Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze dziwaczne zwyczaje

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Tak ostatnio sie zastanawiałem nad tym czy tylko ja mam takie dziwne zwyczaje i okazało się, że moi kumple miewają podobne :P

Chciałbym zobaczyć jak u was z tym jest, jeśli wam to nie przeszkadza to pochwalcie się :)

U mnie to wyglada tak:

*Zawsze jak się golę lub coś robię przy umywalce musze do niej pluć

*Jak idę się myć albo defekowac nie ma opcji, ze zapomnę o telefonie i muzyce

*śpiewam pod prysznicem :P:P:P:P

*nie wiem czemu ale nie lubie ścielić łóżka dlatego zazwyczaj spie jak menel pod kocem

*większy hajs trzymam w słoiku a w portfelu mam tylko tyle by sie najebac

Jak mi jeszcze coś wpadnie do głowy czego nie napisałem to dam edita :)

P.S

Pisałem ten temat z tel. Więc nie wygląda on estetycznie, przy najbliższym logowaniu na forum z PC zrobie coś z tym.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

może to nie zwyczaj ale ja mam dziwne odruchy. przykład - siedzę przy komputerze i muszę np poruszać nogą bo nie wytrzymam :D

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

może to nie zwyczaj ale ja mam dziwne odruchy. przykład - siedzę przy komputerze i muszę np poruszać nogą bo nie wytrzymam :D

hahahaha ja mam podobie ale pocieram stope o stope :D
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

W nocy zanim pójdę do łóżka lubię zapalić papierosa a potem założyć słuchawki i słuchać muzyki. Taki rytuał przed zaśnięciem.

Często spoglądam na zegarek kiedy na coś długo czekam.

f.png

Opublikowano

Zanim ściągnę wiadro, zaczynam oddychać tylko przez nos.

Na praktykach, jak siedzę to szybko tupię nogą przez cały czas.

Zasypiam z słuchawkami na uszach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Lubię fapać np. w samochodzie, który jest w centrum, w pokoju, gdy jest np. mój brat, nie wiem czemu. (ale serio, to nie spam!!!!!)

Polecam udać się do psychologa, bo od tego się zaczyna -___-

*Jak siedze przy biurku to praktycznie zawsze poruszam szybko nogą :/

*Co pięć godzin ładuję telefon, bo korzystam z niego 15 godzin na dobę

*Zasypiam ze słuchawkami na uszach.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Internety, tutaj tak trudno o powagę  ^_^

Gdy siedzę przy komputerze zawsze kręcę kosmyk włosów na palcu ._.

Bywalec
Opublikowano

Rzucam często przedmiotami, które trzymam w rękach, np. telefonem, jedzeniem, szklanką itp. 

Np. ostatnio pod galerią słuchałem muzyki trzymając telefon w rękach, i nagle nim rzuciłem <dobrze,e że w nikogo nie uderzył>.

Opublikowano

Jak rucham małe dzieci to ciągnę je za uszy

Rzucam często przedmiotami, które trzymam w rękach, np. telefonem, jedzeniem, szklanką itp.

Np. ostatnio pod galerią słuchałem muzyki trzymając telefon w rękach, i nagle nim rzuciłem .

Lubię fapać np. w samochodzie, który jest w centrum, w pokoju, gdy jest np. mój brat, nie wiem czemu. (ale serio, to nie spam!!!!!)

haha funny !

jednak potwierdza sie to co ludzie mówia o tym forum: wiekszość użytkowników to dzieci :)

*czesto wacham mojego kota ( koty ładnie pachną)

*potrafie podczas jednej kąpieli myc 3,4 razy włosy :/

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

siedzę przed kompem to trzymam nogi na krześle, nie potrafię inaczej ;p

i mam taki czasem dziwny odruch głowy, siedzę siedzę i j*b obrót głowy w lewą stronę (nie potrafię tego opanować :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...