Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] G4story

Respektl00s1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G4story  

Witam zapraszam wszystkich do zagrania na naszym prywatnym serwerze G4story . Jest to server pvp dla ludzi lubiacych walke nasz server to nie jest serv  jak pana "HERSENKA".A  wiec tak zerwer zostal calkowicie odbugowany wkoncu  znalezlismy sposob na skaczace  postacie po kontach , nie potrzeba zadnych batow tclientow wklejania ip.Zostal stworzony nasz wlasny luncher ktorym bez problemu mozna odpalic gre , instalka gry wlasnie jest tworzona linki dam pozniej

stronka http://sune4s.exone-web.pl/  szukamy dobrego grafika chetnego do wspolpracy

trailer https://www.youtube.com/watch?v=v2L7NQ6KEAg

https://www.youtube.com/watch?v=PV22UgR7KgI&feature=youtu.be tutoliar  jak wbic na gre !!!

client gry link po poludniu ...

screen z zmienionego npc avedla naszego deva 6072714055035171209716.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ładnie, myślę że będzie sporo zabawy jeżeli pogra troszku typa z pla

Opublikowano

dokladnie respekt na plu teraz bez eq 22 + nic nie zrobisz a nie mając kuszy 23+(choć to i tak jest słabo) gówno robisz. Sam latam w secie 22-24 nowym + kusza błogo 34/9/23 i od aoe czasami takie hity dostaje, że to masakra. Zaczynać na plu też nie ma sensu(nie polecam nowym graczom), ponieważ co zrobi w eq 18? jak z aolki będzie dostawał hity po 1,7 k, a bez broni 23 to chua zrobi

Opublikowano

no wiem  tak jak mowisz jankes ale otworzenie servera nie pvp na privie nic nie da bo nikt tam nie bedzie expil otworzenie privka pvp z mozliwoscia krecenia bonopw to jest to   moim zdaniem xD

Opublikowano

No mam nadzieje że postoi sporo i będzie normalnie bez bugów grać ;) .

Co do posta który napisał ktoś o edenie , to eden to jest kompletne gówno , nick z PL równa się tylko z obrażaniem przez hitlerowskie gówno + Ci hackerzy :)

Opublikowano

bez obrazy, ale skoro nazywasz kogoś "hitlerowskim gównem" to nie dziwie się, że tacy ludzie cisną potem tobie i innym.

Opublikowano

Ja tak napisałem , dlatego że już wystarczająco się nasłuchałem od nich że to niemiecki serwer i tekstów typu '' polska kur*a '' .

Dlatego nie mam zamiaru pisać ''Niemcy'' czy cuś . Wystarczająco napsuli kiedyś temu kraju i jego mieszkanćom zycie . Polecam przeczytać książke do Historii

Opublikowano

Nadal nie zamierzam ci cisnąć ani nic, ale co ma piernik do wiatraka? Wyobraź sobie taką sytuacje : Stoi sobie dwóch polaków na chodniku, w odległości 100 metrów idzie, dajmy na to włoch Italiano. Włocha Italiano nagle opierdala z całego golda trzeci polak ( teraz wkraczamy w ważny moment), Italiano niewiele myśląc dzwoni na policje i oskarża stojących sobie polaków, którzy mu nic nie zrobili o kradzież ( tak wyglądałaby sytuacja jeżeli użyć by twojego toku rozumowania). Jeżeli włoch Italiano ma mózg i z niego korzystać potrafi to logiczne, że albo ruszy za złodziejem, albo naśle na niego policje. Teraz uważaj, zastanów się i zauważ, że jednak piernik nic do wiatraka niema. To że kiedyś Niemcy mieli wojnę z całym światem nie sprawia tego, że Niemcy cały czas będą mieli wojnę. Dlaczego młodsze pokolenie ma odpowiadać za coś czego nie zrobili? No cóż widzę, iż ludzie są "mądrzy", gdyż znają historię, a nie wiedzą co to logiczne myślenie. 

Opublikowano

czyli mozna juz clienta pobierac tego co jest na stronie?

Opublikowano

cóż szczerze to jestem trochę zawiedziony, max lvl na starcie, eq pocztą full 24 wybonowane razem z biżu, czyli nic nowego. Patrząc że serwer jest pusty, oczywiście jest nowy więc normalne, że jest pusty, ale nie wydaje mi się by sytuacja miała się jakoś zmienić. Lepiej sobie pograć na Vendecie, gdzie jest sporo ludu, a eq i biżu też już gotowe. Lepiej było dać normalne expienie od 0 powoli dla przyjemności to ludzie by grali, serwerów pvp jest za dużo teraz. Co do serwera to kopia E4story i to dosłowna z mobkami oraz z itemami 42lvl, nawet mapa doka 90 taka sama, bo pusta :D KOPIUJ WKLEJ  :D

Opublikowano

cóż szczerze to jestem trochę zawiedziony, max lvl na starcie, eq pocztą full 24 wybonowane razem z biżu, czyli nic nowego. Patrząc że serwer jest pusty, oczywiście jest nowy więc normalne, że jest pusty, ale nie wydaje mi się by sytuacja miała się jakoś zmienić. Lepiej sobie pograć na Vendecie, gdzie jest sporo ludu, a eq i biżu też już gotowe. Lepiej było dać normalne expienie od 0 powoli dla przyjemności to ludzie by grali, serwerów pvp jest za dużo teraz. Co do serwera to kopia E4story i to dosłowna z mobkami oraz z itemami 42lvl, nawet mapa doka 90 taka sama, bo pusta :D KOPIUJ WKLEJ   :D

Pragne sie wypowiedziec, zaraz beda hejty. Te pliki co tutaj sa znajdziesz na epvp badz w internecie.. Konto jakims cudem przez rejestracje zrobilem, pobralem moze byc serwer jedyny minus pustki. ;)

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie , tylko że mało ludu , na valo jedną osobę widziałem narazie ;x

Opublikowano

serwer fajny tylko postacie dalej migruja miedzy kontami xD

Opublikowano

Nie migruja, jak masz potwierdzone konto :)

cóż szczerze to jestem trochę zawiedziony, max lvl na starcie, eq pocztą full 24 wybonowane razem z biżu, czyli nic nowego. Patrząc że serwer jest pusty, oczywiście jest nowy więc normalne, że jest pusty, ale nie wydaje mi się by sytuacja miała się jakoś zmienić. Lepiej sobie pograć na Vendecie, gdzie jest sporo ludu, a eq i biżu też już gotowe. Lepiej było dać normalne expienie od 0 powoli dla przyjemności to ludzie by grali, serwerów pvp jest za dużo teraz. Co do serwera to kopia E4story i to dosłowna z mobkami oraz z itemami 42lvl, nawet mapa doka 90 taka sama, bo pusta  :D KOPIUJ WKLEJ   :D

To tak... Jest server Od 0.... rejestracja : http://176.122.227.61/rejestracja/   Klient ten sam, nazwa Epic story on 4story. Nie gra nikt, bo nikomu sie niechce expic. Zrobilismy server HARD ,all chca Easy, zrobilismy Easy, all chca HARD Pier***** mozna z wami dostac, ale wszystkim sie nie gogodzi ;c Macie 2 i nie trujcie xD Co do kopiuj wklej to Damian pracowal z glossym.. . Sa pododawane nowe NPC i debugi, nie ma tutaj kopiuj wklej... Mamy jedne pliki od roku i je edytujemy... Zeby dodac itemy do NPC potrzeba 2godzin pracy, wiec docencie to... Tutaj nie da sie zrobic ctr c ctrl v...  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...