Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] TeamSpeak'owa zabawa wakacyjna!

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

195241403350469482086.png

Witam, ponieważ rok szkolny dobiegł końca i rozpoczęły się upragnione przez wszystkich wakacje, pragniemy zorganizować event także na naszym forumowym Team Speaku. Poprzedni cieszył się dość dużym zainteresowaniem, gdyż ilość osób obecnych na nim była stosunkowo duża. Ponieważ takie zabawy na komunikatorze głosowym były przez Was docenione, z radością chcemy zorganizować kolejny konkurs. Jako, że wakacje to taki czas, gdzie wiele osób wyjeżdża wraz z rodziną/przyjaciółmi we wspaniałe miejsca tego świata, więc pragniemy sprawdzić waszą wiedzę na temat geografii i miast.

989801403350743482086.png

1. Konkurs odbywa się dnia 18 Lipca br. o godzinie 17:00 na forumowym serverze Team Speak 3 (IP: ts.mpcforum.pl)
  2. W konkursie brać udział ma prawo każdy użytkownik posiadający konto na forum.
  3. Aby wziąć udział, należy być obecnym na Team Speaku (IP wyżej podane) i zgadywać.
  4. Konkurs wygląda w następujący sposób:
    -1 z prowadzących na awatar ustawia sobie zdjęcie (każde miasto ma 3 zdjęcia). Zmienia je co 6 sekund. Na nich pokazane jest np. panorama miasta, jakiś znany budynek/pomnik etc.
    -Drugi prowadzący będzie wiedział o jakim mieście mowa i On otrzymuje "poke" od użytkowników z odpowiedzią. Jeśli otrzyma prawidłową, mówi "Stop", wtedy mówi jakie to miasto i kto 1 poprawnie odpowiedział. Ta osoba dostaje punkt.
  5. Wszelkie próby przekupienia jury będą karane dyskwalifikacją.
  6. Podczas trwania eventu na kanale będzie "mute" - nikt nie może mówić. Do waszej dyspozycji jest czat, który będzie moderowany/kontrolowany. Każde niewłaściwe zachowanie zostanie ukarane.
  7. Regulamin może zostać w każdej chwili zmieniony, a biorąc udział w konkursie akceptujesz go i oświadczasz, że zapoznałeś się z nim.

134641403350648482086.png

@KichaMCPL - Prowadzący #1

@PanPrezesLiper - Prowadzący #2

@cichy. - Moderacja chatu

384301403350753482086.png

1 Miejsce otrzyma  7-AwardImgMaster-1361137781.png lub 8-AwardImgMaster-1361138012.png lub 9-AwardImgMaster-1361138078.png lub 10-AwardImgMaster-1361138042.png (Wygrany wybiera jedną plakietkę) + ujemne punkty ostrzeżeń (-10%) nie talon + Tytuł "Mistrz geografii"

2 Miejsce otrzyma  7-AwardImgMaster-1361137781.png+ ujemne punkty ostrzeżeń (-10%) nie talon.

3 Miejsce otrzyma ujemne punkty ostrzeżeń (-5%) nie talon.

3582514054514531036599.png

Zgoda na konkurs @Seldek

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurs fajny, dobry pomysł na zorganizowanie czegoś innego niż wszystkim znany idol. Na pewno bym się zjawił, gdyby na stanowisko #1 prowadzącego zasiadła inna osoba.

Opublikowano

Pomysł na konkurs bardzo dobry, ale nie zawitam z powodu Kichy, już jeden konkurs z jego udziałem (jako prowadzący) widziałem.

Opublikowano

Konkurs jest ciekawy tylko szkoda ze jestem slaby z geografii i to kicha prowadzi.

Moze zawitam ze wzgledu na lipera wiec moze byc spoko.

Tylko za 1 miejsce super nagrody a za 2 praktycznie za przeproszeniem k*p*.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Fajny pomysł. Szkoda tylko, że niestety po raz kolejny nie będzie mi dane ani uczestniczyć, ani obserwować przebieg konkursu.

PS z tytułem "mistrz geografii" to przegięliście :D

#don't care

Opublikowano

Dajcie jakieś zwłoki zakrwawione to będzie wiadomo, że Kraków.

//Fajny konkurs, nagrody za pierwsze cudne, ale drugie i 3cie to "bida z nydzom".

