Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EASY GOLD - ONLY KATARINA - OD GOLDA DO PLATYNY

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Katarina to kontry na nią nie istnieja, zdarzały się gry że wygrywałem na Lb (jeszcze z uciszeniem). Ludzie biorą takie champy bo, albo team im każę ale po prostu ta TRZEBA a nic nimi grać nie umieją :3 Powodzenia ;]

@Teashi Tak, katarina ma kontry ale w early. Na tankowate postacie ma przerąbane a w late się rozpływają.

Grając tym stylem nie wyjdziesz wyżej niż gold,

@JustDiego Tak, pożyjemy zobaczymy :)

Dziwnie się budujesz. Skoro burstujesz bardzo, ale to bardzo enemy mida bez DFG na pierwszy item, to w enemy masz samych noobów :v

@Upss Nie buduje się dziwnie po prostu mam SWÓJ build WYMYŚLONY - nie z mobafire.

DFG aktualnie nie buduje bo enemy mnie feeduje, ponieważ cały czas roamuje a jak przychodze na linie no to enemy mida rozwalam, i wygrywam ;P Na wyższym poziomie kupie DFG ale aktualnie nie.

Dorzucam 2 gry 

Co do rage'u w 10 grze no to troche się wkuzwiłem bo nie potrafiłem wygrać gry.. W champion select mi zbanowali katarine, a dokładnie viktor, w early 1/7 kha zix a caitlyn w late powiedziała, że nas nie lubi i będzie pushować do końca gry. Gdzie tu sens? o.O

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpimpSAVAGE Już pisałem że każdy użytkownik który ma w nicku "pimp" nie może pisać w tym temacie, uszanuj to.

Od 21.07 będę dodawać już dużo więcej ss'ów, będe mieć czas żeby grać :)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpimpSAVAGE Już pisałem że każdy użytkownik który ma w nicku "pimp" nie może pisać w tym temacie, uszanuj to.

wszystko ode mnie ściągasz ;)

Kata łatwa kontra , poza golda nią nie wyjdzesz.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

@johny. Co od Ciebie ściągam? Po prostu nie cierpię tego typa, 0 kultury i wyzywanie + wulgaryzmy co drugie słowo. Poza tym w temacie pisze : EASY GOLD - od golda do platyny only katarina. Gdy w platynie będzie dużo większy poziom, zmienie maina. Ale raczej nie.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@pimpSAVAGE Już pisałem że każdy użytkownik który ma w nicku "pimp" nie może pisać w tym temacie, uszanuj to.

wypierdalaj cebulaku bedziesz mi tu pierdolil noł nejmie

///dostał już perma..

Opublikowano

@Upss
@MateuszKerlin

Dobra, skoro takie DFG jest OP to chyba się skusze. Tylko powiedzcie, co zmienić w tym buildzie / o ile coś w ogóle zmienić.

Przeciwko AD:

1.Sorce

2.Zhonya

3.DFG

4.Rabadon

5.Liandry

6.Void Staff

Przeciwko AP:

1.Sorce

2.Berło

3.DFG

4.Rabadon

5.Void

6.Zhonya/liandry

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@panieros2 po prostu zobaczysz, że na Platynę to nie jest champ. Nie da sobie rady.

999741405786817157384.png

Diament 4, pozdrawiam

//Co do tematu

nigdy nie rób maseczki to po prostu nie działa,

katarina aby była użyteczna potrzebuje resetów

o co trudno w early/mid game dlatego dfg to dużo lepszy wybór.

bulid; buty + 4 potki - dfg - rabadon/hourglass - hourglass/rabadon - ga/pałka analna - pałka analna/ga

wpakuj tam jeszcze m.pen butki gdzieś,

bulid zależy od tego przeciwko komu grasz i twoich statów.

gl ; )

//btw dobra katarina to nie taka która strzeli 10 pentakilli,

to taka która nie złoży sie 10 razy na lajnie vs malzahar/lulu/fizz etc etc.

Opublikowano

@panieros2 po prostu zobaczysz, że na Platynę to nie jest champ. Nie da sobie rady.

@Johny na platynę nie champ? na platynie poziom jest podobny do golda, w diamencie będzie ciężko ale w platynie ? wyboostowane konta itp.

No nie a co platyna to jest poziom bogów xD? Tam grają takie drewna że przez 1,5 sekund Ci ulta nie wyłaczą. 

@TigerXMetin też tak myśle..

Dostałem bana do jutra (21.07.14) za AFK, dostałem DC w decydującym meczu w serii ale i tak jak wróciłem to pogrom i win. Od jutra dużo więcej ss'ów ( może nawet 8 dziennie )

Od jutra będę używać nowego buildu.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

A z drugiej strony to nie jest takie łatwe jak by się wydawało bo katarina skacze i przez 0,5 sekund nikt nie wie gdzie jest przez kolejne 0,5 sekund drewniaki się skapną że mogą Ci wyłaczyć ulta przez kolejne 0,5 leci CC czy coś a też sprawa jest utrudniona gdy Katarina złożyła Banshee :) Oczywiście to wszystko czystko teoretycznie ;p

Opublikowano

Refresh
Dorzucam wam 14 gier. Odrazu mówię że katarina w jungli lub na supporcie była grana dla trolla for fun ;) Więc bez hejtów C: 
Seria do golda 3 przegrana, już brakuję 2 LP tylko żeby zdobyć kolejną

xvez_eune_55_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...