to niemożliwe. Ale właśniee... Co jeśli będzie to autosmite? Tutaj pytanie do was xDD.

Do rajotu nie napiszę, który autosmite szybszy więc... xD

Opublikowano

A jeśli oboje to robią? Rajot odpisał, że to niemożliwe. Ale właśniee... Co jeśli będzie to autosmite? Tutaj pytanie do was xDD.

Do rajotu nie napiszę, który autosmite szybszy więc... xD

Ten z niższym pingiem, 30 to wartość zaokrąglona. Możesz mieć 29.999 i zaokrągli do 30 tak jak 30.499 i zaokrągli do 30..

Opublikowano

ogolnie nie ma takiej mozliwosci z fizycznego punktu widzenia, bo granica bledu jest w ilosci 1 danej jednostki. czyli jak 2 ludzi kliknie z dokladnoscia do 0.1s to jest granica w 0.1x s

po prostu nawet trylionowa sekundy wazy o tym, jak szybko ZADANIE dojdzie do maszyny gry. bo to, ze ja nacisne smite przed enemy, a mam 500 pingu, nie oznacza ze dostane barona.

poza tym, przyklad szybki.

dwoje ludzi chce wejsc drzwiami pilnowanymi przez ochroniarza. chca wejsc razem, ale nie da rady, nawet jak w tym samym momencie podejda.

jesli jeden z nich nie przepusci drugiego (a zadanie do serwera nie przepusci drugiego z wlasnej woli), to ochroniarz decyduje o tym, kto wchodzi pierwszy. tyle w temacie.

Opublikowano

Napisałem to samo co @marcoly. Nawet jezeli ping na obu kontach wynosi 30 to nigdy szczegółowo nie będzie taki sam. Zrozum. Riot tak zaprojektował tą grę, że NIE ISTNIEJE żadna możliwość aby takiego czynu dokonac, sklada sie na to wiele czynników. ( opóźnień bazujących na pingu lub programie.) To jest absurdalne myślenie i w tym przypadku nie mozemy mówić "a co gdyby"?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Napisałem to samo co @marcoly. Nawet jezeli ping na obu kontach wynosi 30 to nigdy szczegółowo nie będzie taki sam. Zrozum. Riot tak zaprojektował tą grę, że NIE ISTNIEJE żadna możliwość aby takiego czynu dokonac, sklada sie na to wiele czynników. ( opóźnień bazujących na pingu lub programie.) To jest absurdalne myślenie i w tym przypadku nie mozemy mówić "a co gdyby"?

Czyli w teorii lol nie jest grą całkowicie uczciwą i polegającą na skillu :(. Bo jeśli 0.x1s opóźnienia mogę mogą decydować od losach gry to coś jest nie tak!

Opublikowano

@Mentalism

Hmm.. mówisz tutaj o 0,x1s opóźnienia. Uwierz mi jeżeli nie grasz na żadnym skrypcie to liczy się tylko refleks. Jezeli dwóch junglerów patrzy na HP barona i oboje mają podobny ping ( ba róznica w pingach może wynosić nawet 50 ) to wygra ten co wczesniej wciśnie. Wszystko już zależy od ludzkiej rekacji. Opóźnienie związane z np. Pingiem lub "przesyłem informacji" z klawiatury to bardzo malutka wartość.

@znaszpimpa4

Nie. Jeżeli chodzi o LAN to rozumiem że wykluczamy ping. Teraz pojawia się kwestia opóźnienia programu ( czyt. Autosmita). Ahm.. Spróbuj dostac się na lcs i z autosmitować.

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...