Kicha prowadzącym? Ciekaw jestem jak będzie :D.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czemu o 17:00? Nie możecie go dać później? Niektórzy pracują o tej godzinie jeszcze. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Czemu o 17:00? Nie możecie go dać później? Niektórzy pracują o tej godzinie jeszcze. :P

Jeśli będzie taka potrzeba, to przełożymy czas jego rozpoczęcia na godziny wieczorne/późny wieczór :)

Opublikowano

Jeśli będzie taka potrzeba, to przełożymy czas jego rozpoczęcia na godziny wieczorne/późny wieczór :)

Najlepiej 21 bo wrócę z basenu. Btw. to będą miasta tylko z Polski czy też ze świata? :P 

Opublikowano

Najlepiej 21 bo wrócę z basenu. Btw. to będą miasta tylko z Polski czy też ze świata? :P

Przedyskutujemy sprawę i możliwe, że zmienimy godzinę. Wszystko okaże się podczas wydarzenia. A co chcesz się przygotować? :-)

Opublikowano

Przedyskutujemy sprawę i możliwe, że zmienimy godzinę. Wszystko okaże się podczas wydarzenia. A co chcesz się przygotować? :-)

No przygotować by się trzeba było więc moglibyście określić Polska czy świat, albo to i to razem. :P 

Opublikowano

Chciałem wbić i sie "pobawić", ale po zobaczeniu #1 prowadzących zdecydowałem że wole sobie zagrać 1 mecz więcej w lola.

@down ale my niestety Cię znamy.

Opublikowano

Tylko szkoda, że gdyby nie prowadzący #1 konkurs by się nie odbył, a mimo wszystko chętnie sam bym w takowym wziął udział, więc osoby, które są tu tylko by napisać "prowadzący #1 coś tam coś tam" są zwykłymi trollami i spamerami.

ps. Czemu część osób piszą to tylko dlatego, że kilka osób wyżej to napisała? Ludzie ja was nawet nie znam :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tylko szkoda, że gdyby nie prowadzący #1 konkurs by się nie odbył, a mimo wszystko chętnie sam bym w takowym wziął udział, więc osoby, które są tu tylko by napisać "prowadzący #1 coś tam coś tam" są zwykłymi trollami i spamerami.

ps. Czemu część osób piszą to tylko dlatego, że kilka osób wyżej to napisała? Ludzie ja was nawet nie znam :)

Lizanie dupy v8? Wszyscy znamy twoje zachowanie jak i inteligencje, więc wypowiedzi osób wyżej są w 100% poprawne.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Konkurs przyznam, że ciekawy, ciekawe jak będzie z organizacją i ile osób się zgłosi... ale to wyjdzie 'w praniu'. Powiem szczerze, że jak pierwszy raz przeczytałem nazwę tematu to się zdziwiłem, ale pomysł zaskakujący, gz! ;)

Opublikowano

Chciałem wbić i sie "pobawić", ale po zobaczeniu #1 prowadzących zdecydowałem że wole sobie zagrać 1 mecz więcej w lola.

@down ale my niestety Cię znamy.

To może sobie duo zagramy w tym czasie xD

Opublikowano

Na pewno nie Ty.

Poza tym na tym forum ludzi pracujących jest mało, a osoby te raczej nie biorą udziału w konkursach, bo dla nich plakietka na forum nie ma wartości.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

konkurs jest oryginalny i ciekawy i jak komus sie cos nie podoba ( w tym wypadku kicha, jebac kiche) to nie musi w nim brac udzialu, co wiecej pisanie idiotycznych komentarzy nic nowego nie wprowadza, ja to bym napisal o zmiane głownego prowadzącego o ile takie coś na tym forum istnieje bo i tu nie lecmy w chuja malo osob siedzi na tym ts i jak polowa z nich odpada bo kicha no to go wypierdolcie bo liczy sie konkurs a nie glowny prowadzący macie tu od chuja osob ktore wam z pewnoscia zaczna lizac dupe za to stanowisko wiec to wykorzystajcie

Na pewno nie Ty.
Poza tym na tym forum ludzi pracujących jest mało, a osoby te raczej nie biorą udziału w konkursach, bo dla nich plakietka na forum nie ma wartości.

