Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Taurios.pl [HARD/MEDIUM] - Prawdziwą przygodę czas zacząć!

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja bardzo się stara.

Na Ts'ie dowiesz się każdej informacji . 

Zapraszamy na Ts'a

Dokładnie, jeśli ktoś chcę skorzystać z bety zapraszamy na nasz ts3: ts.nazwaserwera.pl

Wszelkie błędy bugi możemy zgłaszać na nasze forum:

http://forum.taurios.pl/

http://taurios.pl/rejestracja.php

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trobol a przewidujecie jakieś nagrody dla betatesterów?

Jeśli ktoś dla nas coś robi to dlaczego nie można się odwdzięczyć ;)?

Serwer polecam ogarnięta administracja, tylko poprawcie opis tej sakwy bo piszę 2kk zamiast 2kkk :P

Dzięki, później poprawie.

https://www.youtube.com/watch?v=wqZkQsoK2Ns

Opublikowano

@Trobol A dużo błędów znaleźliście na becie? Nic się nie przedłuży? Jakie nagrody dokładnie dla betatesterów?

W sumie nie jest ich wiele, ale wiadomo zawsze coś nowego się znajdzie.

Nic raczej się nie przedłuży.

Każdy kto się zgłosił na ts i widziałem że coś robił otrzyma SM'y.

Opublikowano

Mam nadzieje ze start w piatek ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Na serwerze znaleźliśmy troszeczkę bugów ale  są to tak zwane '' błahostki '' 

Serwer naprawde zapowiada się super a Administracja pracuję pełną parą

Pozdrawiam . 

Saints <3 

Opublikowano

Kurde lipa ze start w sobote w piatek bysmy wbyli epika zrobili nocke a tak to lipa bo w sobote wieczor wyjezdzamy ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

Grając na becie mogę stwierdzić iż na serwerze jest wiele interesujących a za razem nowych rzeczy.
Na pewno warto będzie robić misje dostaje się za nie nagrody, które mogą nam pomóc w dalszej rozgrywce.
Trudniej jest z expem od 75 lvl + ale chociaż serwer się nie znudzi po krótkim czasie.
Ekwipunek można dosyć łatwo zdobyć i wybonować.
Ale żeby wszystko fajnie funkcjonowało potrzeba graczy !
Zapraszamy ! ;)

Opublikowano

Grając na becie mogę stwierdzić iż na serwerze jest wiele interesujących a za razem nowych rzeczy.

Na pewno warto będzie robić misje dostaje się za nie nagrody, które mogą nam pomóc w dalszej rozgrywce.

Trudniej jest z expem od 75 lvl + ale chociaż serwer się nie znudzi po krótkim czasie.

Zapraszamy ! ;)

Kolega ma racje, serwer ma kilka bugów ale jak sam administrator mówił że to jest dla niego chwila roboty.

Widać że administracja jest naprawdę ogarnięta, jeszcze + za to że jest świetny kontakt na ts3. Szczerze powiem że pierwszy raz odkąd gram w metka takiego kontaktu nie miałem na ts (Zawsze trzeba było czekać chu... wie ile żeby łaskawie administrator zszedł)

Polecam i zapraszam!

Opublikowano

Zapraszamy ! ;)

Kolega ma racje, serwer ma kilka bugów ale jak sam administrator mówił że to jest dla niego chwila roboty. Widać że administracja jest naprawdę ogarnięta, jeszcze + za to że jest świetny kontakt na ts3. Szczerze powiem że pierwszy raz odkąd gram w metka takiego kontaktu nie miałem na ts (Zawsze trzeba było czekać chu... wie ile żeby łaskawie administrator zszedł) Polecam i zapraszam!

Dziękujemy za opinie.

Niestety nie będzie to serwera na tydzień, dlatego dokładamy wszelkich starań aby wszystko było dobrze zrobione i nie przesadzone.

