Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje konkursów w dziale

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcąc urozmaicić "nasz" mały dział, ja, wraz z @Karyvlea postanowiliśmy wyjść do Was z pytaniem, jaki konkurs chcielibyście zobaczyć w najbliższym czasie? Użyjcie swojej wyobraźni, a najciekawsze propozycje zostaną nagrodzone drobnym upominkiem w postaci zdjęcia kilku punktów ostrzeżeń. (UWAGA! Nie każda propozycja będzie nagrodzona)

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Konkurs, który wymagałby kreatywności, a przy okazji mógłby być dobrą zabawą - stworzenie filmiku na jakimś serwerze Last Chaos, który ukazywałby konkretną historyjkę, np. love story rodem ze Zmierzchu, jakąś bitwę, kłopoty nastolatek etc. etc. W każdym razie coś, w co trzeba włożyć troszkę pracy i zaangażowania. :p Takiej formy konkursowej jeszcze nie było, a wydaje mi się, że wymyślanie nowych postaci, czy zabawa w Model Viewer już się przejadła x.x

Opublikowano

Propozycja 1

Opisanie swojej historii z Last Chaos, najciekawsze zostałyby wynagrodzone.

Propozycja 2

Wymyślenie humorystycznego(niekoniecznie rymowanego) tekstu o Last Chaos.

Propozycja 3

Konkurs graficzny pod tytułem "Ja i Last Chaos"

Propozycja 4

Oczywiście jakieś losowanko ;)

Opublikowano

Propozycja 1

Propozycja 2

Propozycja 3

Propozycja 4

Oczywiście jakieś losowanko ;)

Pomysł pierwszy mi się podoba. ^^ Takie opisanie jak się zaczynało, poznawało grę, jakieś ciekawsze wydarzenia, ludzie, których się spotkało itp. :P

Ze swojej strony mogłoby jeszcze być coś w stylu 'ja i LC', polegające na zrobieniu zajebistego selfie z LC w tle, haha. xD

Opublikowano

Stworzenie wlasnej postaci i setu?

Narysowanie czegos z last chaos na kompie lub kartce w realu.

Opisanie waszego serwera marzen.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Propozycja 1

Propozycja 2

Propozycja 3

Propozycja 4

Oczywiście jakieś losowanko  ;)

1. Pomysł bardzo fajny, podoba mi się.

Stworzenie wlasnej postaci i setu?

Narysowanie czegos z last chaos na kompie lub kartce w realu.

Opisanie waszego serwera marzen.

Coś w stylu własnego setu było niedawno, opisanie serwera marzeń może być nawet ciekawe.

Pomysł pierwszy mi się podoba. ^^ Takie opisanie jak się zaczynało, poznawało grę, jakieś ciekawsze wydarzenia, ludzie, których się spotkało itp. :P

Ze swojej strony mogłoby jeszcze być coś w stylu 'ja i LC', polegające na zrobieniu zajebistego selfie z LC w tle, haha. xD

Z selfie podoba mi się pomysł, z tym, że znając życie, to prawie nikt nie wstawi na MPC swojego zdjęcia, dlaczego? To już każdy sam musi sobie dopowiedzieć...

zSCFQrN.png

Opublikowano

1. Pomysł bardzo fajny, podoba mi się.

Coś w stylu własnego setu było niedawno, opisanie serwera marzeń może być nawet ciekawe.

Z selfie podoba mi się pomysł, z tym, że znając życie, to prawie nikt nie wstawi na MPC swojego zdjęcia, dlaczego? To już każdy sam musi sobie dopowiedzieć...

No niestety. :p

Opublikowano

Organizator konkursu daje konkretny temat związany z LastChaos (np. Polowanie na wilki) i biorący udział mają to narysować. Najbardziej kreatywna osoba wygrywa.

Opublikowano

Organizator konkursu daje konkretny temat związany z LastChaos (np. Polowanie na wilki) i biorący udział mają to narysować. Najbardziej kreatywna osoba wygrywa.

Nie jest takie złe, ale rysowanie już było.

@Refreshhhhhhhhh

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze maly test wiedzy o last chaos albo nawet o naszym dziale :-)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mini konkurs na nowy slogan działu.

Był, ale wyszło kilka nieprawidłowości. Pomyślimy, co da się zrobić.

Moze maly test wiedzy o last chaos albo nawet o naszym dziale :-)

Myślałem o tym i coraz bardziej się zastanawiam, czy nie jest to dobry pomysł. :p

Czekamy dalej.

zSCFQrN.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Konkurs na opisanie wymazonego serwera byloby super :D 

Moja propozycja : 

Screen na ktorym robimy cos smiesznego i najsmieszniejsze wygrywa :D

Odkrywca
Opublikowano

Hmm H&S w innym wydaniu, mianowicie prowadzący robi screen z danego miejsca (wyjatek stanowi Juno, gdyż nie każdy serwer ma juno ep3) . Posiada otwartą mapę aby określić dokładny punkt w którym się znajduje. Na forum zamieszcza wskazówkę (lub kilka), najlepiej w formie zagadki. Uczestnicy biorący udział maja wrzucić screen z tego miejsca, kto pierwszy odgadnie ten wygrywa. Na koniec prowadzący wrzuca screena swojego. Pierwszorzędną rzeczą w rozstrzygnięciu konkursu będzie dokładna lokacja. Jeżeli się nie uda to konkurs można rozstrzygnąć w sposób następujący : liczyć się będzie szybkość wrzucenia screena + kto był najbliżej owej lokacji :)

PS. nie ma znaczenia kto na jakim lc gra więc myślę, że konkurs jak najbardziej trafiony^^

Opublikowano

Hmm H&S w innym wydaniu, mianowicie prowadzący robi screen z danego miejsca (wyjatek stanowi Juno, gdyż nie każdy serwer ma juno ep3) . Posiada otwartą mapę aby określić dokładny punkt w którym się znajduje. Na forum zamieszcza wskazówkę (lub kilka), najlepiej w formie zagadki. Uczestnicy biorący udział maja wrzucić screen z tego miejsca, kto pierwszy odgadnie ten wygrywa. Na koniec prowadzący wrzuca screena swojego. Pierwszorzędną rzeczą w rozstrzygnięciu konkursu będzie dokładna lokacja. Jeżeli się nie uda to konkurs można rozstrzygnąć w sposób następujący : liczyć się będzie szybkość wrzucenia screena + kto był najbliżej owej lokacji :)

PS. nie ma znaczenia kto na jakim lc gra więc myślę, że konkurs jak najbardziej trafiony^^

Noo... fajnie, fajnie, łap -5 pkt. Czekam na kolejne propozycje.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...