"na pewno nie ty"  a skąd ty do chuja mozesz wiedziec kto pracuje a kto nie, ktos ci juz kiedys napisal w komentarzu zebys przestala niepotrzebnie pierdolic

Opublikowano

konkurs jest oryginalny i ciekawy i jak komus sie cos nie podoba ( w tym wypadku kicha, jebac kiche) to nie musi w nim brac udzialu, co wiecej pisanie idiotycznych komentarzy nic nowego nie wprowadza, ja to bym napisal o zmiane głownego prowadzącego o ile takie coś na tym forum istnieje bo i tu nie lecmy w chuja malo osob siedzi na tym ts i jak polowa z nich odpada bo kicha no to go wypierdolcie bo liczy sie konkurs a nie glowny prowadzący macie tu od chuja osob ktore wam z pewnoscia zaczna lizac dupe za to stanowisko wiec to wykorzystajcie

"na pewno nie ty"  a skąd ty do chuja mozesz wiedziec kto pracuje a kto nie, ktos ci juz kiedys napisal w komentarzu zebys przestala niepotrzebnie pierdolic

Na ts siedzi coraz więcej osób, a osoby piszące "nie wezmę udziału bo kicha" to zwykłe trolle, które miały ze mną sprzeczkę kiedyś i osoby, które myślą, że pisząc tak, chcą być fajne. Na konkursie mogą być nawet 3 osoby, nie przejmuję się tym, nim mniej osób, tym większa szansa wygranej dla tych co przyszli i tyle. Poza tym nie jestem głównym prowadzącym, a to, że Liper mnie napisał jako 1 prowadzący, też nie wiem czemu, to jego pytajcie. Ja osobiście starałem się jak tylko mogłem by ten konkurs miał miejsce, jak i o nagrody, które jak widzicie dla osób siedzących na forum są bardzo dobre, bo możliwość wyboru plakietki, to na prawdę rzadkość jeśli chodzi o konkursy. Jeśli konkurs organizuję Ja z Liperem, czyli my oboje przygotowaliśmy wszystko by się odbył, to my go prowadzimy/jesteśmy w jury. Co więcej tutaj nie ma czegoś takiego jak faworyzacja, bo jest na zasadzie "Kto 1 ten lepszy" - czyli kto 1 napisze poke do mnie, lub Lipera (będzie ustalone kto wyświetla obrazki, a kto odbiera poke) poprawną odpowiedź, bezbłędnie, ten dostaje punkt.

Jeśli ktoś ma coś do mnie, zapraszam na PW, a nie robicie zament myśląc, że jesteście fajni.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Na ts siedzi coraz więcej osób, a osoby piszące "nie wezmę udziału bo kicha" to zwykłe trolle, które miały ze mną sprzeczkę kiedyś i osoby, które myślą, że pisząc tak, chcą być fajne. Na konkursie mogą być nawet 3 osoby, nie przejmuję się tym, nim mniej osób, tym większa szansa wygranej dla tych co przyszli i tyle. Poza tym nie jestem głównym prowadzącym, a to, że Liper mnie napisał jako 1 prowadzący, też nie wiem czemu, to jego pytajcie. Ja osobiście starałem się jak tylko mogłem by ten konkurs miał miejsce, jak i o nagrody, które jak widzicie dla osób siedzących na forum są bardzo dobre, bo możliwość wyboru plakietki, to na prawdę żadkość jeśli chodzi o konkursy. Jeśli konkurs organizuję Ja z Liperem, czyli my oboje przygotowaliśmy wszystko by się odbył, to my go prowadzimy/jesteśmy w jury. Co więcej tutaj nie ma czegoś takiego jak faworyzacja, bo jest na zasadzie "Kto 1 ten lepszy" - czyli kto 1 napisze poke do mnie, lub Lipera (będzie ustalone kto wyświetla obrazki, a kto odbiera poke) poprawną odpowiedź, bezbłędnie, ten dostaje punkt.

Jeśli ktoś ma coś do mnie, zapraszam na PW, a nie robicie zament myśląc, że jesteście fajni.

@KichaMCPL Dużo ludzi tak reaguje, gdyż myślą, że jest to 'ustawione', według mnie dobrym rozwiązaniem tego problemu byłoby po prostu dać możliwość pisania w chatroom'ie, tak to każdy by widział kto jest pierwszy ;) Ale to już od Was zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...