Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting wybrać?

Sledziu93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Net-speak to najgorsze co moze byc, znam wlasciciela tej firmy a sama ich strona jest taka dobra ze ostatnio zalogowalem sie na konto administratora i nadalem sobie 3mln zl ....

Na dodatek zaczelem usuwac konta wszystkich uzytkownikow i po telefonach wlasciciela tej firmy z grozbami moglem sie smiac gry opowiadal ze jest bardzo bogatym czlowiekiem a taka prawda ze 16 letni chlopak praawie tu zyciowe zrodlo dochodów zniszczyl.

Gdyby dodawac inne srawy takie jak brak mozliwosci zrobiwnia sobie bota do ts3 na vps z netspeaka poniewaz grozi to zablokowaniem maszyny z racji takiej ze nie mamy prawa miec tego bota a jak juz to mozemy go sobie kupic w ich panelu :)

Polecam HosTeam.

Opublikowano

Wujek Blacha a jeśli chodzi o możliwości hosteam jak tam z netbotem i botem muzycznym da radę zrobić to wszystko na jednej maszynie?

In your dream.

Opublikowano

A czemu nie, DA SIĘ ?. NetBot to JTS3ServerMod a co do music bota możesz kupić sobie licencje za 10zł z ts3musicbot.net lub zrobić bota przy pomocy poradnika z tego forum. Ale maszyna musi być w miarę dobra

GaduGadu: 42834379

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pomoc techniczną to zdecydowanie hosteam , są tam na pewno ludzie na poziomie którzy maszyny ogarniają nie od dziś. Net-speak trochę idzie na łatwiznę i nie mają tak bogatego supportu chodź na chwilę obecną utrzymuję u nich serwer i nie jest aż tak źle.

Opublikowano

Nie lepiej kupić vps za niecałe 10zł na ovh.pl? Możesz tam dać nawet 512 slotów jak masz licencje :)

Opublikowano

Hosteam jest najlepszym hostingiem jeśli chodzi o foltrowanie ataków. Net-speak tez nikt nie złoży bo mają dedyki z hosteam lecz na hosteam ip zmienic mozna gdy bl będzie z naszej winy. Najlepiej na hosteam weź.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Net-speak to najgorsze co moze byc, znam wlasciciela tej firmy a sama ich strona jest taka dobra ze ostatnio zalogowalem sie na konto administratora i nadalem sobie 3mln zl ....

Na dodatek zaczelem usuwac konta wszystkich uzytkownikow i po telefonach wlasciciela tej firmy z grozbami moglem sie smiac gry opowiadal ze jest bardzo bogatym czlowiekiem a taka prawda ze 16 letni chlopak praawie tu zyciowe zrodlo dochodów zniszczyl.

Gdyby dodawac inne srawy takie jak brak mozliwosci zrobiwnia sobie bota do ts3 na vps z netspeaka poniewaz grozi to zablokowaniem maszyny z racji takiej ze nie mamy prawa miec tego bota a jak juz to mozemy go sobie kupic w ich panelu :)

Polecam HosTeam.

Szczerze to jebłem jak to przeczytałem, kolejne kłamstwo ze strony tego użytkownika ;) wrzuciłbym rozmowe na gg, gdyby mi zależało żeby Cię zniszczyć ;) masz 16 lat, uważasz się za wielkiego znawce a tak na prawde podpierdalasz tylko to co możliwe. ''zalogowałem się na panel administratora'' a z tego co mi mówiłeś to net-speak zablokował Cię że nie wejdziesz na ich serwery oraz strone www - to są twoje słowa ziomek ;) podpierdoliłeś pare domen, jedną mi, chociaż nie była dużo warta. Dalej... Co Ty pierdolisz o blokadzie maszyny gdy postawimy swojego bota? Chłopie Ty masz najebane w głowie? Ich music bot jest do wykupienia gdy nie potrafimy zrobic swojego i to jest ich usługa, no proste jak pierdolenie. Po 2, na panelu administratora nie ma takiej opcji jak usuwanie kont użytkowników jak Ty to piszesz. Serio nie wiesz co Ty gadasz, jest jeden panel, który może usuwać konta innych, do którego nikt praktycznie nie ma dostępu. ''znam wlaściciela'' to również mi mówiłeś, tylko szkoda, że ''mieszka 100m od Ciebie'' i ma 16 lat jak Ty to mówiłeś. Sory, ale założyciele mają grubo ponad 20 lat. Nie masz zielonego pojęcia o tym co mówisz. Kolejna żałosna informacja z Twojej strony: opowiadał że jest bardzo bogaty, no k***a sory, ale tym rozjebałeś system. Nikt nie jest tak pojebany żeby mówić o swoich zarobkach czy jest bogaty czy nie, c**j Cie to powinno interesować, może jest przeciwieństwem Ciebie, zero szacunku do innych, 2 metry wzrostu, łysa bania i ryj jak 6:30. Nie toleruje Cie typie ;) 

