Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj byłem na spotkaniu z ziomkiem. Było około 10 osób wszyscy spoko, ale wpadła mi w oku dziewczyna o imieniu Agata. Jest bardzo ładna i na początku gadałem tylko z ziomkiem od czasu do czasu z kimś innym. Po paru piwkach poszliśmy do innego baru i tak więcej rozmawiałem z Agatą (nie pamiętam o czym, bo alkochol) Jedynie co pamiętam bardzo tobrze to, ze powiedziała mi "chce z toba siedziec na lekcjach" zgodzilem sie. Ogolnie potem gadalismy o jakis glupotach i zaproponowalem jej przyjscie na moja impreze w domu (Zgodzila sie) Gdy poszlismy do drugiego baru to ona czesto patrzyla sie na mnie widzialem to katem oko, a kiedy chcialem na nia spojrzec to "spuszczala" wzrok. Patrzyla sie na mnie bardzo czesto gdy z kims gadalem. Dzisiaj gadalem z nia o tym czy przyjdzie na nastepne spotkanie. Powiedziala, ze tak, a potem spytala sie mnie czy ja przyjde. Gadalismy z 30 minut i wole nie pisac nic niz napisac cos glupiego. Napisalem "dobra ja spadam to do piatku :)" Co mam myslec po jej zachowaniu itd. ? prosze o porady

UWAGA BYLEM JUZ NA SAMOSI ! PISALEM WSZYSTKO NA TELEFONIE TO BYLA MECZARNIA :(

Opublikowano

Jeżeli jesteś pewien że się na Ciebie patrzyła(często ludziom wydaje się że widzą kątem oka jak ktoś się na nich patrzy a tu fail) to prawdopodobnie zauroczyła się w Tobie.

Nie wiem czy o to chodziło bo nie za bardzo rozumiem pytania.

Opublikowano

Spytaj się czy na pewno jest dziewczyną, a nie jakimś genderem.

Zabawe w chooy.

Tak jak napisał Dami, pewnie jest zauroczona i chce spędzać z tobą więcej czasuu.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Witam, wczoraj byłem na spotkaniu z ziomkiem. Było około 10 osób wszyscy spoko, ale wpadła mi w oku dziewczyna o imieniu Agata. Jest bardzo ładna i na początku gadałem tylko z ziomkiem od czasu do czasu z kimś innym. Po paru piwkach poszliśmy do innego baru i tak więcej rozmawiałem z Agatą (nie pamiętam o czym, bo alkochol) Jedynie co pamiętam bardzo tobrze to, ze powiedziała mi "chce z toba siedziec na lekcjach" zgodzilem sie. Ogolnie potem gadalismy o jakis glupotach i zaproponowalem jej przyjscie na moja impreze w domu (Zgodzila sie) Gdy poszlismy do drugiego baru to ona czesto patrzyla sie na mnie widzialem to katem oko, a kiedy chcialem na nia spojrzec to "spuszczala" wzrok. Patrzyla sie na mnie bardzo czesto gdy z kims gadalem. Dzisiaj gadalem z nia o tym czy przyjdzie na nastepne spotkanie. Powiedziala, ze tak, a potem spytala sie mnie czy ja przyjde. Gadalismy z 30 minut i wole nie pisac nic niz napisac cos glupiego. Napisalem "dobra ja spadam to do piatku :)" Co mam myslec po jej zachowaniu itd. ? prosze o porady

pisalem z telefonu

Opublikowano

Ty tak na serio ? Jeśli tak, to jest na pewno zauroczenie. Zastanów się czego od Niej naprawdę oczekujesz, samo wszystko przychodzi nie stresuj się tak.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Chce z tobą siedzieć na lekcjach? No k***a, jak sztuki po pijaku mówią ci takie rzeczy, to zaruchanie jest tylko kwestią czasu. :rolleyes:

Weź na może jakieś warsztaty podrywania w gimnazjum zacznij prowadzić.

