Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 9.3 nerf KV-1S!

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. KV-1S zostaje w grze, ale znerfiony i z nową nazwą - KV-85. Na V tierze pojawia się nowy czołg o nazwie KV-1S.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie ma co dobijać teraz 17k expa na nowe działo ?

Jad dla mnie warto. Rób jak najszybciej IS'a ponieważ nie wiadomo jak będzie sprawował się KV-85. A siemka jest sprawdzony i dobry. Mają być gwiazdki 5x w przyszłym tygodniu więc nie powinno Ci długo zejść na expieniu.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

oplaca sie sprzedawac teraz KV-1S ? czy trzymać go w garażu do patcha ?

Ja bym trzymał. Zawsze jest szansa na 2 czołgi w garażu.

Opublikowano

@Marvelus nie wiem czego wyprowadzasz sytuacje ekstremalne. 

Jeżeli inne czołgi mogą rozwalić Kw-1S przed tym jak on się spostrzeże to wynika, że gracz na Kw-1S jest skończonym.. @#$, a przeciwnik ogarnięty.

Taka sytuacja może wystąpić na każdym innym czołgu. To wszystko zależy od kierowcy.

-=-

Twoje uwagi na temat innych czołgów są słuszne (nie zbalansowane czołgi), ale na start dyskusję z tobą przekreśla pyskaty sposób twoich wypowiedzi.

Zapamiętaj to sobie. Nikt tutaj nie chce się bawić z trzęsącym się gówniarzem. Wszystko można robić spokojnie, a w necie pokazywać jaja to i ON potrafi: (przykład)

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

@Marvelus nie wiem czego wyprowadzasz sytuacje ekstremalne. 

Jeżeli inne czołgi mogą rozwalić Kw-1S przed tym jak on się spostrzeże to wynika, że gracz na Kw-1S jest skończonym.. @#$, a przeciwnik ogarnięty.

Taka sytuacja może wystąpić na każdym innym czołgu. To wszystko zależy od kierowcy.

-=-

Twoje uwagi na temat innych czołgów są słuszne (nie zbalansowane czołgi), ale na start dyskusję z tobą przekreśla pyskaty sposób twoich wypowiedzi.

Zapamiętaj to sobie. Nikt tutaj nie chce się bawić z trzęsącym się gówniarzem. Wszystko można robić spokojnie, a w necie pokazywać jaja to i ON potrafi: (przykład)

Pozdrawiam!

Straszne... Pyskaty sposób wypowiedzi. Stary, jesteśmy w internecie. Czego oczekujesz od forum na którym większość ludzi nie ukończyła 16 lat? Kultury?

Jeżeli ci to tak przeszkadza, to przepraszam.

Ale bez przesady. KW-1S nie ma szans w 1vs1 ze względu takiego, że ma najniższy DPM na tierze i najmniej HP z HTków (niby to są minimalne różnice, ale nie zmienia to faktu). Wystarczą dobre okoliczności i bam! KW-1S zniszczony.

A KW-85 już nie będzie mieć żadnych szans, chyba że jego nowe działo 100mm będzie fajne. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Smiać mi się chcę z większości wpisów......kuźfa przeżywacie ten nerf hellcata i rozłam siemki jak by co najmniej świat się kończył !!! w dupe z nimi, były za dobre to je zjechali a że amerykańca bardziej to wiadomo dlaczego ;)

Ogólnie w tej grze chodzi , tak mi się wydaję, aby robić X tier i na nich wyrabiać swoje "pro elo" a słuchając was już wiem....jesteś zapewne w grupie fioletów mających po 1,5k bitew na hellcacie. I tych nie cierpię najbardziej , dlaczego.....?

Otóż nie ze względu na kolor ale na brak umiejętności grania X tierem.

Tyle w temacie.....zapewne znajdziecie sobie nowego hellcata, a ja dalej będę prał wasze fioletowo/niebieskie dupska na randomach.

Opublikowano

Smiać mi się chcę z większości wpisów......kuźfa przeżywacie ten nerf hellcata i rozłam siemki jak by co najmniej świat się kończył !!! w dupe z nimi, były za dobre to je zjechali a że amerykańca bardziej to wiadomo dlaczego ;)

Ogólnie w tej grze chodzi , tak mi się wydaję, aby robić X tier i na nich wyrabiać swoje "pro elo" a słuchając was już wiem....jesteś zapewne w grupie fioletów mających po 1,5k bitew na hellcacie. I tych nie cierpię najbardziej , dlaczego.....?

Otóż nie ze względu na kolor ale na brak umiejętności grania X tierem.

Tyle w temacie.....zapewne znajdziecie sobie nowego hellcata, a ja dalej będę prał wasze fioletowo/niebieskie dupska na randomach.

Chłopie, najlepszy skład mamy na 10 tierach, ale chodzi nam o to, że gramy twierdze na 6 tierach, ponieważ na 8t skład mamy tylko wieczorami, a na 10 tylko gdy trzeba się zmobilizować na CW. Gramy 7x Hellcat, więc dlatego wkurzył nas ten nerf. Z resztą na twierdzy nasz % wygranych jest dość dobry.

Opublikowano

Luzik :) akurat nie pisałem o Tobie..... te osoby co tak robią to wiedzą ;)

sam mam na hellcacie ponad 400 bitew ,kompanie,kiedyś CW na 6tier twierdza itd ale dobrze wiem , że są ludzie co "sztucznie" pompują staty żeby dostać się do lepszego klanu.

Ja właśnie jestem po dosyć długiej przygodzie z klanem PSQD, pewnie niektórzy z Was go znają i powiem Wam, że narybek jest coraz gorszy międzyinnymi własnie z powodu o którym pisałem.

Opublikowano

Luzik :) akurat nie pisałem o Tobie..... te osoby co tak robią to wiedzą ;)

sam mam na hellcacie ponad 400 bitew ,kompanie,kiedyś CW na 6tier twierdza itd ale dobrze wiem , że są ludzie co "sztucznie" pompują staty żeby dostać się do lepszego klanu.

Ja właśnie jestem po dosyć długiej przygodzie z klanem PSQD, pewnie niektórzy z Was go znają i powiem Wam, że narybek jest coraz gorszy międzyinnymi własnie z powodu o którym pisałem.

Tak, ale trzeba rozróżnić granie dla przyjemności swoim ulubionym czołgiem od podbijania stat. Jeśli ktoś ma 1000 bitew na siemce, bo lubi ten czołg i gra nim sprawia mu przyjemność, to nie może od czasu do czasu pograć dla funu?

Opublikowano

Jak dla mnie najwięcej funu jest z gry nowymi czołgami, a nie robieniu tysiąca bitew czymś co już absolutnie znasz... Wszystko czym gra mi się fajnie zostawiam w garażu gdybym chciał sobie przypomnieć/potrzebował na coś, ale i tak większość bitew gram nowymi czołgami i D.Maxem. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć robienie tysięcy bitew premkami czy V tierami bo zarabianie, ale 4k bitew na T18 z tragicznymi średnimi wynikami to przesada i nie da się tego tak wytłumaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...