Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co zrobic z tym szamponem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nawalisz szamponu, że pół rodziny umyłoby nim włosy to się nie dziw.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mam długie włosy, nie przechylam głowy w żadną stronę, nie zamykam oczu i nie zdarzyło mi się jeszcze by mi szampon oczy podrażnił. Zatem nie wiem jakim cudem Ty tego dokonujesz. W każdym bądź razie, nie używaj zbyt dużej ilości szamponu. Możesz zamknąć oczy, jak radzą koledzy powyżej, i lekko odchylić głowę do tyłu. Mam nadzieje, że nie przechylasz jej do przodu.. 

Opublikowano

Mam długie włosy, nie przechylam głowy w żadną stronę, nie zamykam oczu i nie zdarzyło mi się jeszcze by mi szampon oczy podrażnił. Zatem nie wiem jakim cudem Ty tego dokonujesz. W każdym bądź razie, nie używaj zbyt dużej ilości szamponu. Możesz zamknąć oczy, jak radzą koledzy powyżej, i lekko odchylić głowę do tyłu. Mam nadzieje, że nie przechylasz jej do przodu.. 

Ja przechylam, mam długie włosy i nigdy szampon nie wleciał mi do oczu ;-;

@topic

Lej mniej szamponu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak naleci Ci do oczow to zalej alkoholem, odrazu przechodzi no chyba ze nie masz to jakims domestosem albo pronto do mycia podlog (serrio)

Opublikowano

Odchyl głowę do tyłu i ruchem kolistym myj głowę w kierunku spłukiwania.

Jak nie to są takie daszki na oczy dla dzieci , możesz sobie zamówić ;)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zniszczyłeś/zniszczyłaś mnie totalnie. Zamykaj oczy, jak trudno Ci zamknąć oczy to poproś kogoś z rodziny by Ci głowę mył (XDDDDDDD) i chowaj sobie oczy rączkami. :)

Opublikowano

Niby czemu nie do przodu? Sam mam długie włosy, od zawsze pochylam głowę do przodu i jakoś nigdy do oczu mi szampon nie wszedł.

graphic.png

Opublikowano

Zawsze biorę głowę do przodu, wtedy woda nie może mi spływać do oczu znając prawo grawitacji, a więc odpowiednio do niego spada w dół przez co moje oczka nadal są wolne od szamponu. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...