Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kebabiarze

kashaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo czy turki to dobrzy gracze?

mowie o tureckim serwerku, jak oceniacie poziom

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

skoro Polska to nooby, to oni pewnie też nooby, bo niedaleko do nas mają ;d 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Podobno jeszcze słabsi od Nas, nie znają pojęć Lola, farmić nie potrafią, ale są pewnie wyjątki.  xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ujmę to tak, ADC w challengerze robi 100 farmy w 20 minucie i nawet nie próbuje unikać skillshotów (czyt. stoi w miejscu) czyli poziom = gówno zmieszane z polactwem

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Podobno jeszcze słabsi od Nas, nie znają pojęć Lola, farmić nie potrafią, ale są pewnie wyjątki. xD

Taka ciekawostka 10/40 (czyli 25%) graczy w EU LCS to Polacy.

@Topic Jak na EU NE jesteś Gold+, to tam będziesz kosił wszystkich.

Opublikowano

Słabiaki jakich mało. Ale nie zdziw się jak na wyjątek trafisz, bo łatwo Ci wtedy nie będzie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak wiec uwaga ogloszenie, jezeli ktos z diamentu na east ma ochote na nagrody za challengera to zapraszam na serwer Turcja :D

- AD Stoja w miejscu na lini i autoatakuja creepy (200 LP Challenger)

- Gragas (800 LP) nie trafia zadnym ultem, nie potrafi farmic na linii, mechanika gówno 8

- Ryze ( 500 LP challenger ) lata po mapie z pelna mana, zapierdala mi kazde blue, tlumacze mu ze jestem xerathem i musze poke'owac on napisal "u hav 2 kills noob and me used tp me blue"

Oczywiscie easy win, 1vs9

7394314053730311159493.jpg

ogolnie na turkach nikt nie gra zespolowo, kazdy lata 2v5 po jungli przeciwnika, Challenger I Turcja = Gold East.

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Opublikowano

Tylko u turków tak jest? xD

pewnie ruski to samo

Opublikowano

Jak z pingiem w Turcji?

ten samo co na east

Opublikowano

ten samo co na east

Ten samo tzn. ile? :D

A u ruskich jak z pingiem jest?

A da się tak zrobić, żeby sie przenieść tam, wbić co sie chce, i wrócić z powrotem na EUNE? xD

Opublikowano

Ten samo tzn. ile? :D

A u ruskich jak z pingiem jest?

A da się tak zrobić, żeby sie przenieść tam, wbić co sie chce, i wrócić z powrotem na EUNE? xD

ten sam*. chyba grasz na east to wiesz jaki masz ping.. ja na EUW mialem 30 tu tez mam 30.

i nie nie da sie zrobic czegos takiego, bo po powrocie bedziesz mial ta sama dywizje jaka miales przed przejsciem na turcje.

Opublikowano

Nie porównujcie Rosji do Turcji, W Rosji jak jesteś w goldzie 2+ to ludzie tam grają ogarnięcie :) 

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

1398618349-U250239.png

nic ci to nie da

+1 xD

@ale skoro mówisz że chall 1= gold na eune to ok, tylko chodzi mi o to że w grze będzie 9 noobów więc czasami (jak bedziesz szedł na supp) to raczej nie masz szans wycarrować, co za tym idzie wygrać (a jeśli tak to tylko fartem xD)

Opublikowano

+1 xD

@ale skoro mówisz że chall 1= gold na eune to ok, tylko chodzi mi o to że w grze będzie 9 noobów więc czasami (jak bedziesz szedł na supp) to raczej nie masz szans wycarrować, co za tym idzie wygrać (a jeśli tak to tylko fartem xD)

cassio support, ez.
Opublikowano

Czyli np. jak ktoś jest mentalnym brązem (czyt. nie ja bo mam dopiero 22 lvl i nie gram rankedów) u turków mógłby być w takiej platynie? :D

Opublikowano

Czyli np. jak ktoś jest mentalnym brązem (czyt. nie ja bo mam dopiero 22 lvl i nie gram rankedów) u turków mógłby być w takiej platynie? :D

Nie gram tam ale nie sądze xD

Bez przesady, max. gold xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...