Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam o pomoc DD:

karonis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Otóż nie dawno (tydzień temu) miałem formata kompa bo mi system padł, ale przed nim grałem i pobierałem nostale sfobodnie (2-3 godziny i już). Teraz pobieram w 30 minut pisze przygotowywania do aktualizacji i wyskakuje (napisze bo screen ma za duża rodziel.) Błąd. Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprwana. Klikam ok i wyskakuje to. Gameforge Live Nieudana inicjalizacja lub plik setup zawiesił się. Klikam ok i wyskakuje to. Do you want to continue waiting for the installation to start? Klikam ok i pasek ładowania staje w miejscu i tylko lekko drga do przodu i do tyłu (1-2cm). Nie wiem czemu tak jest,a do tego nic nie zmieniałem w kompie (chodzi o sprzęt) po formacie, a wcześniej wszystko śmigało. Moje specjalizacje sprzętu (wcześniej nic nie przeszkadzało, żeby NT działało) System: Microsoft Windows XP, Home Edition, Wersja 2002 Dodatek Service Pack 3 ::: Komputer:AMD Sempron 2200+ 1.50 GHz, 1,25 RAM. PS: Nie wiecie czy NT nie miał aktualizacji zwiększającej jej wymagania? Jak tak to powiedzcie z jakich na jakie. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.

Jakby coś. Mój facebook Wiktor Ratajczak (mam zdjęcie kowalskiego)

Opublikowano

Dziękuję. Zaraz zobaczę czy działa jak będzie jakiś problem to powiem a jak ok to dam łapke. :D

A do tego potrzebny uTorrent?

Opublikowano

Dziękuję. Zaraz zobaczę czy działa jak będzie jakiś problem to powiem a jak ok to dam łapke. :D

A do tego potrzebny uTorrent?

Tak, do pobrania pliku z Torrenta jest potrzebny uTorrent ;-;

giphy.gif

Opublikowano

OK pobrałem NT Torrent z innej strony i działa. Dziękuję za pomoc. Na was zawsze można liczyć :D Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...