Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]50% zysku za plugin na gildie !

małpiszon1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie... !

Przechodzę do rzeczy ! Posiadam serwer 50 slotów na hostingu mineserv. Potrafię pisać skrypty lecz nie biorę się za skrypty powyżej 80 linijek . Pluginów pisać jeszcze nie potrafię ale w pewnym czasie zabiorę się za to . Rzecz w tym że szukam kogoś kto posiada swój autorski plugin na gildie lub potrafiłby go napisać . 

Jak na razie nie jestem przy kasie. Jestem w stanie zaoferować 50% zysków z serwera jeśli ten plugin będzie nie bugujący się i będzie on w stanie utrzymać około 50/80 osób.

Mam 17 lat lecz wiek nie ma tutaj znaczenia jak widzicie nie potrafię skomponować pluginu na gildie ... 

Nie jestem pewien ale pod koniec tego miesiąca otrzymam wypłatę wiec jestem wstanie dopiero wtedy zapłacić za plugin !

Dziękuję za przeczytanie tego posta i myślę że przyniesie to jakiś efekt więcej info na temat serwera,ewentualnej zapłaty na moim skype: srmc.info lub ts którego podasz mi na pw ;)

Pozdrawiam  :P małpiszon1999 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...