Jeśli macie jakiekolwiek pytania / propozycje / uwagi / sugestie itp. proszę pisać tutaj w temacie lub na naszym forum.

Forum:

TS3:

ts.nazwaserwera.pl

Opublikowano

Ogolnie bardzo podoba mi sie prezentacja na mpc, widac, ze szczegoly jak i calosc trzyma sie kupy, jedyna rzecz korej sie obawiam to liczba graczy, ale mysle, ze poradzicie sobie z reklama, poza tym w ciul podoba mi sie IS, ceny nie sa wygorowane, a dodatkowo nie ma rzeczy ktore za bardzo by ulatwialy gre. Ogolnie to licze na duza ilosc questow, latwe robienie eq i expienie do powiedzmy chociaz do 75 lvla i taka prosba ode mnie - duzy % na wydropienie medali, poniewaz jest to kwestia poboczna i nie powinna zajac zbyt duzo czasu. Prosze rowniez o zwiekszony drop broni na 30 lvl, poniewaz nikt nie chce nerdzic na przekletych ani przy bestach. Pozdrawiam i licze na udany start ;)

eurodos.png

Opublikowano

Ogolnie bardzo podoba mi sie prezentacja na mpc, widac, ze szczegoly jak i calosc trzyma sie kupy, jedyna rzecz korej sie obawiam to liczba graczy, ale mysle, ze poradzicie sobie z reklama, poza tym w ciul podoba mi sie IS, ceny nie sa wygorowane, a dodatkowo nie ma rzeczy ktore za bardzo by ulatwialy gre. Ogolnie to licze na duza ilosc questow, latwe robienie eq i expienie do powiedzmy chociaz do 75 lvla i taka prosba ode mnie - duzy % na wydropienie medali, poniewaz jest to kwestia poboczna i nie powinna zajac zbyt duzo czasu. Prosze rowniez o zwiekszony drop broni na 30 lvl, poniewaz nikt nie chce nerdzic na przekletych ani przy bestach. Pozdrawiam i licze na udany start ;)

Wszystko co napisałeś weźmiemy pod uwagę.

Ciesze się że Ci się podoba :)

Na naszym forum jest odpowiedni temat do bety i wszystko co jest tam napisane bierzemy pod uwagę i wszystko dodajemy / poprawiamy.

W razie problemów zapraszamy do kontaktu.

Forum:

TS3:

ts.nazwaserwera.pl

@Edit, prezentacja została zaktualizowana.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie: czy sa na serwerze hematy badz inne alternatywne skrzynki, ktore dropia z mobow/ metkow korych otwarcie nie wymaga klucza?

eurodos.png

Opublikowano

Ja juz konto zrobilem i zachecam innych do rejestracji :)

widzialem ze kolega gdzies wyzej chwali Item Shop a ja jestem troche innego zdania.

Po co w IS pierscien na 1h i PD na 30minut ?   skoro jest PD na 7,14,30 dni po za tym dropia te PD w grze wiec nie ulatwiajmy gry tym ktorzy wydaja duza na IS.

co proponuje? Usunac PD na 1h i 30 minut

Fryzury:   fryzury do expa to dynie wiec znowu bedzie na serwerze jak na dawnym altro*ie ze wszyscy biegali w glupich dyniach na bani a serwer wyglada jakby ciagle bylo Halloween... 

Proponuje zmienic je na jakies inne :)

Jezdziectwo: militar kosztuje 23zl smsem... czytanie medali podobno jest latwe wiec po co militar w IS? nie wystarczy Bojowiec?

Proponuje usunac militara z IS w celu wyrownania poziomu gry graczy z IS i tych bez IS

Kupony sa beznadziejne ^^ kupon 80sm kosztuje 90... kupon 40sm kosztuje 35sm...  A potem bedziecie pisac ale przeciez nie musicie wydawac na IS?! Mozecie kupic kupon?  Chyba sami nie wiecie co robicie na gospodarki serwera i dla graczy...

