Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagracie ? POSZUKUJE EKIPY BUDOWNICZYCH

CriveHD

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz Na Serwerze ?

• Zagram !
      1
    • Nie Zagram !
      5
    • Jesli Zrobisz Te Ulepszenia To Na 100 Zagram !
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam Do Zaoferowania Wam Serwer PvP {WYGRAL GLOSAMI}

Kilka Zmian Jednak Będzie <EQ PO DEDNIECIU BEDZIE WYPADAŁO NORMALNIE>

Myślimy Czy Nie Dodać Do Kupienia Broni <KRABINU ITP>

Kilka Ulepszeń W Itemach :

Będzie Możliwy Diax Łuk :)

Kilka Nowych Enchantów.

I Głosujcie Czy To Dobry Pomysł Czy nie xD co do tych broni do kupienia to piszcie xD:)

Jeżeli Ktoś Ma Ochote Zostać Budowniczym Na Serwerze Niech Pisze Na GG: 511 401 98

Do Zbudowania 3-4 Areny PvP :) Serdecznie Zapraszam Do Udziału !

Opublikowano

@Autor

Poszukujesz ekipy, a piszesz temat "Zagracie..?"..

Serwer i tak nie powstanie - wnioskuję po Twojej małej aktywności na forum oraz treści tematu napisanej na kartce na kolanie i przepisanej bezmyślnie..

PS: Zazwyczaj osoby, które mają mało postów na MPCforum i piszą takie tematy nawet nie tworzą takich serwerów jakie opisali..

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano
Myślimy Czy Nie Dodać Do Kupienia Broni <KRABINU ITP>

Nie to bezsensu, lepiej tradycyjny PvP.

A poza tym będzie potrzebny na to texturepack. W końcu nie każdy lubi grac na texturach ( w tym ja).

Stanowczo odradzam ten pomysł.

Opublikowano

Solider to że jestem nowy na mpc forum to nie znaczy że robie serwery od tygodnia :) nie jestem grafikiem dlatego nie zrobie jakiegoś pro tematu a ty tylko hejtujesz jeżeli nie masz nic do powiedzenia w sprawie tematu to nie pisz tylko sobie posty chcesz nabić to jest moja opinia 

Opublikowano

Dodajcie tylko specjalny serwerowy texture pack z broniami typu nóż i granaty jako Śnieżki a będzie epicko ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCriveHD

Jeżeli chcesz mnie upominać to pisz poprawnie, dobrze?

Nawet nie umiesz napisać prostego znaku, ach tak duży wysiłek pisząc przecinek?

Ja nie "hejtuje" piszę opinie o jaką prosiłeś, a gdybym naprawdę nabijał posty to pewnie miałbym ich teraz z tysiąc lub więcej :)

To, że jesteś nowym użytkownikiem jednak o czymś świadczy. A mianowicie o Twoim zachowaniu(Osoby mające więcej niż siedemset postów piszą z INTERPUNKCJĄ).

PS: To ty chcesz nabić posty, a świadczą o tym dwa posty napisane przez Ciebie powyżej, które zostały już przeze mnie zgłoszone - Spam.

Pozdrawiam i żałuję,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Nie zagram bo mi się szybko nudzą serwery pvp. Zdecyduj się czy chcesz serwer z karabinami etc. czy miecze łuki bo mieszanie tego według mnie jest słabe. Mimo wszystko powodzenia w tworzeniu projektu.

Opublikowano

Zdecyduj się co chcesz grać, bo mieszanie różnych klimatów (w tym przypadku karabinów z mieczami i łukami) nie jest dobre. Osobiście wybrałbym karabiny, choć dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy jest administracja serwera - trochę głupio się gra, gdy adminami są 9 latki. 

Opublikowano

Ja byłbym zagrał na takim serwerze jak by były karabiny, lubię się troszeczkę postrzelać więc czemu by nie, i popieram pomysł w stu procentach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...