Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EASY GOLD - ONLY KATARINA - OD GOLDA DO PLATYNY

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, jak możecie zauważyć po nazwie tematu, będę tu wrzucać ss'y z mojej drogi od golda do platyny ( postaram się tylko kata ) oczywiście jak będzie zbanowana to kimś innym ;) 
Nie mam bola - po prostu ten gold taki easy katarinką :) Mainuję ją.

Pierwsza gra : 

2rKqXV6.gif

Druga gra :

nQyKHGQ.gif

Trzecia gra : 

jtO0LjF.gif

Czwarta gra : 

Yr7CBWQ.gif

Piąta gra : 

bFZRH51.gif

Szósta gra : 

9aX9CUs.gif

Siódma gra :

Xp04MRA.gif

Ósma gra :

mHdwVfv.gif

Dziewiąta gra : 

EvpBCSP.gif

Dziesiąta gra : 

jDljh4j.gif

Jedenasta gra : 

W36hq7Y.gif

Dwunasta gra : 

AT0WU5o.gif

Trzynasta gra : 

lRmawVj.gif

Czternasta gra : 

299401406026577292688.jpg

Piętnasta gra + bonus : 

FcrriSX.gif

FrNGPLT.gif

Szesnasta gra : 

7GtnDK0.gif

Siedemnasta gra : 

KLVmLMH.gif

Osiemnasta gra : 

OocKtIP.gif

Dziewiętnasta gra + bonus : 

4oa2oZq.gif

746771406030132292688.jpg

Dwudziesta gra :

234381406030827292688.png

Dwudziesta pierwsza gra :

399051406030827292688.png

Dwudziesta druga gra :

267051406030997292688.jpg

Dwudziesta trzecia gra :

233591406030998292688.png

Dwudziesta czwarta gra :

799361406030998292688.png

Dwudziesta piąta gra :

237081406030998292688.jpg

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@Silver™ Nie uważam dfg za potrzebny item ponieważ gdy wbijam w teamfighta i tak przeciwnicy składają się na ulta. Maska dobrze sie stakuję z ultem tak więc :) A te drugie " gówno " było dlatego że grałem na AP na lini + mieli 3 ap w enemy ;)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

87 CS w 30 min, chlopie opanuj sie, nie farm tyle

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

troche chujowe mmr, powo

Mhm, zgadza się - jesteś bardzo spostrzegawczy :)

87 CS w 30 min, chlopie opanuj sie, nie farm tyle

Mam taktyke na mecze dzięki której wygrywam, jak można zauważyć - farmienie na lini i nic nie robienie jest nie dla mnie ;)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

dobra taktyka, jebac farme tylko kille! wyproboje w challengerze na turkach

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

czyli zostawias zenemy miderowi mida zeby puszowal a ty biegasz jakd ebil po jungli?

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpimpLUJ Nie. Pushuje lane i roamuje, pomagam linią, zdobywam im i sobie kille przychodze na mida, niszcze enemy - jeszcze bardziej się feeduje = easy win. W goldzie nie wiedzą co to wardy tak więc:) Mógłbym siedzieć na linii i farmić a bot i top by przegrał do inhibitora, i byłby lose.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Gratuluję:)

Nie wiedziałam, że ktokolwiek jeszcze gra Katą w dywizji wyższej niż silver.

Również ją mainowałam. Do czasu, kiedy kontrowało ją wszystko, co na mida stworzone.

_lol_signature_series__justicar_syndra_b
EU Nordic&East

Midlaner/Marksman
Actually got a little break

Opublikowano

@xRoksana Dzięki, dla mnie kontry - nie istnieją. Ponieważ nawet na diane, potrafię wygrać lane i pocarrować grę. A poza tym, tą katariną do diamentu + chcę wyjść oraz do topki na lolskill. ;) Jakbyś miał jakieś porady do buildu lub czegoś innego to pw, bo widze że pisałeś ze ją mainowałeś

Ps. Dorzucam 2 nowe gry.

Poza tym, każdy użytkownik który ma w nicku "pimp" ma zakaz pisania w tym temacie.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

@xRoksana Dzięki, dla mnie kontry - nie istnieją. Ponieważ nawet na diane, potrafię wygrać lane i pocarrować grę. A poza tym, tą katariną do diamentu + chcę wyjść oraz do topki na lolskill. ;) Jakbyś miał jakieś porady do buildu lub czegoś innego to pw, bo widze że pisałeś ze ją mainowałeś

Ps. Dorzucam 2 nowe gry.

Poza tym, każdy użytkownik który ma w nicku "pimp" ma zakaz pisania w tym temacie.

Co do farmy, nie wiem jak Ty masz jej tak mało. Przecież ona może całą fale szybko, ładnie wyczyścić. Q+W magów nie ma a melee dobijasz. Farma naprawdę pomaga, powiedzmy masz takie statystyki. Ktoś bez nich mógłby mieć nawet więcej kasy niż Ty jeśli trzyma poziom.

Rush maski też był niepotrzebny, można było zrobić DFG żeby szybko zabijać przeciwnego carry.  W 4 grze to można się pośmiać lecz kolega 15lvl ma 100  a zaczął dopiero co grać.

Powiem szczerze, że wolałbym mieć 0/1/0 i 350 cs w 30 minucie niż 80 i te 20 killi ;d.

Mam nadzieje, że robicie smoki bo dają golda też :).

brakuje mi void staffa  w grach.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Gratuluję :)

Nie wiedziałam, że ktokolwiek jeszcze gra Katą w dywizji wyższej niż silver.

Również ją mainowałam. Do czasu, kiedy kontrowało ją wszystko, co na mida stworzone.

Oj grają, grają...

Sam jestem w gold 2 i jak gram z platynami, to nawet tu można jeszcze spotkać kogoś grającego Katariną, przecież to OP champion, wystarczy się tylko dobrze wbić.

Opublikowano

@morness Co do farmy - Mam jej mało gdyż mnie na lini nie ma tylko roamuje - pomagam innym itp. Gdy mam okazję gdy nikt nie potrzebuję pomocy, to farmie. Ale to jest gold, wieża zniszczona w 10 minucie, to ja mam zamiast im babysitować linie żeby coś robili pózniej to farmić? solo teamfightu nie wygram. Jakbyś ze mną zagrał mecza to byś widział :>

Rush maski dla mnie to podstawa gdyż mam lepszy poke i ult + maska w 3 osoby. DFG można zrobić, ale powiedz mi - po co? jak ja i tak składam na combo przeciwnych ADC bo do 20 minuty już mam 10 killi. W czwartej grze roamowałem 90% gry. Byłem przy 30 z 44 killi + patrz na bota który sobie nie radził w early (0/3 lucian)
A co do void staffa - składam go na ostatni item, jako iż jestem katą zabijam przeciwnych carry a tanki też się składają. Dopiero w mid/late kupuje void staffa ale niestety już do late nie dochodzi;)

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Do diamentu + i topki na lolskillu chcesz tą katarina wyjść? Ty chyba masz swój świat gościu.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Co do Katarina to kontry na nią nie istnieja, zdarzały się gry że wygrywałem na Lb (jeszcze z uciszeniem). Ludzie biorą takie champy bo, albo team im każę ale po prostu ta TRZEBA a nic nimi grać nie umieją :3 Powodzenia ;]

Shengoto pedau.

Opublikowano

Dziwnie się budujesz. Skoro burstujesz bardzo, ale to bardzo enemy mida bez DFG na pierwszy item, to w enemy masz samych noobów :v

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...