Zwój Powrotu Statusu?!!?!?!  Co wy najlepszego robicie?! Chcecie zepsuuc serwer juz na samym poczatku?

Kostiumy i pety... trwaja 14 dni to baaardzo zniecheca... Proponuje dodac drop jakis przedmiotow przedluzajacych pety i kostiumy albo zrobic misje. Tzn. po skonczeniu czasu idziesz do jakiegos npc a prosi wydrop jakis item do misji oddaj i masz peta albo kostium na tydzien wiecej :)

Opublikowano

@Scobany Zgodze sie z tym w 100%, ale ceny chociaz sa ok, mysle jeszcze, ze pety oraz kostiumy powinny byc na stale, a wierzchowce raczej nie. A co to resetu statusu - mysle, ze to raczej nie zaszkodzi

eurodos.png

Opublikowano

@Scobany Zgodze sie z tym w 100%, ale ceny chociaz sa ok, mysle jeszcze, ze pety oraz kostiumy powinny byc na stale, a wierzchowce raczej nie. A co to resetu statusu - mysle, ze to raczej nie zaszkodzi

Zdecydowaliśmy że wszystko będzie tymczasowe, nie chcemy nawału wszystkich rzeczy z isu na zawsze.

Ja juz konto zrobilem i zachecam innych do rejestracji :)

widzialem ze kolega gdzies wyzej chwali Item Shop a ja jestem troche innego zdania.

Po co w IS pierscien na 1h i PD na 30minut ?   skoro jest PD na 7,14,30 dni po za tym dropia te PD w grze wiec nie ulatwiajmy gry tym ktorzy wydaja duza na IS.

co proponuje? Usunac PD na 1h i 30 minut

Fryzury:   fryzury do expa to dynie wiec znowu bedzie na serwerze jak na dawnym altro*ie ze wszyscy biegali w glupich dyniach na bani a serwer wyglada jakby ciagle bylo Halloween... 

Proponuje zmienic je na jakies inne :)

Jezdziectwo: militar kosztuje 23zl smsem... czytanie medali podobno jest latwe wiec po co militar w IS? nie wystarczy Bojowiec?

Proponuje usunac militara z IS w celu wyrownania poziomu gry graczy z IS i tych bez IS

Kupony sa beznadziejne ^^ kupon 80sm kosztuje 90... kupon 40sm kosztuje 35sm...  A potem bedziecie pisac ale przeciez nie musicie wydawac na IS?! Mozecie kupic kupon?  Chyba sami nie wiecie co robicie na gospodarki serwera i dla graczy...

Zwój Powrotu Statusu?!!?!?!  Co wy najlepszego robicie?! Chcecie zepsuuc serwer juz na samym poczatku?

Kostiumy i pety... trwaja 14 dni to baaardzo zniecheca... Proponuje dodac drop jakis przedmiotow przedluzajacych pety i kostiumy albo zrobic misje. Tzn. po skonczeniu czasu idziesz do jakiegos npc a prosi wydrop jakis item do misji oddaj i masz peta albo kostium na tydzien wiecej :)

Jak już mówiłem wszystko bierzemy pod uwagę.

- do pd masz rację, zaraz to poprawie. (Usuniete)

- fryzury to nie problem zamienić ich bonusy.

- jeździectwo to na razie pozostanie bez zmian, gdyż uważamy że jest okej. (jako gracze oraz administracja)

- Co do kuponów to trochę Cię nie zrozumiałem. Chodzi o to ze kupon za 80sm kosztuje w isie 90sm? (Zredukowalem)

- zwój powrotu to się zastanowimy, ale na razie zostanie.

- co do czasu petów itp. napisałem wyżej.

Opublikowano

Moim zdaniem itemshop jest dobrze zrobiony, ceny są ok.

Fajnie że jest paypal

Kiedy będzie client?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...