Opublikowano

Po pierwsze naucz się pisac poprawnie po polsku to bedzie Ci o wiele latwiej z kims rozmawiac. A po drugie im pozniej sie dziewczyna dowie, ze jestes dziwny, bo pytasz sie ludzi na mpc co zrobic z dziewczyna tym lepiej dla Ciebie. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Podrywaj, ale jak dostaniesz kosza to i tak już będziesz miał troszeczkę większe doświadczenie i przyda się Tobie na później.

Opublikowano

Jak szukasz pomocy na mpc to jedynym owocem tej milosci moze byc conajwyzej warzywo.

Znajomych nie masz czy sie wstydzisz bo smiech z ciebie bedzie ze gimbus sobie poradzic nie moze?

ps jak chcesz brac pod uwage rady obcych ludzi z internetu to daruj dziewczynie ból

Opublikowano

To mówisz, że piliście ALKOCHOL? A co to? hue...

Gimby jarają się sprawą alko a tym czasem pogadać z płcią przeciwna nie potrafią ;>

Żałosne się to robi ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

2e0obnt.png

chlopie, po co ten temat, skoro zaproponowala ci wspolne siedzenie w szkole(gimnazjum) to jest twoja, odda ci sie przy najblizszej okazji XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

powiedz jak juz bedzie po wszystkim to ci cos napisze XDDDDDD

ps, sjp.pl/alkohol

Opublikowano

Dobra, większość nie zrozumiała tematu, bo po 1. Nie jesteśmy w gimnazjum 2. Potrafie gadać z dziewczynami i z nią rozmawiałem najwięcej wtedy 3. Trudno jest odróżnić bycie miłym od podrywania jeżeli się z kimś gada pierwszy raz 4. Pisze z telefonu, bo mój laptop ssie troche

Większość nie zrozumiała tematu po prostu :) ja wiem jak postępować z dziewczynami, lecz chcę usłyszeć opinie innych na ten temat. Ja myślę, że może sie jej podobam, ale ma chłopaka :)

Opublikowano

Dobra, większość nie zrozumiała tematu, bo po 1. Nie jesteśmy w gimnazjum 2. Potrafie gadać z dziewczynami i z nią rozmawiałem najwięcej wtedy 3. Trudno jest odróżnić bycie miłym od podrywania jeżeli się z kimś gada pierwszy raz 4. Pisze z telefonu, bo mój laptop ssie troche Większość nie zrozumiała tematu po prostu  :) ja wiem jak postępować z dziewczynami, lecz chcę usłyszeć opinie innych na ten temat. Ja myślę, że może sie jej podobam, ale ma chłopaka  :)

wow stary liceum pewnie ostatnia klasa, no to pierwsza klasa (pozdro dla kumatych)

No ale poważnie skoro 

i tak więcej rozmawiałem z Agatą (nie pamiętam o czym, bo alkochol) Jedynie co pamiętam bardzo tobrze to, ze powiedziała mi "chce z toba siedziec na lekcjach" zgodzilem sie

to na 100% Twoja, ja w podstawowce siedzialem z najlepsza w klasie - mowie ci milosc od 1 spojrzenia ale pani nas rozsadziła i czar prysł jak o beton przyjebać #Magik

Jesli nawet chodziło o opinie to nadal jest to opinia jakichś gimbów z neta co jedyne co ruchali to rodzicow na hajs przy kupnie iPhone, nie jestesmy na Romanum tylko na MPC.

Poprostu daruj sobie te śmieszne forumy i rób swoje skoro wiesz jak postępować..

Co z tego, że ma chłopaka, życie jest okrutne, jak będziesz taki moralny to dojdziesz co najwyżej za kase w mcdonaldzie.

Opublikowano

Dzięki za te normalne odpowiedzi :) dzięki nim bardziej zastanowiłem się nad caĺa sytuacją i zadzwoniłem teraz do niej i jutro się spotykamy przy jakimś bro pogadać.

Opublikowano

powiedz ze masz 70lvl w metinie i ja podekspisz za bufa

a tak na serio jezeli cos czujesz cos ale nie ze ladna i mozna poruchac to powiedz jej to i zobaczysz reakcje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...