Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kebabiarze

kashaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lolu to cieniasy, jajmocniejsi oni są w Silkroad tam nie mają sobie równych potrafią cały itemmail wykupić :D

Opublikowano

ludzie to ni e ot o chodzi zagralem tam wczoraj 4 ranki 3 przegrałem z czego w 3 z 4 kerowałem ale jungler był konrketnym debilem a adc mial 40 cs w 30 minucie i brak komunikacji tez boli djud

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

w korei gra sie teraz lb supp

lb support zawsze można było grać.
Opublikowano

ludzie to ni e ot o chodzi zagralem tam wczoraj 4 ranki 3 przegrałem z czego w 3 z 4 kerowałem ale jungler był konrketnym debilem a adc mial 40 cs w 30 minucie i brak komunikacji tez boli djud

Właśnie o tym mówie, oni myślą że jak mają bronze na eune to automatycznie dostaną tam platyne -,-

Opublikowano

Mam problem, chciałem się przenieść na drugim koncie i wyskakuje mi taki błąd

Ktoś odpowie na moje pytanie?

Opublikowano

Ktoś odpowie na moje pytanie?

tak, support odpowie

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Okej zadziałało. Gra ktoś u tych turków? Jak tak to na PW podajcie nicki to razem pogramy.

@Edit

Już meczysko zagrane. Może i mam ten 15 lvl ale to była masakra. Adc w 30 minucie 31 farmy, xin wpychał się na mida, po prostu masakra.

post-1138434-0-48104700-1405419405_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...