Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze dziwaczne zwyczaje

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie ogole to nastapnego dnia mam taki bezwarunkowy odruch, ze co jakis czas sie glaszcze po szyji 

lubie ten szorstki "dotyk" :D

Opublikowano

"łamie" sobie kości palców, tak strzelam, mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. 

Byłem ostatnio na plaży, skóra mi schodziła, zawsze gdy mam podobną sytuacje zdrapuje ją po kawałku, nie potrafię się od tego oderwać

XrgAYyk.png

Opublikowano

siedzę przed kompem to trzymam nogi na krześle, nie potrafię inaczej ;p

i mam taki czasem dziwny odruch głowy, siedzę siedzę i j*b obrót głowy w lewą stronę (nie potrafię tego opanować :D)

O właśnie ! Już od kilku lat jak sie budzę to pierwsze co robie to strzelam palcami, karkiem i plecami <brr>

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

nogi na krześle też często mam, ale po pewnym czasie zaczynają boleć, więc kładę je na podłoge.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Gdy myję ręcę, jestem w toalecie - nie mogę się powstrzymać by napluć (nie lubię tego ;/).

Gdy jestem głodny - zaczynam jeść bez opamiętania (20-30 kanapek i nie, nie jestem gruby).

@Edit

Co pare godzin strzelam z karku,palców i kręgosłupa - lubię to.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Strzelam wszystkim czym mogę strzelać

Jak nie ruszam palcami u stóp to dziwnie się czuję

wpierdalam kozy z nosa

wycieram pot ręką i potem to wącham

grzebię palcem w dupie i potem to wącham

zjadam skórkę z palców u stóp

Opublikowano

Wchodzę w takie różne tematy w pogaduszkach i mam mdłości, sam nie wiem czemu...

Opublikowano

Dobra tamto to troll. Tak serio to:

Strzelam z kości, nie mogę zasnąć bez jaska pod głową, który zawsze rano jest dwa metry obok... I gdy leze to lubię mieć kołdrę miedzy nogami..

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

1. Strzelam palcami, karkiem.

2. Jak idę zrobić zrzut to biorę ze sobą gazetę, coś do poczytania lub krzyżówkę.  ^_^

3. Jak oglądam mecz drużyny/reprezentacji której kibicuję to obgryzam paznokcie.

4. Czasami jak zamykam drzwi od domu to o tym nie myślę i po 15 sekundach już nie pamiętam, więc się wracam. Wkurwia mnie to. -.-

5. Jak używam słomki to zawsze ją gryzę.  ;)

Opublikowano

Strzelam palcami

Gdy gram w cs i widzę, że ktoś nie wie co ma zrobić mówię mu dostanie co powinien zrobić

Siedzę do późna na kompie 

Kiedy gram z obcokrajowcami co drugie słowo mówię kebab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...