PS: Mieszkasz w Kaliszu, szkoda, że Administrator net-speak mieszka w Poznaniu, Bydgoszczy oraz w woj. Mazowieckim, Ty z Kalisza masz do nich 100m ;)

ddasd 

Opublikowano

Szczerze to jebłem jak to przeczytałem, kolejne kłamstwo ze strony tego użytkownika ;) wrzuciłbym rozmowe na gg, gdyby mi zależało żeby Cię zniszczyć ;) masz 16 lat, uważasz się za wielkiego znawce a tak na prawde podpierdalasz tylko to co możliwe. ''zalogowałem się na panel administratora'' a z tego co mi mówiłeś to net-speak zablokował Cię że nie wejdziesz na ich serwery oraz strone www - to są twoje słowa ziomek ;) podpierdoliłeś pare domen, jedną mi, chociaż nie była dużo warta. Dalej... Co Ty pierdolisz o blokadzie maszyny gdy postawimy swojego bota? Chłopie Ty masz najebane w głowie? Ich music bot jest do wykupienia gdy nie potrafimy zrobic swojego i to jest ich usługa, no proste jak pierdolenie. Po 2, na panelu administratora nie ma takiej opcji jak usuwanie kont użytkowników jak Ty to piszesz. Serio nie wiesz co Ty gadasz, jest jeden panel, który może usuwać konta innych, do którego nikt praktycznie nie ma dostępu. ''znam wlaściciela'' to również mi mówiłeś, tylko szkoda, że ''mieszka 100m od Ciebie'' i ma 16 lat jak Ty to mówiłeś. Sory, ale założyciele mają grubo ponad 20 lat. Nie masz zielonego pojęcia o tym co mówisz. Kolejna żałosna informacja z Twojej strony: opowiadał że jest bardzo bogaty, no k***a sory, ale tym rozjebałeś system. Nikt nie jest tak pojebany żeby mówić o swoich zarobkach czy jest bogaty czy nie, c**j Cie to powinno interesować, może jest przeciwieństwem Ciebie, zero szacunku do innych, 2 metry wzrostu, łysa bania i ryj jak 6:30. Nie toleruje Cie typie ;) 

PS: Mieszkasz w Kaliszu, szkoda, że Administrator net-speak mieszka w Poznaniu, Bydgoszczy oraz w woj. Mazowieckim, Ty z Kalisza masz do nich 100m ;)

Po 1. Jako ze pies do pana powienien czuc respekt wiec grzeczniej.

Po 2. Skoro masz gowniane pojecie na temat TS3 oraz firm hostingowych to na **** sie udzielasz ?

Po 3. Jestem z Kościana rudy prawiczku.

Po 4. Na temat pana Mariusza G. (wlasciciel net-speak) zamieszklaym w Olesnie sie wypowiadac nie bede bo szkoda slow a jesli chcesz jego ne tel to daj znac chetnie udostepnie.

Po 5. Ty technikiem TS3 ? tak wgl to wiesz jak sie na serwer wchodzi i kanały robi ?

