Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air Man Hack Tutorial

iamiam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik napisałem no normalnie w formie jak dla debili :D ale dzięki temu mam pewność że każdy go zrozumie (no chyba że jednak nie :P )

Tak a więc:

1. Najpierw uruchamiamy config.exe w folderze Soldata, odznaczamy opcję "Pełen ekran" i klikamy na przycisk "Zachowaj i wyjdź". Teraz uruchamiamy Cheat Engine (oczywiście odpowiednio skonfigurowane :] - http://www.mpcforum.pl/topic/123296-cheat-engine-obejscie-zabezpieczen-soldata/ ). Następnie uruchamiamy Soldata. Rozpoczynamy w nim nową grę, bez botów i stajemy na ziemi. Naciskamy Alt+Tab by przełączyć się na okno Cheat Engine. W oknie Cheat Engine kilkamy na ikonkę komputera z lupą:

81585936.png

2. Pojawi się okno "Process list" w którym szukamy linijki: "XXXXXXXX-Soldat.exe" (X do dowolny znak 0-9 lub A-F) i klikamy na "OK":

17299995.png

3. Rozwijamy listę "Value type" i wybieramy: "Byte":

58922709.png

4. Upewnijmy się że w Soldacie, gracz stoi na ziemi. Jeśli tak, wpisujemy w pole "Value": 1 i naciskamy na przycisk "First Scan":

54322121.png

5. Jak widzimy w polu adresów pojawiły się adresy:

44702113.png

6. Przechodzimy do Soldata. Podskakujemy i pauzujemy grę w powietrzu (klawiszem "esc"):

98054960.png

7. Przechodzimy do Cheat Engine. W pole "Value" wpisujemy: 0 i klikamy na "Next Scan":

58606963.png

8. Liczba wartości bardzo się zmniejszyła:

43808672.png

9. Przechodzimy do Soldata. Stajemy na ziemi i pauzujemy grę (klawiszem "esc"):

82741658.png

10. Przechodzimy do Cheat Engine. W pole "Value" wpisujemy: 1 i klikamy na "Next Scan":

94840617.png

11. W polu wartości ich liczba zmniejszyła się jeszcze bardziej. Nas obchodzą tylko adresy zaznaczone na zielono. Powinno ich być 5:

10716544.png

12. Praktycznie powinniśmy testować wszystkie te adresy, ale nie mam na to czasu, od razu powiem że właściwy jest adres 5 (ostatni zielony). Klikamy na niego dwa razy, lub klikamy na niego raz i na przycisk z strzałką:

41396066.png

13. W polu na dole Cheat Engine pojawi się nasz adres:

72387970.png

14. Aby go zamrozić klikamy na checkbox pod polem "Frozen":

95450645.png

15. Adres został zamrożony:

85563273.png

16. Teraz przechodzimy do Soldata, naciskamy i trzymamy klawisz "W". Jak widać gracz cały czas skacze pomimo tego że jest w powietrzu:

85877438.png

Również można nacisnąć W + A lub W + D by cały czas robić małe skoki w jedną z stron.

Tutek napisał iamiam. Rozpowszechnianie go bez mojej zgody zabronione.

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

Hmm aimbota to nigdy nie próbowałem, ale sądzę że dałoby radę. W każdym razie obecnie testuje mój muli hack, ale można by do niego aimbota dodać.

Ale tylko takiego który steruje kursorem, nie potrafię rysować po d3d np. śladów pocisków itp. A to dlatego że nie mam wrappera. Cośtam kiedyśtam Coyote zrobił wrappera d3d ale za chiny nie mogę go znaleźć. No napewno tutoriala jak zrobić aimbota nie napisze bo to w choj i jeszcze więcej roboty :]

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...