Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie nowe subforum "Samosia" 

1383481550-U949229.png

bo juz nie 1 taki temat był ..

//Grafika @Valze

Opublikowano

Gdy poszlismy do drugiego baru to ona czesto patrzyla sie na mnie widzialem to katem oko, a kiedy chcialem na nia spojrzec to "spuszczala" wzrok. Patrzyla sie na mnie bardzo czesto gdy z kims gadalem. Dzisiaj gadalem z nia o tym czy przyjdzie na nastepne spotkanie. Powiedziala, ze tak, a potem spytala sie mnie czy ja przyjde. Gadalismy z 30 minut i wole nie pisac nic niz napisac cos glupiego. Napisalem "dobra ja spadam to do piatku :)" Co mam myslec po jej zachowaniu itd. ?

No to friend-MPCforum

Opublikowano

Agata to szmata, pierdol ją XDDDDDD

a tak na powarznie. Nie muw nic do niej, ona bendzie zakohana, pokarz jej bicka i wytresuje ci mauego terminatora. Jak dobrze pujdzie to da sie punkońć w kakao

Opublikowano

K***a napisałem, że jutro idę się z nią spotkać. Po prostu nie wiedziałem co oznacza jej zachowanie ja p******e.

Zapomniałem, że moge zamykac swoje tematy no trudno nie chce mi sie

Opublikowano

Boże, widzisz, a nie grzmisz. Nie wierzę w to co widzę na tym forum ...

Bóg grzmi. Lepiej uwierz, bo tu prawilne mordeczki dyskutujo.

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli jest jak piszesz to jest po twojej stronie ale niema co się spieszyć by potem się nie "przejechać" na tej "miłości"

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

btw.Musisz mieć golfa3 albo najlepiej BMW wiesz ten stary rocznik 8-) inaczej nie da rady ,no najwyżej jakiś rower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...