Po 6. Kto tutaj okradl ten okradl kiedy slyszalem twoje slowa "ja oplace maszyne" i wyszlo na to ze musialem wykladac pieniadze za ciebie poniewaz nie mogles oplacic serwera bo cie nie bylo stac.. i tutaj moja prosba a mienowicie nie chwytaj sie za prokekty ktorych sam nie mozesz oplacac.

7. Na maszynach Net-Speak zostalem zablokowany po calej akcji.

To tyle i jesli nastepnym razem jak cos napiszesz to rob to rzetelnie gnido mała, a na odp nie odpisuje.

Opublikowano

Po 1. Jako ze pies do pana powienien czuc respekt wiec grzeczniej.

Po 2. Skoro masz gowniane pojecie na temat TS3 oraz firm hostingowych to na **** sie udzielasz ?

Po 3. Jestem z Kościana rudy prawiczku.

Po 4. Na temat pana Mariusza G. (wlasciciel net-speak) zamieszklaym w Olesnie sie wypowiadac nie bede bo szkoda slow a jesli chcesz jego ne tel to daj znac chetnie udostepnie.

Po 5. Ty technikiem TS3 ? tak wgl to wiesz jak sie na serwer wchodzi i kanały robi ?

Po 6. Kto tutaj okradl ten okradl kiedy slyszalem twoje slowa "ja oplace maszyne" i wyszlo na to ze musialem wykladac pieniadze za ciebie poniewaz nie mogles oplacic serwera bo cie nie bylo stac.. i tutaj moja prosba a mienowicie nie chwytaj sie za prokekty ktorych sam nie mozesz oplacac.

7. Na maszynach Net-Speak zostalem zablokowany po calej akcji.

To tyle i jesli nastepnym razem jak cos napiszesz to rob to rzetelnie gnido mała.

Do starszej osoby mówisz jako ''gnido mała''. Widze intelekt na poziomie konia ewentualnie domowej myszy ;) 

Mówisz, że nie znam się na ts? Haha, mówisz tylko tak, bo popisywałeś się przede mną i przed moimi znajomymi że masz boty i potrafisz tak bardzo dużo ;) okradłem cie? Przypomne co mówiłeś ''jak będziesz miał siano to opłacimy'' miałem, napisałem nawet na gg, po czym wszedłem na serwer i po 2 dniach współpracy jak Ty to nazwałeś zabrałeś mi domene oraz wszelkie prawa na serwerze ;) jeżeli miesiąc w twoich słowach oznacza 2 dni współpracy to na prawde ale Ty powineneś jebnąć się w ten pusty rudy łeb i wymienić jedną pół kule mózgu żeby coś tam zaczęło funkcjonować. Na maszynach zostałeś zablokowany, hmmm jak by Ci to powiedzieć, szkoda, że widziałem Twoją osobe na serwerze, na którym jest postawiony vps na net-speak, może nie pamiętasz ale ktoś pisał Ci żebyś wszedł na chwile na xxxxx.pl jako domene (wykupiłem chwilową) i po kilku dniach po całej akcji napisałem do Ciebie żebyś wszedł, był to najtańszy vps jaki jest możliwy do wykupienia na net-speak'u i co, jakoś wszedłeś po czym wyszedłeś bo serwer był pusty, mam nawet ss gdzieś na kompie to Ci chętnie go pokaże ;) gdyby taka akcja jaką Ty sobie wymysliłeś na swoim przeterminowany mózgu się wydarzyła na prawde to net-speak nie stałby bezczynnie i konta, które ''USUNĄŁEŚ'' (co jest k***a śmieszne hahah :D) na pewno w jakiś sposób by przywrócili a mnóstwo osób, którym to usunąłeś zaczęłyby wypisywać do administarcji lub w opiniach. Chłopczyku z 2 metrowym wzrostem, łysą głową i dresach w kroczu, ręką chudszą od palcu u nóg, uważających się za internetowe gówno myślące, że to jest Twoja przyszłość i zarobek, współczuje rodzinie, że zyją w przekonaniu, że ich młodsza pociecha nigdy nie ujrzy światła dziennego.

ddasd 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...