Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Dział gry Unturned

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie proponuję dodać dział nowej gry Unturned. Jak ktoś nie kojarzy gry to google wszystko wyjaśni. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy taka podróbka MC to nie wiem. Gry się różnią do siebie :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Nie ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A więc podam kilka ważnych powodów dlaczego ta gra ma mieć swoj dział.

Obecnie na steamie gra w nią od 30tysięcy do nawet 100tysięcy osób.Dużo streamerów gra w tą grę m.in Dakotaz,Lirik itd.,oni natomiast polecają tą grę więc to jest dodatkowe zabezpieczenie że gra ma przed sobą dobrą przyszłość.Kolejny powód jest darmowa - gwarantuje to wiele graczy,ale może i cziterów,ale na to szczeście są też pakiety gold(serwery) Trzeba za taki pakiet zapłacić 5euro i jeśli zhostujecie serwer to do waszego serwera nie mają dostępu osoby bez golda.I do tych którzy mówią że ta gra to "kopia" minikupy(MINKRAFTA),to się bardzo mylą,bo w tej grze nie ma nic podobnego do minecrafta oprócz tego że można ścinać drzewa i rąbać w skały.Ta gra bardziej przypomnia połącznie DayZ+Rust ! A więc polecam dodać ten dział ! To zdecydowanie wesprze polską społenośc tej gry !

//edit Na waszym serwer możecie zbanować czitera lub nawet jakiegoś innego gracza np. za obraze - dodatkowe zabezpieczenie przed cziterami !

Opublikowano

Gra na razie jest we wczesnej becie, jest dużo bugów i nie możecie od niej dużo oczekiwać.

Aktualnie jestem na nie z działem, ale jak gra będzie dalej rozwijana to na pewno będzie dział potrzebny.

Nie nie nie, minecraft wystarczy xD

Gra jak dla mnie bez jakiejkolwiek przyszłości. Jakaś podróba MC? Jestem na nie.

Najpierw w nią zagrajcie potem oceniajcie.

Opublikowano

Nie widzę, aby na forum powstawały tematy związane z tą grą, co oznacza, że niezbyt cieszy się popularnością. Nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie widzę, aby na forum powstawały tematy związane z tą grą, co oznacza, że niezbyt cieszy się popularnością. Nie.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1246008-szukam-ludzi-do-gry-w-unturned/#entry10644234

Opublikowano

Nie kojarzę tej gry, bez przyszłości.

Nie.

To że ty nie kojarzysz gry to nie oznacza że jest bez przyszłości ;] 

Opublikowano

Gra jak dla mnie bez jakiejkolwiek przyszłości. Jakaś podróba MC? Jestem na nie.

Ta gra nie ma nic wspólnego z minecraft'em poza pixelowatą grafiką która jest w niejednej popularniej grze. Ludzie oceniają grę, a sami o niej nic nie wiedzą. Owa gra biję na głowę WarZ i DayZ razem wzięte. Wczoraj w godzinach wieczornych grało w nią prawie 50 tysięcy osób. Dla porównania w DayZ o tej samej porze grało 23 tysiące osób. Gra jest ciągle rozwijana niemal codziennie są nowe patche dodające masę ciekawych rzeczy. Dodatkowo gra jest Free to play, więc na pewno zyska na tym dodatkową popularność, ale pewnie najlepiej napisać "nie" bez żadnego argumentu...

Opublikowano

podróba minecrafta xDDD

ludzie najpierw zagrajcie albo poczytajcie ciężko??

beka z Was

gra jest świetna dobry survival + crafting + grafa minecrafta.

Jestem za !

gra mało znana przez userów mpc = nie potrzebna

a skąd ty to możesz wiedzieć ?

Jezu, uzasadnijcie jak mówicie nie... 

wymagamy od nich za dużo ;x

łatwiej napisać "NIE" albo "kopia minecrafta" ~ mpcforum.pl

@@ pograłem trochę dłużej i jest w ch** zajebis**. Wciąga, troszeczkę trudna na starcie ciężko z łapy ubić 5 biegnących/pełzających za tobą zoombi,ale później jest miodzio.

to jest beta wiec gra bedzie rozwijana na 100000% gra w nia dużo osób.+taki że jest na platformie steam wiec ludu bedzie tylko przybywać.

można by stworzyć jakiś serwer mpc-pvp i sie wspólnie bawić ale to tylko sugestia

Opublikowano

Powiem że grafika nie powalająca lecz wciągająca. Na moim lapku wyciskam do 20 fps na low. xD

Gra jest zrobiona przez 16 latka co chwile są jakieś nowości.

Podróbka minecrafta lub kopia? HAHAHAH Co takiego samego jest jak w minecraftcie? Kwadratowe bloki? GDZIE?

To jest tak jakby THE FOREST w wersji jak wy to mówicie ''grafiki minecrafta'' (pixelowa).

Powiem wam że czasami ta gra straszna jest gdy goni nas zombie a mamy mało hp. ^_^

Gra ma + taki że możemy wbijac XP (nie lv) i ulepszyć postać.

To jest dopiero początek tej gry niedawno wyszła więc oczekujecie kufa mac odrazu dużej popularności zaledwie po tygodniu/póltora tygodnia?

Zrobił ją 16 latek za co bardzo gratuluje mu, gra wciąga na godziny, można grać nawet PVE z przyjaciółmi. Sam gram przy 10-20 fps i nie narzekam bo gra sie dobrze pomimo małych fps.

5 euro za premium. Premium dużo nie daje według mnie da się grać bez premium a wiadomo musi jakoś zarobić jak to 16 latek. :P  (Nie żeby coś)

Dla mnie gra ma 100/100.

Jestem na tak aby był dział do tej gry !!! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...